תחרויות

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo10.gifהתחרות בגבעת עדה.

הגעתי ב10:00... עם הדודים שלי... (והבני דודים...) רק אתמול בערב החלטתי להתחרות... בלאכס
... הכנתי את הודיני לתחרות... הוא היה כמעט מוכן.... ולפני כמה ימים הוא נפצע
.... אז החלטתי להתחרות על ברקת... לברקת יש כמה בעיות... היא לא יודעת לעצור והיא אוהבת פינות. היא הייתה לחוצה לגמרי כי זו תחרות ראשונה מחוץ לחווה אבל אחרי כמה שעות היא נרגעה... עליתי עליה והתחלנו (הליכה, ג'וג, טרוט, לופ וקאנטר...) היא עבדה פשות מושלם ולרגע חשבתי שיש לי סיכוי... ואז החלפנו כיוון בקאנטר... והיא מזה דפקה אותי לפינה... היא גם לא הסכימה לעצור והורידו לי על זה מלא נקודות...
אחרי זה ירדתי והיה די בסדר כי כבר ידעתי שאני מפסידה... נתפסו לי השרירים לאללה... אחרי איזה שעה אומרים שהיה תיקו ושאני אעלה שוב (ביחד עם עוד 4 רוכבים
) והלך לי ממש רע כי כבר הייתי תפוסה והכל... וברקת התחרפנה... בכל מקרה לא זכיתי באף מקום ואני די במצב רוח לא משהו... אבל זה רק ספורט... התחרות הבאה בגבע כרמל
... ויהיה יותר טוב... תגובות?

S H I L G I

New member
*תגובה*

כל הכבוד שלא ויתרת!
וכל הכבוד לי שהצלחתי לשכנע אותך אתמול בערב להתחרות

S H I L G I

New member
אני אנסה לתכנן את זה ככה ש

אני לא אהיה אצל הסבתא ואני "אקפוץ" לבקר

לונורא שלא הצלחת........./images/Emo13.gif

אוהבים אותך בכל מקרה...
גם ברקת הייתה לחוצה וגם בטח את היית לחוצה....אבל בפעם הבאה התחרות תיהיה אצלכם אז בטוח תצליחי.....
ד"א...1. תגידי לי מתי התחרות....זה ממש קרוב לבית שלי אז אני אבוא..... 2. יש לי את התמונות אז אני אשלח לך....לצערי שי ואני שכחנו לתת למישהו את המצלמה כדי שיצלמו אותנו בשיעור אז אין תמונה שלי רוכבת :/// בפעם הבאה....

Blue Eyessss

New member
התחרות והיום לפנייי...

אי אפשר לספר על תחרות בלי לספר על היום ליפני נכון?!?! אז כמובן היום ליפני הטירוף של להכין את הסוסים לרכב לנקות ציוד ליהיות מוכן בלי לשכוח כלום ובלה בלה בלה בלה... יום שבת בבוקר~אחרי שעתיים שעות שינה בלילה~הגעתי לחווה...תיקנו לי ת'צמות של השחורה התארגנו בינדז'נו הכינו לי מספר כי ש-ו-ב שכחתי להכין כל הסיפור של להכין רשתות חציר או שעשינו את זה ביום שישי?לא זוכרת בכל מקרה...העמסנו ויצאנווו...הגענו לנצר והיה מפוצץ!!!!!!היה כזה יפה וזה היה מפוצץ יפה כי הם אירגנו את זה ממש יפה!!!!!! איך שהגעתי ראיתי דנההה...ואז את שייי ורעות..ותאתי
ולאדעת כל העולם היה שם...מי מהאנשי פורום היו שם!??!כי נראה לי שראיתי ראיתי גם את דרור!לאדעת היה מלא אנשים היה קשה לא לראות... עליתי לחמם את הסוסה..עשיתי חימום טוווב...היא הייתה כזאת מלכה... ואז עשיתי את המקצה הראשון =א'3...בסט!!!!!!!!!!!!!!!הרגשתי מזה טוב אחרי זה סתם הסתובבתי לי בין מקצה למקצה...ואז ואז ואז חיממתי אותה לקמצה השני שהיה איזה חצי שעה אחרי...כאילו עשיתי איזה מעבר וחצי לקאנטר ואז הלכתי למלעה...הממ...היה נחמד!הייתי הכי הכי הכי ראשונה מכל המקצים...טוב נו יצאתי כולי מפסוטה וזה...ואז אמא*אמא באה!!!!!!*צעקה לי כזה-נטע יש לך 60.77 בא'3!ואני כזה:"ישששששששששששש!!!!!פוניטה עברנו את השישים!!!!!"וחיבקתי אותה ועשיתי לה כזה בין האזניייים...מלכה שלי היה יום מדהיםםם...לא לקחתי מקום אבל לא יכולתי לבקש יותר ממני ומהסוסה!! היה פשוט מושלםםםם...חוץ מזה שהיה לי את השואה הזאת בעין ו...כן מי מהפורום היה!<??!?!?!

../images/Emo39.gif אני הייתי..

חשבתי שראיתי את פוניטה אבל לא הייתי בטוחה אז לא אמרתי כלום..

למעלה