תחרויות

אני....

סוף כל סוף סימתי מסלול בהתחלה אמיתי ניכנס עליו והוא ניפסל במיכשול ה3 ואחר כך אני ניכנסתי וסימתי איתו מסלול של 2 הפלות ההרגשה היתה.... אי אפשר לתאר אני חושב שאם ההיתי זוכה באליפות לא היהתי שמח כמו שההיתי היום... מי שלא יודע אני בטירונות ומסים יום רביעי הבא שבת הבאה אני נישאר בבסיס אז ככה שלא תישמעו ממני... ישתחרות שבת הבאה? ויש מצב שמישו צילם אותי.?

ואיך היה בדרסאג'!?!?!?!?

אצלינו יצאו בסוף?! אם כן ב-א' דנה על אורה איך היה לה?!!?!?!? ולזלי יצאה?! אאני יודעת רק על דנה....שאולי לא יצאה בסוף...

harazy

New member
די לבאס אנשים!!!!!!!!!!!

יש איזה 5 שירשורים באותו נושא!!!!!!!!!!!

מותר לפרגן קצת......./images/Emo182.gif

בכל זאת הם יוצאים לתחרות אז שיהיה להם בהצלחה
גאמני לא יוצאת, כן מבאס, אבל אין מה לעשות.

../images/Emo23.gifבהצלחהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif

תקרעו את כל מי שאנחנו לא מכירים ותצלמו המוווון תמונות
בהצלחה...

../images/Emo42.gifבהצלחה!../images/Emo42.gif

מקווה לבוא ולפגוש את כולם, אם אתם רואים ילדהב לונדינית כזאת עם שיער מתולתל תבואו להגיד שלום (זה בטח תהיה או אני או אלה הבובע...חח) יואו כמעט בטוח שאני באה....אבל הפקצה רוצה ללכת לים..בע

../images/Emo39.gif חיחיחי בלונד בולט בשטח

אבל את יותרררר..! את גם יותר כוסית

טחח..כי אני גם מחמצנת בנוסף לטבעי

חיחיחי ככה זה מקבל מראה שוודי ופחות רוסי - לא שיש לי בעייה עם זה... ו -[URL='target=_blank']נוווווווווווווווואפ![/URL] מצאת מי באמת... מתי הסתכלת לאחרונה במראה?! עדיין לא ראית את הדוגמנית שם?! חחח את יותר כוסית זה ברור...

../images/Emo39.gif מי מפחד ממך?!

יא.............................................. בלונדינית! אני רואה את עצמי כל יום! אני רחוקה מלהיות יפה אבל תודה בכל זאת

סתמיייי! גם את בלונדה!../images/Emo3.gif

חחח רחוקה...0.000001 מילימטרים אולי, גם לא ודיי אני לא מגיבה לך יותר, אני יודעת שאת יפה וזה מה שחשוב!

TauraMan

New member
בהצלחה כולם!!../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תקרעו את כוללללללללם!!!! סומכת עליכם

למעלה