טוף מי שרוצה לשמוע פרטים אז כנסו...
אוקיי הגענו לנצר ב-9 ורבע כי אורן המפגר הזה לא אמר לנו שהוא לא מתחרה בסוף על איבנטוס אז סתם נתקענו שם והתייבשנו שם!! אני חייבת לציין שהיה חםםםםםםם ביותר!!! הטמפרטורה אפילו הגיעה ל-30+ מעלות!!! זה היה סיוט.. טוב חחחח פגשתי מליוניייייייייים של אנשים אני יכתוב: רעותי =), רעות-סוסה פראית, נופר עם ריבלדו המדהייייים שקפץ מעל כל מכשול מטר מעל!! זה היה מדהיים
, שייץ', דנה, הילה, כפיר, גלעד, גל, טלללל החמודהה (הבעלים של אלף), זוהר, אליעד כרגיל, מורן, ראיתי גם ענבר והיו עוד פשוט אין לי כוח לחשוב על מי עוד ראיתי... בכל מקרה אממ אני חושבת שזוהר נפסל... הסוס קפץ מדהייים הייתה איזה קפיצה שנייה בקומבינציה שהסוס לא היה מחובר או משהו והוא קפץ ממש עקום רק בשביל לא לגעת והיה במרחק כמה צעדים עוד מכשול אז זוהר לא הספיק אז זה היה נקרא סירוב והיה עוד איפה שהוא אני חושבת.. בכל מקרה לדעתי הסוס קפץ מדהים הוא נזהר והביא זינוקים.. וגם זוהר רכב ממש ממש ממש יפה!!!! אמממ הילה פחחחח אנג'לינה התפלשה בזמן שהילה עשתה הליכת מסלול אז אנג'לינה התפלשה עם הציוד של הילה.. חחח היא צריכה לנקות לדעתי עוד פעם תציוד שלה.. חחחח והיה רכבה ממש ממש יפה!!!! וזה מצדיק גם תמקום שהיא לקחה... דנה לא ראיתי מה היה היא תספר בעצמה אם היא תרצה.. כפיר היה לו סירוב אחד ו-2 הפלות במסלול הראשון ובשני 2 הפלות סה"כ 24 נקודות חובה אבל לא נורא.. ראיתי בחימום שהסוס קפץ ממש יפה.. דין לאלו לקח עם פוסיבל מקום 4 עם 2 סיבובים נקיים!! סוס מדהיים
הוא ממש ממש יפה וקופץ יפה לאללה... יפתח עם אוריקה היה לו מסלול נקי במסלול הראשון ובסיבוב השני הוא נפסל בגלל 2 סירובים למכשול ה-1
אבל היה לו ממש יפה אמרו לי במסלול הראשון.. לא נורא.. אהה אליעד עשה מחוץ למסלול עם זאוס אחרי שאמיתי נכנס איתו בתוך המסלול אמיתי נפסל במכשול 4 אני חושבת ואליעד סיים תמסלול לשם שינוי עם 2 הפלות!! אבל סוף סוף הוא סיים מסלול... בכל מקרה אני יספר עלי עכשיו... אמממ החימום בהתחלה היה מה זה מגעיל בקפיצות.. לא הייתי עם הסוס פספסתי אותו עם הצעדים והייתי ממש ממש לחוצה הבטן שלי התהפכה!! בכל מקרה המסלול הראשון היה פיכסה... כאילו הייתי צריכה עוד קצב עכשיו אני לא מרגישה על הסוס את זה.. היה קצב בינוני כזה ובקומבינציה שהייתה אז הייתי צריכה לדחוף אותו יותר קדימה היו כמה קפיצות שהוא הציל אותי וקפץ מהמקום כזה.. ובמכשול אחד לפני האחרון.. החומה הכחולה!!! אז הייתי צריכה לדרבן אותו הררבבה יותר קדימה כי הוא התחיל להסתכל עליו.. אז הוא ברח ימינה.. אז זה כר 4 נקודות חובה.. אז לא הענשתי אותו אחרת הוא היה מתחיל לרוץ לי במגרש ובכלל הייתי מפספסת... אז הגעתי שוב והוא קפץ מהמקום.. לפחות עבר.. ואז הוא קצת רץ יותר אחרי המכשול הזה והיה ישר פנייה ימינה למכשול אפרייט אחרון.. אז אני ברוב טמטומי במקום לשבת אחורה ולהחזיק אאז לא עשיתי את זה אז הסוס קפץ שטוח... מה שגרם להפלה... אז היה לי 12 נקודות חובה במסלול הראשון בגלל הפלה, סירוב וזמן כל אחד 4... פפ ממש מפגר מצידי והיה לי נקי עד 9.. ממש כעסתי על עצמי והייתי מאוכזבת.. למרות שסיימתי תמסלול.. אחר כך היה עוד מלא זמן למסלול השני (היינו 38 רוכבים ב-90-מטר)... והיה חםםם ביותר... בכל מקרה בסיבוב השני החימום היה מצויין דווקא... ובמסלול השני הזתתי אותו קדימה ודרבנתי כמו שצריך ואכן ההסוס קפץ בהתאם.. ועשיתי סיבוב נקי..
מושלמי.. =) וב-9 הוא שוב כזה קפץ מהמקום הוא לא אהב אותו כל כך אבל לפחות עבר וכולם מחאו כפיים אחרי זה.. פחחח.. אחרי זה יצאתי בהרגשה טובה.. וליטפתי תסוס המון הוא כבר נהייה לבן מרוב הזיעה הוא הזיעה חבל"ז! מסכן... רחצתי אותו אחר כך.. והעלתי אותו לקרון ונסענו חזרה לחווה.. שם ניקיתי את הראשיית רכיבה ואת החזיית קפיצות סיבנתי ושימנתי כי הן היו ממש ממש מטונפות וגם מתחת לאוכף העברתי סבון אוכפים קצת כי זה היה עם קצת זיעה מהסוס שהתקשה.. אז ניקיתי את זה קצת.. אני ממש ממש ממש עייפה ויש לי עוד מחר מבחן בצרפתית שלא למדתי חוץ מאתמול רבע שעה לפני השינה ואני עוד מעט הולכת למקום שאסוור לי לספר מה אני עושה.. רק מחר אני יספר.. לא לקחתי מקום הם נתנו ל-6 הראשונים למרות שהם היו צריכים לתת ל-9 ואפילו 10 רוכבים רוזטות... אממ לפי מה שאני זוכרת הזוכים במקצה שלי היו: עידו שפירא על רותי מאושה. נעמה אפלבואים על צ'ארלסטון האוטומאט... במקום השלישי אני חושבת ולא בטוחה קטי משהו על דיימלר לא בטוחה!!! רביעי דין לאלו על פוסיבל.. ולא זוכרת את שאר המקומות אני זוכרת שדיימלר לקח והיו עוד שניים.. שכחתי.. קיצר ה-6 שלקחו היה להם 2 סיבובים נקיים... ואייין מי שלא ראה את ריבלדו הסוס של שנווצצצי קופץ עם חיים הפסיד!! איזה סוס מדהייים עזבו את זה שהוא חמוודיי ויפפפהה... הוא קופץ כל כך יפהה.. רולנדוס 2!!! אפילו יותר יפהה.. הוא כל מכשול קפץ חצי מטר-מטר מעל.. ולא צוחקת! הוא הביא לחיים כאלו זינוקים במיוחד אם הוא נכנס מקרוב וחיים כמעט עף מכל קפיצה שלו.. חחח.. קיצר סוס מדהיים... שי צילמה תמונות!!!