9:30 Club - Washington, DC

ר ו ח ל י

New member
הראיון הזה מעולה הוא אמר דברים נכונים אבל

בראיונות אחרים כמה ימים אחרי הוא כאילו היה מתנצל כל הזמן וזה ממש עצבן אותי בזמנו, כאילו שהוא לא שלם עם מה שהוא עשה אבל אני מניחה שזה היה בגלל לחץ של המנהלים שלו\ חברת התקליטים\ היח"צנים..

Pooola

New member
ההתנצלויות האלה תמיד נשמעו לי

כאילו מישהו אחר כותב בשבילו את התשובות לראיון בכלל... מאוד מפריע לי שאדם נראה מישהו אחד על הבמה ואז בראיונות בנאדם אחר אני מרגישה כאילו הוא לא לגמרי אמיתי באחד מהדברים האלה. אני גם מרגישה שהמוזיקה שלו, הדיסק שלו... זה לא באמת מה שהוא היה רוצה לעשות. כן, השירים יפים, וזה. אבל אחרי השירים שראינו שהוא עשה באיידול, והאופן שהוא שר והופיע אותם... זה ממש נראה כאילו חצי מהשירים של האלבום שלו לא מחוברים אליו בכלל. אבל שוב - כל זה זה רק מה שאני מרגישה שמעתי שהוא עובד על אלבום נוסף (באמצע הטור? מתי הוא מספיק?), אז אני כל כך כל כך מקווה שהאלבום הזה יהיה יותר עם אלמנטים של רוק ושיפסיק את הפופ השמח אבל לא ניצחי הזה. הקול שלו אלוהי. שיעשה מוזיקה אלוהית והוא יוכל להיות הבא שיעשה היסטוריה

R o c k s e n

New member
הקטע עם ההתנצלויות בראיונות אני מסכימה

אבל לגבי הטענה השנייה, איזה זמר מתראיין כמו שהוא מופיע?? בראיונות הוא יותר מעודן וילד טוב אבל עדיין כיפי , שובב, סקסי ומצחיק כמו שהוא בהופעות. אנחנו לא באמת מכירות את אדם עד כדי כך כדי להסיק שהוא שונה בין איך שהוא מופיע לאיך שהוא מחוץ לבמה. את לא יוצאת איתו למועדונים, את לא מבלה איתו על בסיס יום יומי. אני לא יודעת למה את מתכוונת, לתלבושות? לגליטר??? אשמח אם תסבירי את עצמך עוד יותר
לגבי השירים כן משכו אותו לכיוון הפופ יותר מדי והיה פחות רוק באלבום שזה הצד החזק והעוצמתי שלו, אני חושבת שעם כל האלבום היה רוק אלקטרוני הוא היה מצליח יותר כי זה מבטא את הייחודיות שבקול שלו. אגב גם בזמן הטור של אמריקן איידול הוא עבד על האלבום הזה אז זה מאוד הגיוני .

