9:30 Club - Washington, DC

s i g a

New member
שאוהבים מישהו לא חייבים לאלל אותו תמיד

אפשר גם להודות בצדדים השלילים... לא צריך לתקוף אם אני מביעה דעה אישית. וחוץ מזה לי אישית אין בעייה עם המיניות שלו להפך אני ממש מתה עליו והקול שלו מדהים. וכן הגבתי פה הרבה דברים טובים,את כנראה זוכרת רק את הרעים אני פשוט חושבת שצריך לפעול בצורה אסטרטגית יותר זה הכל כמו שקרה לו בטור,שהוא היה אובר מיני ומשפחות באו לראות אותו אתן מצדיקות את זה?,בתור אמן עכשיו שיש לו מופע משלו הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה,אבל בכל אופן שלא יצפה לראות יותר מדיי גברים, הוא יודע לדפוק הופעה ואפשר לעשות רוק אנד רול גם בלי אובר מיניות , ואני לא מדברת רק על להתנשק עם טומי.

nini18

New member
ברור שאפשר להודות בדברים השלילים

אבל לא זכור לי שהיו גם חיוביים מבחינתך חוץ מקראדם. אין לי בעיה עם מה שאת חושבת על ההופעה זו זכותך ודעתך גם אם אני לא מסכימה איתה. התכוונתי רק לחלק שרשמת שקוטעים אותך פה. בכל מקרה יש הרבה סטרייטים שאוהבים אותו ובאים להופעה שלו. וזה שהוא עושה הופעות מיניות זה כי זה מי שהוא על הבמה. אני לא רואה פה שום אובר כל אומן זכותו לבטא את עצמו כמו שנכון לו, זה לא פוגע באיכויות הווקליות שלו או הבמתיות שלו זה רק מוסיף לשואו. אין לי פה מה להצדיק, כל אומן זכותו לעשות מה שהוא רוצה ראית הופעות של רוק של פעם איך הגברים מתפשטים על הבמה ומעלים מעריצות ועושים להם כל מיני דברים על הבמה. וכיום יש גם שמעלים מעריצים הסולן של גרין דיי מעלה מעריצים לבמה ומנשק אותם ולא על הלחי. האייקון בין הגדולים בואי ירד לגיטריסט שלו על הבמה. הבנות שיש כיום תראי את גאגא, פינק ששרה את השיר שהיא כתבה לאדם ומדגימה סקס אורלי על הגטריסטית שלה על הבמה. יש מיליון דוגמאות אדם הוא ממש לא היחיד ומי שאוהב את הרוק אנד רול אוהב הכל. בקשר לאיידול זה לא המיניות שמשכה את הקהל זה אדם עצמו ההופעות של איידול היו מלאות בשלוש רבעי קהל מעריץ של אדם והרבע הנותר של השאר. הכרטיסים נמכרו מראש אז אי אפשר להגיד שבאו בשביל המיניות. טוב חפרתי חחחח

ר ו ח ל י

New member
אם מה שאדם עושה זה אובר מיניות אז מעניין אותי

לדעת איך היית מגדירה את ליידי גאגא, כריסטינה אגילרה, פינק , מדונה וכל הזמרות מהז'אנר שהן הכי אובר מיניות. הוא לא עושה את זה בצורה בוטה ומוגזמת, לא ראיתי שומדבר בהופעות שלו שעובר את כל הגבולות. מי שבא להופעות שלו או צופה בהן לא מצפה שיישב על כיסא וישיר כאילו הוא מקריא מהדף. כמו שכתבו פה, זה מי שהוא ובגלל זה אנחנו אוהבות אותו כל כך והוא לא ישתנה בשביל אף קבוצת אנשים שלא יקנו את האלבום. ובאמת יש מספיק סטרייטים שאוהבים אותו ויש המון שלא, אבל יש לו ותיהיה לו הצלחה גם בלעדיהם.

s i g a

New member
זה בדיוק הקאצ'

ואת מדונה אני לא סובלת.. אני בסה"כ אומרת שהוא צריך לפועל באופן אסטרטגי יותר ואני נותנת מענה לרצון שלו שיהיו יותר גברים בקהל שלו כי הם באים לשמוע תקול שלו ולא מענטז מולם תעשו לי טובה אם כבר הבנות נהנות מזה... וברור שכל הנשים האובר מיניות לא מפריעות לקהל הגברי בכלל אלא להפך הם רק רוצים מזה עוד.

nini18

New member
איזה אופן אסטרטגי כל ההופעות שלו SOLD OUT

על מה את מדברת ??? הוא רוצה גברים שיבואו להופעות שלו לאו דווקא סטרייטים. ובאים מספיק נכון שנשים יש יותר אבל מה לעשות. נראה לך שהוא צריך לשבת ולחשוב רגע ההופעות שלי SOLD OUT אבל משהו חסר אין מספיק סטרייטים בקהל נו באמת.

s i g a

New member
ואוו תרגעי

לא צריך להתעצבן כי אין לנו את אותה הדעה אניווי אני סיימתי בזאת את "הוויכוח" או וואטבר אי אפשר להביע פה דעה בשיט

nini18

New member
זה שאת מפרשת את מה שרשמתי בזה שהתעצבנתי

זו בעיה שלך. וזה שהפורום לא מסכים לדעה שלך לא אומר שאי אפשר להביע דיעה פה בשיט תעשי מה שאת רוצה שיהיה לך יום נפלא

mayarel

New member
אבל הוא לא היחידי..

