ת-ח-ר-ו-ת!!!

אחרי זה, תודעי רשמית!

עכשיו תודיעי מי הן השופטות, ובסוף התחרות את הזוכים או הניקוד... תודיעי רשמית כדאי שיהיה מסודר...

Jelly Beans

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

ממ.. אני רוצה!
אבל אני רוצה לעשות את הדולי הקייציתתתתתתתת מישהו רוצה להיות איתי?

lizaliz

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo45.gif

אני רוצה... אבל אני לא טובה הכי טובה שבעולם... אני אנסה... בסדר?

Jelly Beans

New member
בעצם.. ../images/Emo60.gif

נזכרתי שאני לא יודעת להכין שיער
אז אני לא אוכל להכין דולי שלמה.. אז.. לא משתתפתתתתתתתתתתתתת!

פמי

New member
... ../images/Emo121.gif

ניראה לי הבנת קצת לא נכון.... אז יש זוג נכון? כל אחת מבנות הזוג עושה דולי קייצית ללא הצללות ושולחת לבת הזוג השנייה וכל אחת מבנות הזוג עושה מהדולי הקייצית שהיא קיבלה דולי חורפית..... תראי סה"כ יהיה כבר שיער כלומר את הצורה שלו (והכוונה לא הייתה שהוא יהיה מכוער פשוט לא מוצלל - כולן...) ואת תצטרכי לעשות את הקבוצות אם לא יהיו ולהצליל ומי שעובדת בשיטת שיערה שיערה למלא הכל בעוד שיערות הבנתן... לא יודעת לדעתי כדאי לך להשתתף אין לך מה להפסיד וזה הכל קטע של הנאה... ו... אני מקבלת את העצה של יובל... אתן תסתדרו לבד בזוגות ומי שישארו ללא זוג שישלחו לי מסרים ואני אשדך להן זוג :) אההההההההה.. ו.. יובל... למה שינית את האייקון?? דווקא דיי התרגלתי לפרה היא הייתה חמודה כזאת... האייקון שלך... כל פעם שהייתי רואה פרה הייתי אומרת: או זו הודעה מיובל... :) לא נורא חי חי חי תהני מהפטריות :)

אני רוצה ../images/Emo13.gif

אם לא מחלקים (והטענה שלי נכונה כי ככה זה אצלינו....) אז אני רוצה להיות איתך אם עדיין אין לך ואם יש לך מי שרוצה שתגיד לי..

lizaliz

New member
../images/Emo72.gifמי רוצה להיות איתי?

ולא אכפת לי איזו דולי להכין... אבל תזכרו שאני לא הכי טובה שבעולם בדוליז... ועובדת בצייר (בעעע עכשיו אף-אחד לא ירצה להיות איתי)

נׁעה

New member
אני אשמח להיות איתך....

אבל שימי לב שגם אני לא משהו בדוליז (וגם די חדשה) וגם עובדת בצייר...

פמי

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif והשופטות הן: ../images/Emo121.gif

(דרך אגב.... אימצתי לי אייקון- אייקונמאניה!!! חי חי חי!!)
shaililo - שי
לבנדר_בראון - יעל
סטייסי shadow girl - סטייסי
solinka - סול (מזל טוףףףף ילדה!!)
פמי - (אני) פלמירה

למעלה