nini18

New member
בקשר להתנצלויותבראיונות קודם כל הוא לא התנצל

דבר שני הוא היה זמר חדש כולו אושר עם ציפיות לעתיד כמו שהבטיחו לו להיות רוק סטאר ובשניה אחת ריסקו אותו הוציאו לו את הרוח אתן לא זוכרות איך הוא רזה בתקופה ההיא מנוולים הרסו אותו . זה כאילו ניפצו לו את החלומות אני לא אשכח שאלן ביקשה בתוכנית שלה שיתנו לו עוד הזדמנות כאילו הוא איזה רוצח, נשמה יפה שלי, מה הוא כולה עשה. אני לא אסלח להם מנווליםםםםםםםםםםםםם אבל אח"כ הוא לקח את עצמו בידים והבין שזה לא כזה נורא שעדיין אוהבים אותו ותומכים בו אז הוא עצמו אמר שהוא צריך להנות מהרגע והוא חזר לעצמו לא עוד ראיונות עצובים והכל חזר לתקנו ובגדול. בהתחלה שהוא שר את WWFM היו ליכל הזמן דמעות בעינים. בקשר למוסיקה נכון הוא עשה רוק באיידול אבל הוא כל הזמן אמר שהוא רוצה רוק פופ אלקטרוני אלטרנטיבי וכו' וכו' הוא אוהב פופ אז זה ממש לא היתה הפתעה בשבילי שהוא עשה דיסק שמשלב בתוכו הכל. בקשר לבמה ומחוץ לבמה בנאדם הוא לא רק שחור ולבן יש לו מיליון צבעים ואדם הוא הכל ביחד הוא סקסי הוא מוכשר הוא ילד טוב הוא ילד רע הוא הכל, כל מה שהוא עושה זה מי שהוא אין לו מסכות הוא ספר פתוח והוא קצת מכל דבר בגלל זה הוא נשמה יפה שלי ואני חולה לו על הטויק היפה הזה חחחחח (הייתי חייבת להוסיף את המשפט האחרון)

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo45.gif כמו שכתבתי למעלה. אבל זה נדרש ממנו.

ניהלו בשבילו את סבב ההסברים התקשורתיים.

nini18

New member
ממש ממש ממש לא הוא כל הזמן מר שהוא לא מבקש

סליחה מאף אחד. הוא פשוט היה נורא עצוב.

Pooola

New member
אוח מסכן הוציאו לו את כל האויר מהמפרשים

חבל שלא הכרתי אותו אז הייתי הולכת לערוף את הראשים של כל המבקרים ההומופובים המגעילים המטונפים הקנאים והמכוערים שניסו לרסק אותו ככה.

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif בחייייים לא התנצל! אני ממש לא מבינה מי

הכניס לו את המילים האלה בפה
חחח דווקא אחרי ההופעה שלו וויו הוא התנצל שהיה פמילי פרנדלי. וכן הוא היה כולו רזה, ועם עיגולים שחורים מסביב לעיניים וסיפר שבכה בערך מכל סרט שראה. פשוששששששש קטן ויפה, אני שונאת את אמריקה

ר ו ח ל י

New member
אז זהו שזה לא בא ממנו.. והוא כן אמר סליחה

אם מישהו נפגע ממה שהוא עשה. לדעתי הוא לא היה צריך אפילו שזה מה שדרשו ממנו. מי שנפגע או לא אהב שיילך להזדיין. התשובות שלו בחלק מהראיונות (הראשונים לפחות אחרי שזה עשה באז ענק בתקשורת ולא הפסיקו לתקוף אותו בשאלות האלה) היו כאילו הוא לא היה שלם עם מה שהוא עשה. אבל בראיונות יותר מאוחרים הוא דיבר מהלב ואמר את מה שהיה צריך להגיד ואמר שהוא לא מתחרט על כלום.

Pooola

New member
את כזאת חמודה D:

ואני שמה לב שאת יודעת עליו הרבה יותר ממני לא היה לי מושג שהוא בקטע של פופ. זה מבאס. צריך להתאמץ ממש חזק בשביל לגרום לשירי פופ להפוך לקלאסיקות! והם כיפים וזה, אבל איכויות ווקליות זה לא משהו שמצליח לקבל ביטוי חזק בשירים האלה. כולי תפילה שישיר רוק. או לפחות לא פופ קופצני מדי. וברור שזה לא שחור ולבן. אבל אני באמת לא יודעת להסביר... משהו באדם מרגיש לי לא 100% אמיתי. בעעע, הלוואי שאני טועה

ר ו ח ל י

New member
אז כנראה שאת באמת לא מספיק מכירה אותו ../images/Emo201.gif

אם את חושבת ככה. קחי לך עוד קצת זמן לגבש דעה סופית. אין בו שומדבר מזוייף.

