Fashion Police - Top 4

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifFashion Police - Top 4../images/Emo41.gif

טוב אז השבוע באיחור אופנתי
הגיעה הפינה אני באמת מתנצלת אבל יש פה בפורום יותר מידי אנשים אנוכיים שלא מוכנים לעזור *שיעול*דנה*שיעול*רווית*שיעול* ואלא אם כן מישהו מכם מוכן להעסיק אותי מהבית או סתם לשלם לי משכורת סתם כך, זה הכי טוב שאני יכולה להציע. |סורי| לא נורא, רק עוד מצעד אחד, ואז שרשור אופנה גדול של הטופ 10 בסט אנד וורסט דרסליסט של העונה ה-6 יש למה לצפות ^_^ אז יאללה התחלתי- שיהיה לכולם סופ"ש מקסים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 2../images/Emo41.gif

מלינדה - מלינדה נעה בין קצוות הקרחון מידי שבוע, או שהיא בטופ או שהיא בבוטום, רק לאחרונה מלינדה הצליחה להיראות קצת ממוצעת ונורמלית. ולמען האמת, אני חושבת שזה המראה הכי נכון לה. במלתחה - ג'ינx שחור בגזרה גבוהה, בחירה מושלמת לגופה של מלינדה. גופייה שחורה עם כתפיות עבות וטופ כתפיים. פשוט כמה שזה מדהים ומדהים כמה שזה פשוט. ציון - 8 אביזרים נלווים - צ'ארמד ברייסלט לכל יד ותפילה כנה שזה יעבוד. ציון - 7 פריזורה - נפלאה. עוקבת אחרי שלושה שבועות מעולים, יישר כוח מל!
ציון - 8 איפור - חם וקיצי, שוב נותן אווירה מרעננת, צבעים טובים, שילוב רך. ציון - 8 ציון משוכלל -7.75 בשבוע שעבר - מקום – 3 ציון – 7.25

זה המקום הראשון שלי ../images/Emo47.gif

מבחינת הלבוש... מבחינת הפריזורה- זה היה דיי רע למען האמת.
לא אהבתי בכלל את השיער השבוע, הפוני לא מחמיא לה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 1../images/Emo41.gif

מלינדה - מבחינה ווקאלית ההופעה השניה הייתה ללא ספק מוצלחת יותר. השאלה הנדרשת היא האם מבחינה וויזואלית היה שיפור והתשובה שנויה במחלוקת. במלתחה - שמלת קו ברך באפור כהה עם הדפסי סלש פרחים סלש כתמים בצבעים זוהרים במצלמה. קו כתפיים מעולה, קו חזה מעולה. צבע טוב גזרה מחמיאה. עושה רושם שסוף סוף נוח למלינדה עם שמלה. השמלה לא כבדה מידי. היא זורמת ונותנת תחושה של נעימות אך יחד עם זאת לא פשוטה מידי. ציון - 9 אביזרים נלווים - שרשרת החרוזים שהייתה אופנתית בקיץ שעבר. מה אפשר להוסיף? אולי מל תפתח טרנד חדש? קשה לי להאמין. ציון - 6 פריזורה - נפלאה. ואפילו הפונינט לא גורע. ציון - 8 איפור - נקי חלק ומשורטט. אהבתי
ציון - 8 ציון משוכלל - 7.75 בשבוע שעבר - מקום – 3 ציון – 7.25

דווקא הסט השני היה טיפה יותר מוצלח

אבל אני מסכימה, השמלה הזאת ממש מחמיאה לגוף שלה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 3../images/Emo41.gif

ג'ורדין - כנראה שהביצוע אכן קשור להופעה החיצונית. What do you know? במלתחה - ג'ינס בכחול עמוק, גזרה מעולה! ומעל שמלת קייצית בהדפסי צבעים חמים. השמלה כיפית, הבד אוורירי, נותן לג'ו תחושה צעירה ורעננה כיף לראות ואני בטוחה שגם לה היה כיף להופיע. כל הכבוד ג'ורדין. ציון - 8 אביזרים נלווים - חבורת צמידי פלסטיק ממוחזרים, זוג עגילים תואמים ושרשרת לסגירת מעגל. נו אתם יודעים, חבריה הטובים של ג'ורדין. ציון - 5 פריזורה - נפלאה, רעננה צעירה וזורמת. ציון- 8 איפור - שוב, אין צורך להלל כל פעם מחדש, אבל כשמגיע מגיע. כל הכבוד. נראית מעולה- ציון - 9 ציון משוכלל - 7.5 בשבוע שעבר - מקום 6 ציון - 3.75

always be me mc

New member
מדהימה פה!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כזו יפה ועכשווית עד שלדעתי מגיע לה מקום שני אם לא מקום 1 על זה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 4../images/Emo41.gif

ג'ורדין - כששמעתי את ג'ורדין בקטע המקדים להופעה שרה Woman In Love קפצתי במקומי מהתרגשות. ידעתי שזה המופע הסוגר את התוכנית וציפיתי להופעה מפילה, הן מבחינה ווקאלית והן מבחינה וויזואלית. מיותר לציין שבשני התחומים נחלה הג'ורדין כשלון מוחץ. במלתחה - שמלת טורקיז ממוצעת מינוס. יש לה גזרה נחמדה. קו חזה סביר, אבל השמלה פשוט לא מצטלמת טוב. כפי שציינתי כל כך הרבה פעמים, ואנשים צרכים כבר לשנן את זה בע"פ כי זה א-ב של שמלת קפלים- קפלים מוסיפים משקל. צריך להיזהר משמלות כאלה. ג'ורדין גם ככה ענקית והשמלה לא עשתה עימה חסד כלל. במקום להשוות לה מראה צעיר יותר ו"אנושי" משהו בוחרים להלביש את ג'ורדין כמו את פסל החירות. ג'ורדין לקחה את המשפט דרס טו אימפרס למימד אחר לגמריי. ואני לא בטוחה שאהבתי. ציון- 5 אביזרים נלווים - דווקא הפעם אני גאה בג'ו, על מראה נקי מקשקשים וחלק מצעצועים מיותרים. עגילים נכונים ושרשרת סבירה. ציון- 7 פריזורה - מוצלחת. רגילה, לא שאפתנית מידי, מתאימה לערב ומתאימה להופעות. ציון- 8 איפור - כמו תמיד- Flawless תענוג ממש. ציון - 8 ציון משוכלל - 7 בשבוע שעבר - מקום 6 ציון - 3.75

LeAnnDylan

Well-known member
אחותך מעפנה../images/Emo123.gif

ואם יש לך בעיות עם הדירוג you've got only yourself to blame זאת את שלא רצית לעזור, ריממבר?

למעלה