תחרויות

Blue Eyessss

New member
חחח כן*מושלמת*../images/Emo99.gif

אני הייתי המפגרת שגילגלה את הבנדז'ים הירוקים

../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif באמת?! חחחח

יאו איזה באסה שלא אמרתי שלום
פעם הבאה

mkuzi

New member
אאאמממ לדורון... בעצם לכולם...

תסלחו לי מראש על חוסר הטאקט אבל מכיוון שלא הייתי פה הרבה זמן אין לי בררה... ממה שהבנתי טאורה מת?
מה.. מה קרה לעזעזל?

OHIO

New member
שוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּק!!

ואאאא... היה אחד האדיריםם.... חוץ מהחום המגעיל, והעובדה שהתבאסתי אלללף שלא יצאתי היה אדיר! ראיתי פול אנשים והיה שייייא הכיף!! אפילו הייתי נחמדהה **גאה בעצמי** (----> ששיץ' המבינה תבין!!) וזהו...

charliebr

New member
קולולולו

אז כככככככה הגעתי בבוקר לחווה ארגנתי אותם, העלנו על הטריילר ונסענוווו הגענו לשם... דווקא לא היה מפוצץ... עדיין חנינו, הורדנו אותם ואבא שלי השכיר לנו אורווה... אז הלכתי לראות קצת את ה130... וסילי לקח ראשון על לולדינה, שני היתה ליהי על גורדו (איירוולף)
שלישי אני לא זוכרת מי היה, רביעי היה וסילי על רולי וחמישי עומר דוידי.... במקצה שלנווו נפסלו המווווווווןןןן!!!!!! שתבינו בסיבוב הראשון הייתי מספר 8 ובשני 4!!! היה ממש טוב... בראשון נקי ובשני סירוב (באשמתי... באתי עקום לאללה!!) ולקחתי שלישי.... ראשונה היתה מור מס על מירמיס שני היה דיויד וילונסקי שלישית אני
רביעי היה ג'רום וחמישי יאו שכחתי אחרי זה היתה לי הפסקונת והלכתי אל צ'ארלי!! חאמוווד ישבתי לידו והוא מסתכל עלי ואני עליו והוא חייך (כן כן הסוס שלי מחייך!!) ואז איכפתי אותו והייתי מספר 38!!! כן כן 3-8!!!!!! מטורף... עליתי ורעות ושנוץ עמדו באמצע המנז' וכל שניה באתי אליהם... היה מצחיקק יאוווו ריבלדו כזה חתיך תותחחחחח ואז נכנסתי... והייתי כבר מתה מעייפות ושיא השאנטי ופשוט סתם רכבתי כזה בקלילות... היו מכשולים קטנים ומושלמים!! אני חוזרת ל90!! זה כל כך קטן וחמוד!!! ולנטע היה ממש טוב!!
דנה!! זה לא נורא... קורה!!! בשבילי הכוכבת זאת את!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifהילולה!!

יש לי מ-ל-א תמונות שלך... =) מזל"ט בובע!! וצ'ארלי מושלם!! דנה ראיתי אותך מותק =) לונורא.. תחרות הבאה יהיה יותר טופ.. =) פפפ... דרורי.. גם לך היה יפה... תמונה של הילולה המלכה

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifעוד...

יש לי מלללללא תמונות! ואבא קנה לי מצלמה דיגיטלית... כדי שאני לא יצטרך לצלם רק בסופי שבוע שבוא בא =) חיחיחי...

למעלה