Pooola

New member
לא יודעת להסביר את זה ממש

אני גם סך הכל מכירה את אדם חודשיים (מצאתי לעצמי איזו עונה של איידול לפספס. טיפשה). אבל מהרגע שהכרתי אותו, הייתי חורשת על ראיונות והופעות וראיונות והופעות... (ונהנתי מכל רגע, כן? חח) העניין הוא שלי זה מרגיש כאילו הוא לא מדבר בראיונות לגמרי את מה שהוא חושב ומה שהוא מרגיש. זה כאילו שהוא עוצר את עצמו איפשהו. וגם בהופעות שלו, הכל כל כך מוקפד ומסודר... זה מרגיש כאילו הוא מופיע לפי תסריט. גם יש לו משפטי מעבר שהוא תמיד אומר אותו דבר זה נראה לי כאילו יש מישהו שקובע לו כל מיני דברים (כמו מה להגיד בראיונות ומה לא, איך להופיע, וזה). שזה יכול להיות מאוד. יש הרבה אמנים שנותנים למישהו להחליט בשבילם. ממממ... זהו לא יודעת להסביר ממש D: כל הרעיון הכללי של זה נותן לי הרגשה כאילו אדם הוא לא 100% הוא. וחבל לי. (פעם מעריצה של אדם אמרה לי: הוא יודע איך לגרום לקהל לאהוב אותו. וזה נכון, וזה גם יכול להראות על משהו שלא כל כך אמיתי בו...)

mayarel

New member
יקירתי את לגמרי לא ראית את הראיונות הנכונים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדם מאוד כנה ומדבר על הכל.. להפך אין לו בכלל מחסומים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא דיבר על שימוש בסמים, על הפעם הראשונה שלו עם גברף על ההתנסויות שלו עם נשים, על פרידות, על דחיות, על הומופוביה... על מה לא.. הוא כזה ספר פתוח! ואין לו מחסום לפה חבל על הזמן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. יצאו לו כבר קטעים מעולים בגלל זה כמו להגיד למישהו שרק בחלומות שלו הוא ישווה למי יש ליטל יותר גדול
הוא מאוד דעתן ושולט יותר מידי בהל .. תראי את המופע למשל הוא אפילו בעצמו הוריד את הסטרונים שרואים ברקע. הוא מאוד פריק של שליטה.. הוא אמן חדש ויש דברים שהם יותר הוא ופחות הוא באלבום, אבל כי הוא אמר בעצמו0 הוא התנסה ולוקח לו זמן למצוא את הקול שלו. קיצר אם כבר הוא כנה באופן ברוטאלי וממש לא דופק חשבון.. אין מצב בחיים שהוא נותן למישהו להחליט עליו. תראי הבאיזו כנות הוא חיי את החיים שלו. וכמה בפומביות. אנחנו יודעות אפילו איזה סוג קונדומים ותחתונים הוא מעדיף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif חחחחח וברור שעל הבמה הוא יהיה יותר חייתי

הוא משדר שם משהו אחר אני בספק אם אי פעם מישהו ידבר ויתחיל להתחרמן לך מול הפרצוף :-| *לא שיפריע לי שאדם יעשה אתזה, כן?*

noa515

New member
האמת, מסכימה.

אם כבר אנחנו מדברים על הנושא הזה של מה הוא באמת היה רוצה לעשות, כבר הרבה זמן יש לי הרגשה שאדם לא כל כך מאושר מהמקצוע שלו, או לפחות מהסגנון ומהמקום בו הוא נמצא. נכון, הוא מת על האדרנלין במופעים ונותן הכל, אבל לא פעם ולא פעמים הוא הגדיר בכמה ראיונות את המוזיקה בתור מקצוע בלבד ורק למטרות בידור, שדייי ידוע שאנשים שעוסקים במוזיקה עושים את זה במיוחד בשביל הכיף והנשמה כי...מה לעשות שלא תמיד יש כסף בזה. לדעתי יש משו שהוא לא אומר, משהו שמפריע לו. אולי הוא בכלל רוצה לחזור לימיו כשחקן :)

למעלה