ת-ח-ר-ו-ת!!!

Ne§t£A GirL

New member
המממ...../images/Emo108.gif

אני יכולה להיות איתך? לא ראיתי שיש לך זוג...בבקשה?

RinRan

New member
../images/Emo45.gifמשתתפת../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני אוצה להשתתף
מי אוצה להיות בת זוג שילי
.....

Alexis14

New member
../images/Emo45.gifאני!../images/Emo113.gif

אבל תסבירי לי שוב- מה בדיוק צריך לעשות?

RinRan

New member
נגוש......../images/Emo42.gif

אני אסביר לך מה צריך לעשות
אוקיי אז מתחלקים לזוגות ונגיד שאת בת הזוג שלי... אז את לוקחת בייס ומציירת עליו בגדי קיץ ושיער אבל בלי הצללה- רק 2 צבעים
ואז את שולחת לי ואני צריכה להפוך את הבגדי קית לבגדי חורף, אבל בלי "לפגוע" בהם, שיישארו בגדי הקיץ אבל שיהיו בגדי חורף... וכמובן שאני צריכה להצליל וזה..... ואפשר גם לעשות הפוך- שאני שולחת לך ואת עושה את הבגדי חורף וההצללה... וזייהו.....

פמי

New member
כנסו כולן...../images/Emo121.gif

בובה מגניבה וגברת פילפלת - פסיידר אתן יכולות להיות שופטות -אני מקווה שכל(!!) השופטות ישלחו לי במסרים(!!!!!) את מה שהן בחרו... החלטתי לשנות את צורת הבחירה... במקום מקום ראשון שני שלישי שלחו י ניקוד מ 1 עד 10 + נימוק בשביל שיהיה הרבה יותר קל לנחש במקום להתחיל להסתבך עם כמה בחרו זה מקום ראשון וכמה משו אחר... שוב אם אתן רוצות הארכה תגידו לי ושוב אני אשנה רק(!!) פעם אחת תאריכים... אז שוב השופטות: (ואין לי כוח שוב לרמקול המציק :\ ... :) ) * shaililo - שי * לבנדר_בראון - יעל * סטייסי shadow girl - סטייסי * solinka - סול * בובה מגניבה - ענבר * גברת פילפלת - שני * פמי - (אני) פלמירה ו... אל תשכחו ההרשמה מסתיימת ב 10.11 יעני יום ראשון בשעה 21:00 בערב!!! מי שמצאה כבר זוג מומלץ להתחיל לעשות את הדולז... :) ו... זייהו אני חושבת :)

shaililo

New member
../images/Emo39.gifלמי אנחנו אמורות לתת ניקוד?

רק לשלוש הראשונות שבחרנו או לכולן???

פמי

New member
כנסו!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo121.gif

אוקיי אנשים נשארה עוד חצי שעה להרשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שאין לו זוג שישלח לי מסר אני כבר אסדר זוגות!!!!!!!!!! אממ - שופטות לשלוח ניקוד (+נימוק!) לכל הדוליז המשתתפות אבל במסר בלבד!! ניקוד שיפורסם בפורום יפסל!!!!!!!!!!!!!! חוזרת שוב!!! אסור (!!) להגיב!!!! אז יאללה תרשמו כי ההרשמה עוד מעט נסגרת ותתחילו לעשות את הדוליז !!!!! ועוד משו חשוב: שמתי לב שקצת פיקששתי בתאריכים שכתבתי אז תיקונים: עד ה 10.11 ההרשמה יש יומיים לעשות דולי קייצית ולשלוח ושבוע לעשות את הדולי החורפית הכי יפה שאפשר ז"א שזה יוצא ב 19.11 עד שעה 21:00 מפרסמים(!) את הדולי ב-פ-ו-ר-ו-ם והשופטות שולחות לי ניקוד במסרים ויש להם יום יום נוסף כלומר עד ה 20.11 ב 21.11 אני אפרסם את הדוליז הזוכות מקווה שהבהרתי הכל... וסורי על הבלבול

פמי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ההרשמה הסתיימה! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo121.gif

למעלה