תזכורת

nowhere woman

New member
בעעע../images/Emo5.gif

עוד תמונה נוראית.. בלי הניתוח היא באמת הייתה שטוחה.. הפנים מכוערות ממש, והאיפור ממש לא מחמיא ונותן לה מראה של בת 40.

מאור 87

New member
האמת שמצאתי תמונה יותר טובה,

אבל פחדתי שזה יהיה לא הולם מדי..

100police

New member
שטוחה?!

מה פתאום... אבל סה"כ היא פאקינג קפיטליסטית... "לא הולם מדי"? זה מה שאני חושב שזה?

100police

New member
אוי אוי אוי רענן רענן...

זה הכל בהומור. אנחנו לא באמת רבים על מי ינצח, אבל זה הכל ברוח ההומור. .ה-כ-ל. ואמנם לא הבנתי את המשמעות בקטגוריה של "הכי יגיע שנה הבאה לפורום בריטני ספירס", אבל עדיף לך לפחות לקבל מועמדות מאשר סתם לעמוד בצד ולהתלונן שלא נבחרת באף קטגוריה.

לא רבים באמת?!

שיט אז אני צריך לבקש מהדואר להחזיר את כל מעטפות הנפץ ששלחתי לשאר המתמודדים בקטגוריה שלי...

וואלה...

לא חשבתי על זה אתם צודקים.... ולא ידעתי שהמנהלת לא בחרה... טוב יאללה בקטנה! תבחרו בי!!! בריטני ספירס כוסית!!!!!!!!!!! סתם סתם! הביטלס הכי טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifתזכורת../images/Emo41.gif

מחר בערב מסתיימת ההצבעה,ויש המון חברי פורום ש(עדיין?) לא שלחו לי את בחירתם. אם דחיתם את זה לרגע האחרון-זה הזמן! כמו כן מזכירה לכם שאפשר ורצוי לשלוח עוד שאלות ל מ ק ר ט נ י במסר...

אלרוס

New member
אתה לא יודע לשרשר, ברצינות!

לא יכלת לכתוב את זה בתגובה להודעה הראשית של התחרות? אתה גם לא יודע לקרוא, לא קראת שמצביעים במסר? אתה מרגיז ברצינות...

100police

New member
תקשיב

אני הייתי סבלני, בהתחלה חשבתי "ניה הוא לא משרשר בדיוק כמו שאני לא משרשר", כשפרסמת שעוד חצי שעה מגיע המאמר הבנתי שאתה באמת לא יודע לשרשר, אבל עכשיו זה כבר מתחיל לעצבן! ונכון אלרוס- למעשה ההודעה הזאת אירונית כי שירשרתי אליך, אבל מה לעשות.

100police

New member
טוב חבר'ה- עכשיו זה סופי

אני עובר לפורום בריטני ספירס עוד שנה (ניסיון נואש לזכות בעוד קטגוריה...).

למעלה