9:30 Club - Washington, DC

ר ו ח ל י

New member
ואני חושבת כמוך, הביצוע הכי עוצמתי והוא כ"כ

בתוך זה. איך אנשים יכולים להגיד שהוא תאטרלי??? בשירים כאלה הוא ממש לא תאטרלי. אני כ"כ מרגישה את הכנות שלו והכוונה למילים והרגש... ביצוע כזה יכול לבוא רק מהרגש והיחס למילים. רואים גם בפנים שלו שהשיר הזה אומר לו משהו ולא רק בביצוע המדהים.

mokasosex

New member
אחרי שמיעת השירים בלייב

בהופעות של הטור לשמוע אתזה כשיר בדיסק בלי כל זה מרגיש כ"כ סתמי שאני פשוט חייבת ללכת לראות את ההופעה. אני מפחדת מה יקרה אחרי שאני אראה הופעה שלו בלייב באוריגנל. אני אמות.

nini18

New member
../images/Emo41.gif IIHY אדם מלמד את טומי לעשות ביד חחחחחחחחח

וברוק נגעה בליטל (זונה
סורי אבל ליטל שלייייי
) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מתה פה מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהה וטראנס דופק ריקוד שעוד רגע אדם קופץ עליו מאחורה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי גדולללללללללללללללל
http://www.youtube.com/watch?v=Y3jL798I_1w&feature=player_embedded

nini18

New member
איזה חמודייייייי מתה עליווווו הוא נותן לקהל

לשיר חחחחחחחחחחחחחחחחח סוף סוף חחחחחחחחחחחח

nini18

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחח

הקהל גם ככה יודע הכל בעלפה חח חמודי

music again

New member
אני חושבת

שהקהל יודע את המילים אפילו יותר טוב ממנו...
חמודי בונבון!

nini18

New member
טוב בפעם המיליון שאני רואה את זה חחח איזה

הזוי הוא שהוא מדואג שהקהל לא יודע את המילים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסחףףף קצת הייתי אומרת. הקהל מטורף עליו איך הוא לא יידע את המילים חחחחחחחחחחחחחחחח ואיזה חמוד זה לראות את כולם מאושרים שהקהל שר את המילים לבד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מונטי במיוחד חמודי כזה מה הוא לא מכיר את זה ממדונה שהקהל בד"כ שר את השירים חחחחחחחחחחח ומדונה נותנת הרבה לקהל לשיר לבד חחחחחחחחחחח אוי אני מתה עליהםםםםםםםםםםםםםםם

ר ו ח ל י

New member
חחחחחחחח איזה חמודים איך הוא צבט לו את

החזה ועשה ארררג וטומי נשך אותו
ומה אדם אמר אחרי התקרית עם ברוק?

nini18

New member
לא הבנתי חחח גם לא הבנתי מה הוא אמר שגרם

לטראנס להמשיך לרקוד חחח

R o c k s e n

New member
זה היה לגמרי בכוונה מה שטומי עשה נכון??

חחח זה היה גדול!! והפרצוף שאדם עשה אחרי זה שהוא אמר ALRIGHT TOMMY

nini18

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הפרצוף שהוא עשה גדולללל

חחחחחחחחחחחחחחחחח

AngelKrash

New member
טוב אני לא יודעת מה הוא אכל או שתה לפני

ההופעה הזו אבל אני בעד שנקנה לאדם אספקה של זה לכל החיים!!! זה היה פשוט חמוד וממש סקסי בו זמנית

mayarel

New member
אוי זה הוידאו הכי מצחיק שהיה מזה הרבה זמן חחח

איך אדם מתעלל בטומי מינית וטומי נושך אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי והקטע שהוא מאונן לו עם הגיטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני עם דמעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואוו הריקוד מאחורי טארנס
פעם הבאה אדם תתקרב אליו..
וברוק סחטיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקחה את הביטוי לתפוס את הרגע לשיא אמיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי כולם חמודים כאלההההההההההה ואדם כזה מאושר ומקסים. פשוט עושה כזה טוב

nini18

New member
אוי רק עכשיו שמתי לב למה שהוא עשה בזמן שטראנס

רקד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התנועת אגן הפרצוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
חחחחחחחח את ולי כבר אמרתן הכל אז פשוט

אני חולה על אדם והלהקההההה

למעלה