Fashion Police - Top 4

Fairywitch

New member
המקום הראשון שלי../images/Emo99.gif צבע מדהים, השיער

מושלם. פשוט מדהים

LeAnnDylan

Well-known member
למה אני לא מופתעת?

אויש חנה את כל כך צפויה.. אני קוראת אותך כמו ספר אלגברה פתוח

Fairywitch

New member
כי תורכיז זה הצבע הכי בעולם(אחרי סגול)../images/Emo99.gif

ואי אפשר לקרוא ספר אלגברה

LeAnnDylan

Well-known member
בטח שאפשר XD

זכרתי שאהבת את הטורכיז הזוועתי שלא גם בטופ 20.... שיערתי לעצמי שתאהבי אותו גם עכשיו... אלגברה... מישהו?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 5../images/Emo41.gif

לקישה - אחרי הסקיני ג'ינס של שבוע שעבר חשבנו שלקישה תחזור לשמלות הטובות ותמנע ממכנסונים דקיקים למינהם... במלתחה - טייץ שלושת רבעי שחורים וסוג של טוניקה סלאש חולצה בהדפס פופ שעברה הרבה יותר מידי כביסות. משהו במראה הפשוט והנדוש עשה את העבודה. המוטיב היה 70 או משהו בסגנון ולקישה הצטיידה בהתאם. ציון - 7 אביזרים נלווים - האופן טוז קצת איומות אבל נסלחות, הצמיד הרגיל ועגילים נחמדים. לא רע קיקי. ציון - 6 פריזורה - מוצלחת! צבעי הלוואי התחילו לדעוך או שמא לקישה צבעה מחדש. Either way זה היה נחמד.ציון - 8 איפור - מה נוסיף ומה נאמר? כנראה שמייקאפ הוא לא הצד החזק של קיקי. או שיש לה פשוט טעם ביזארי. זה בסדר שאת אוהבת את זה ושאת דובקת בעיקשות למראה הזה. זה פשוט לא יזכה אותך בניקוד נוסף. ציון - 4 ציון משוכלל - 6.25 בשבוע שעבר - מקום 4 ציון 4.25

whatever4

New member
אוי כל-כך מקום אחרון!!../images/Emo5.gif

נוראי, נוראי, נוראי. כך גבירותי ורבותי נראת קורבן אופנה. צריך להשתמש בתמונה הזאת בבתי ספר לסטיילינג וללמד שכך אסור בתכלית האיסור להתלבש.

LeAnnDylan

Well-known member
חח אל דאגה.. היא כבר מופיעה בדירוג העונתי

HA-HA Lakisha HAHA!!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 6../images/Emo41.gif

לקישה - דבר אחד שתמיד יאמר לזכותה של הלקישה זה האומץ ללבישת הצבעים הנועזים וללכת על כל הקופה כשזה מגיע להופעה חיצונית. היא לא מפחדת להחצין מה שהיא מרגישה בפנים. זה יפה וזה בהחלט מעורר הערכה. אם הולך לה או לא, ואם העולם אוהב את זה זאת כבר משוואה אחרת. במלתחה - שמלת חוף בשחור ירוק. הגזרה שלה קצת איומה, קו חזה וכתפיים משעמם וצפוי והיא גם לא מסתיימת באורך נכון. ייתכן והעובדה שלקישה היא לא הגבוהה בנשים עשתה את העבודה הכפולה. אך בסופו של יום- לא אחת התלבושות המועדפות עליי של לקישה וגם לא אחת הקלאסיות. תלבושת פשוטה שנשכח ממנה כבר בשבוע הבא. ציון - 4 אביזרים נלווים - צמיד חרוזים בלבן ועוד אחד נוסף בכסף ושוז מדהימות! יאמיי! ציון - 6 פריזורה - "שביל באמצע שביל בצד ההולכים אחד אחד איזה ניקיון וסדר איזה יופי של מצעד" אחח נפלא! ציון - 8 איפור - קיקי! מה אמרתי על אודם בגוון עור? ל-א ש-מ-י-ם. לא מדענות טילים וגם לא משוואה מסובכת. מאמי זה פשוט. תעקבי אחר כמה הוראות פשוטות וזה יראה לך שגם אם את לא במימדיי ה-90-60-90 את עדין יכולה להיראות נפלא. ציון - 4 ציון משוכלל - 5.5 בשבוע שעבר - מקום 4 ציון 4.25

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 7../images/Emo41.gif

בלייק - שימו לב שבלייק הוא היחידי שלבש את אותם הבגדים בשתי ההופעות. מיותר וחסר כל חוש אופנתי שחשבתי אי פעם שהיה לו
במלתחה - אותו המכנס מההופעה הקודמת, זה לא שהוא רע, הוא פשוט מוצה, השתי חולצות שבהתחלה חשתי מרומה בגללן, עקב כל החיקוי סוג ז' לאופנה הזאת של החולצה על חולצה כשבעצם מדובר בחולצה אחת [אוף נו אני יודעת שאתם מבינים למה אני מתכוונת] לקח לי דיי הרבה זמן לקלוט שלא מדובר באותו המקרה עם בלייק, מה שכן, היה מיותר ללבוש טי לבנה על גופיה לבנה, משחק צבעים היה יכול להיות נחמד ולשבור את הבינוניות. ולא, נעלים אדומות לא יצילו אותך, דורותי. ציון- 6 פריזורה - איפה הקוצים של בלייק, איפה כמויות הג'ל המסחריות? כל הקסם אבד. ותגידו זאת רק אני או שהפאות לחיים של בלייק ממש אבל ממש לא במקום? יש משהו ממש ממש מוזר. כאילו, כל פעם שאני מסתכלת עליו יש לי את הדחף הפתאומי הזאת לקום לתפוס לו את הפאות ולסדר אותן. אררררר זה ממש מתסכל! ציון- 3 ציון משוכלל - 4.5 בשבוע שעבר - מקום 1 ציון 9.

TamirKC

New member
../images/Emo6.gif

זה לא מפריע לי... חע למה מעצבן?O: בגלל שזה עקום? O::

למעלה