ת-ח-ר-ו-ת!!!

פמי

New member
../images/Emo41.gifת-ח-ר-ו-ת!!!../images/Emo41.gif

קודם כל סליחה על פתיחת הודעה חדשה.... יש לי רעיון קטנטן.......... לרגל המעבר מהקיץ לחורף (סוף כל סוף!!!!) חשבתי לעשות תחרות דולי שתציין את אותו הדבר!!!!!! כל מי שתרצה להשתתף שתשרשר
(כמו תמיד)... מי שרוצה להיות שופטת שתשרשר
... סה"כ יהיו 5 שופטות אז כל המקדימה - זוכה!!!! אז התחרות תלך ככה... כל בת מוצאת לעצמה בת זוג... כל בת תעשה דולי עם בגדי קיץ ללא הצללה !!!!!!!!!!!!!! היא פשוט תעשה דולי עם הבגד ועם צבע אחד לקוי מתאר וצבע נוסף לפנים של הבגד וזהו!!! בשיער היא יכולה לחלק אותו לקבוצות אבל שוב ללא הצללה ! רצוי בגדים מקוריים ויפים - זה קצת יעלה ניקוד בהערכה... בייס לא משנה - איזה שתחליטו אבל חובה להשתמש בבייס שעליו קיבלתם את ביגדי הקיץ של הבובה לאחר מכן היא תשלח לשותפה שלה את הדולי (קצת דומה לתחרות המהפך אבל המטרה שונה...) והשותפה שלה תהפוך את הדולי מדולי קיץ לדולי חורף כלומר תהפוף את הבגדים לארוכים וכל מה שמאפיין דולי חורף... חובה לשמור פחות או יותר על אותן צורות בגדים ז"א לא למחוק את הבגד ולעשות משו אחר אלא לשמור על אותו כיוון פשוט לעשות אותה חורפית... לאחר מכן מפרסמים את הדולי בשרשור שיפתח לדוליז של התחרות: * אסור להגיב על דוליז שפורסמו!!!!! * אסור לפרסם דולי ואחר כך לשנות ולפרסם שוב!!! השופטות ישלחות לי את הניקוד במסרים בלבד!!!! ניקוד שישלח דרך הפורום - ייפסל את הזוגות תעשו בינכן ו- תמצאו דרך איך לשלוח את הדולי אחת לשניה... הזמן להרשמה הוא עד ה- 10.11 5 ימים.... לאחר מכן יש לכן יומיים לעשות את הדולי הקייצית ללא ההצללה ולשלוח אותה לבת הזוג שלכן ולאחר מכן יש לבת הזוג שבוע בדיוק לעשות את הדולי הכי יפה, הכי מושקעת וכל מה שאתן רוצות שאפשר אבל העיקר שתהיה חורפית!!!!!!! (כלומר עד ה 14.11 שעה: 21:00) ולפרסם אותה!!! השופטות- שוב, ישלחו לי במסרים את הניקוד ואני אחבר אותו ואכריז על הדוליז הזוכות. יהיה להן יומים לשלוח לי במסרים את ההצבעות כלומר עד ה 16.11 בשעה 21:00 ואני אחבר אותם ואפרסם את הזוכות ביום למחרת או אפילו באותו יום אם אני אספיק (יש לי מבחן יום למחרת בעעעע!!!) *הערה- התאריכים ניתנים לשינוי כי אני יודעת שיש לכולם עכשיו תקופת מבחנים ושלא יהיה הרבה זמן לעשות את הדולז אבל - (תמיד יש אבל... :) ) אני אשנה תאריכים (אם יהיה צורך) רק (!!!!) פעם אחת!!! לא נעצור הכל מיליון פעם קאפיש??

shaililo

New member
אני רוצה להיות שופטת

כי לא הבנתי מה הקטע בתחרות... היא בדיוק כמו תחרות מהפך...

פמי

New member
אממ אוקיי את יכולה להיות שופטת... ו

כתבתי שזה דומה למהפך (כי אהבתי את הרעיון של הלקשר בין הבות בפורום) אבל המטרה שונה... במקום סתם לעשות דולי מכוערת ושמישהי תהפוך אותה לדולי יפה - אז עושים דולי יפה ברעיון פשוט לא מוצללת ובבגדי קיץ ואז שולחים אותה והופכים לדולי חורף עם הצללה אבל אותו רעיון... לדעתי זה מאתגר... נחמד..

רעיון אחלה... בעיונת...

כשמתחלקים לזוגות אז בד"כ הטובות עם הטובות והפחות עם הפחות, אז שהשופטות יחלקו! כאילו זהו
~עדי~

totsade

New member
תיהי עם מי שבא לך../images/Emo187.gif

בא לך להיות עם אחת יותר "טובה" פסיידר- לכי תתפסי לך אחת. אני (אם אני ישתתף בכלל) הייתי רוצה לבחור זוג לבד- עם מי שאני יותר מכירה ואני יכולה לעבוד איתו. ככה יהיה יותר נעים וכיף לעשות את זה...

פמי

New member
אז ככה כמה הבהרות...

אם אתן באמת רוצות ממש ממש אין לי בעיה לחלק אותכם לזוגות פשוט לא חשבתי שזה ממש משנה כי אין את הקטע של ההצללה וזה הכל פשוט למדיי וזה הכל קטע של ראש ורעיונות... אבל אם אתן מתעקשות ממש ממש אין לי בעיה לחלק אתכן אבל תצטרכו להתחיל לשרשר אם יש לכם איי סי אי מייל או מסנג´ר... סו יו דיסייד... :) אהה ובקשר לכל הקטע של השופטות בבקשה בבקשה תעשו לי טובה ותשרשרו את האייקונים זה יקל מאוד כי כמו שאמרתי אם התקופת מבחנים וזה וכשנכנסים אז אני מעדיפה שיהיה יותר ברור לארגן את זה קאפיש?? סו פיז.......... טאנק יו!!!

פמי

New member
אוקיי עוד כמה הבהרות... :)

כתבתי לכן ש: מי שרוצה להשתתף בתחרות שתשרשר
ומי שרוצה לששפוט שתשרשר
(אתן לא קוראות מה שכתבתי?? - לא משנה מקווה שעכשיו הבנתן :) ורגע... אתן רוצות שאני אחלק אתכן או לא? פשוט חשבתי שיהיה לכן יותר מהנה אם תקבעו אתן זוגות אבל רסמי אין לי בעיה

totsade

New member
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo187.gif

תני להתחלק לבד
כאילו למי שאין זוג את יכולה לשדך אבל א ני בטוחה שיש כאלה שמעדיפות להיות עם בנות מסויימות.. זה לא משנה אם אתה עם אחת "טובה" או אחת "גרועה" כי גם ככה הדול הראשונה של הקיץ אמורה להיות גרועה בלי הצללות יאדה יאדה אז מה זה משנה? זה הכל תלוי במי שעושה את הדול החורפית...

למעלה