9:30 Club - Washington, DC

AngelKrash

New member
אני מסכימה../images/Emo45.gif

הוא היה כ"כ משוחרר ונינוח בנוקיה. רואים כשאדם ממש נהנה מההופעה. היה לי המון מזל שראיתי אותו בשתי הופעות שהוא נהנה בהן

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif

פאקקקקקקקק סוף סוףףףףףףף WLL כמו שהוא צריך להיותתתתתתת מדהיםםםם מדהיםםםם מדהיםם אין מילים ד"א גם אתן שמות לב שהוא בונה את ההופעות ? בהתחלה כמעט בלי למבליף, WLL אקוסטי לגמרי... ולאט לאט הוא מוסיף לכל דבר קצת יותר... בקצב הזה בהופעה האחרונה אני פשוט אמות מאושר יתר חחחחחח

nini18

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא

משתחרר יותר ויותר מהופעה להופעה. אוי אני מתה שהוא שוב יעשה את WLL לא אקוסטי פשוט מתה לזה. ואולי יעשה עוד איזה איזה קאבר חדש של רוק

ר ו ח ל י

New member
כן גם אני מחכה לגרסה הרגילה שלו ל-WWL

שבה הוא הכי מפציץץ. ובאמת עוד קאבר יהיה נהדר.

mayarel

New member
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

וואו כל כך יותר טוב עם הגיטרה החשמלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משגעעעעעעעעע ואיך LP בא לחבק אותו חמוד וואו כנראה שהקהל היה ממש מדהים שאדם ככה הודה להם ואחר כך גם יצא אליהם!! פעם ראשונה שהוא יוצא אחרי ההופעה אל הקהל. איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף

nini18

New member
נו לא ראית מה הוא רשם בטויטר מדהים שכמותו

" sooo lucky "

nini18

New member
חחחח אפשר לפרש את זה בהרבה דרכים

ואני מאושרת בכולם חחחחח

mokasosex

New member
הWLL הכיייייייי טובבבבבבבב EVERRRRR

מכל הטורררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אפילו יותר מזה שהוא פשוט התחרמן על המדרגות !!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאו , אדם אני רוצה WLL שכולוווו רוק ועםםםםם המקרופוןןןןןןןןןן פליזזזזזזזזזזזזזזז !! אפילו פעם אחתתתתתתת!!!

s i g a

New member
קשה לי שלא לתהות לגבי משהו

טומי ואדם כלכך חמודים באמת! אבל האובר מיניות הזאת על הבמה בחיים לא תמשוך קהל של גברים בהופעה שלו. ואני מדברת על בנים סטרייטים אין הרבה שפתוחים לגבי הדברים האלה , גם אולי קשה לכן להבין כי אתן בנות ובטח תקטעו אותי כמו תמיד אבל זה כלכך ברור שהוא לא קולט את זה. הוא הרבה פעמים מכניס סתם מיניות בלי קשר לשיר אפילו לבנות זה אחלה אבל הוא עצמו אמר שהוא מצפה לראות יותר גברים במופע שלו.. הוא יכול להמשיך לצפות לדעתי

mayarel

New member
בקצרה כי אני חייבת לרוץ

1. הוא צריך לעשות מה שנכון ונאמן לעצמו ולא מה שאולי מצפים או יאהבו לא יאהבו. 2. יש גברים סטרייטים שלא מפריעה להם מיניות גאה. ולא לא רק קריס. 3. יש הופעות של להקות סטרייטיות לגמרי שהם מתנשקים אחד עם השני ויותר מזה בגלל האדרנלין של המוסיקה. זה לא מפריע. זה רוק אנד רול. 4. מי שכן מפריע לו שילך לנענע את עצמו ורצוי שכמה שיותר רחוק מאדם

nini18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo226.gif../images/Emo23.gif

mayarel

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo27.gif../images/Emo82.gif../images/Emo241.gif../images/Emo68.gif

nini18

New member
אני חייבת להגיב רק על משהו אחד ../images/Emo13.gif

את אומרת שאנחנו קטעים אותך תמיד, אישית לא עשיתי את זה ואם כן אני מתנצלת אבל, אני קוראת את ההודעות שלך ויש מיליון דברים להגיד על אדם ומשום מה את תמיד בוחרת רק את השליליות תמיד השיר לא טוב, אדם לא טוב, הביצוע לא משהו, המיניות שלו פוגעת. זה אדם אנחנו אוהבות אותו כמו שהוא וקצת קשה להשאר אדישים כשרק יורדים עליו. אם לפחות היו לך גם דברים טובים להגיד.

למעלה