גסטין טימברלייק לא מענטז? ריקי מרטין? הבן של איגלסיאס (ברח לי איך קוראים לו), כל הראפרים ....מענטזים אלוויס לא עינטז? מוסיקה ומין הולכים הרבה ביחד. אני חושבת שהמרמור פה הוא לא על העברת הביקורת. אנחנו גם מבקרות.. צוחקות על הפרצופים שהוא עושה, שונאות את הרקדנים שלו, לובש ככה עושה ככה למה שר ככה.. אבל הביקורת שאת מציגה היא על רקע הומופובי. תראי בעצמך.. לכולם מותר להיות מיניים חוץ מלהומו כי זה ידחה גברים סטרייטים? איזה מסר יש פה? שלמרות שאדם הוא פרפורמר מיני אסור לו להיות כזה בגלל שזה ידחה גברים.. אז באמת מה האמת שמאחורי מה שהוא עושה.. אם זה רק למען ימצא חן... ותודה לאל הוא לא צריך את זה.. האולמות שלו מלאים כל הופעה היא SOLD OUT.

s i g a

New member
אני לא מתכוונת להגיב יותר רק לומר שאני מממממש

ל-א הומופובית.. ואל תוציאי אותי כזאת.

mayarel

New member
הדיעה היא הומופובית

מין הסתם לא את כי את פה
אל תקחי כל כך קשה.. אנחנו רק מדברות..

nini18

New member
לא צריך להוציא אותך את עושה את זה לבד בעצמך.

וזהו זה גם הדבר האחרון שאני ארשום בענין.

mayarel

New member
מאפיייייייההההההההה תרגיעיייייייייייייייייייי

יאללה איפה כל ה
שאת כל הזמן מבטיחה לי פה??????

nini18

New member
נתתי לך פעמיםם חחחח ועכשיו אני בדרך אלייך שוב

חחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
בואי בואי אני לא מפחדת ממך דונה ניני...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה.. אבל את טומי.

nini18

New member
אני אולי דומה לו בגודל אבל אני לא עדינה כמוהו

חחחחחחחחחחחחחחחח אז היכוני חחחחח

mayarel

New member
תשמעי היום הוא כבר הגיע לנשיכות

אז עד סוף הטור אני לא הכי בטוחה שהוא ימשיך להיות עדין חחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה בשבילו שלא ../images/Emo3.gif

R o c k s e n

New member
הוא לא בשביל כולם זה ידוע והוא לא יעשה משהו

שלא אמיתי לגביו רק בשביל לקנות את כל קהל המעריצים הוא הולך עם האמת שלו והוא מודע לזה שיש המון מתנגדים לאיך שהוא מופיע וכו', BUT HE DOESN'T GIVE A DAMN.

mokasosex

New member
אני זוכרת ששמעתי את הראיון לפני שראיתי את

ההופעה וחשבתי שהמראיינת חמודה, אבל אז ראיתי את ההופעה ועוד שניה חנקתי אותה. אדם הוא לא מהאמנים שנועדו שכולם יאהבו אותם, הוא בעצמו אמר שהוא אמן במיוחד בשביל המיוחדים, מי שמרגיש שאדם הוא טו מאצ' בשבילו, אז באמת טאפ שיט. כמובן שאדם הוא לא אלוהים ולא חייבים להסכים לכל דבר שהוא עושה, אבל אם סגנון ההופעה שלו מפריע למישהו זו בעיה, כי אדם הוא מעבר לזמר, הוא פרפורמר אדיר וזה מה שמושך את המעריצים שלו. לא בכדי המעריצות שלו כאלה מטורפות חח סגנון ההופעה שלו מושך אתזה .. הוא מלא בתשוקה ובהתאם לכך המעריצות שלו. שומעים יותר את המבוגרות כי להן יש יותר זמן וכסף, אבל היי אני מכירה גם הרבה בטווח הגילאים שלי שמתות ומתים -!!!- עליו, בצורה חולנית, אבל לצערנו אין לנו דרך להגיע להופעות שלו, לכן עד שנגדל אלו תהיינה רק אלו.

למעלה