תזכורת

אלרוס

New member
תראו, אם אתם נכנסים לתעמולה אז...

זה ממש לא משנה! כי לחלקיכם הגדול אין ברירה! התחייבתם לבחור בי בטפסים שלכם, אתם עבדי הנרצעים! מוהאהאהאהא!!! היום הגיע! חוץ מזה, אני אעשה לכם תעמולה! את 8 הסיבות כבר נתתי, יש לי עוד כמה:
אני ראש המפלגה הגדולה בפורום (מממו"מ)
אני אפעל לגילוי מקה
אני אפעל לגילו המרואיינים
רק בקו8נספירציות שלי מעורבות קונספירציות אחרות, חוץ מזה שאני קשור לאוכל, המלכה מתה וכמובן הנצו"בים שולטים בעולם
כי אני חלק מהתפוז המכני
כי 42
כי אני המגן של הסמל פלפל
כי אתם עשויים מפלסטיק, וגם אני עשוי מפלסטיק
כי אני אשחד אתכם, בכסף של סינתיה (היא זו שקבלה צ'ק)
כי בזכותי יש לסינתיה מסנג'ר
כי לי יש ססמא מקורית "מאמינים בך אלרוס, כי גם אתה יכול"
כי אני גר בין ת"א לחיפה, ולא סתם, אני גר בזכרון!
כי אני יכול מנובמבר להיות במעלית ללא ליווי מבוגר
כי תנסו אתם לענג אריות ים...
כי אני רפורמי
כי לי יש כובע שהשם שלי רקום עליו
כי אני הייתי הכי קרוב לפגוש את מקה, בהופעה של המג'יקל בבלוזט שלא התקיימה כי הבלוזט נסגר
כי יש לי עכשיו הכי הרבה טיעונים כאן
ועכשיו אחד יותר
כי אני ממועדון הצ'אט הישן של הפורום
כי אני העברתי את העוף לחידון של מאיה, לנונס וסיבי
כי אני הצעתי את חלקיכם למועמדויות שלכם
כי אתם לא יכולים לבחור בעצמכם, זה אומר שנותרו לכם 4 אפשרויות, שכנראה שאני המתאים ביניהם.
כי אני הכי לא שפוי בפורום, ע"ע עוף פילים ורודים
כי אני הכי קריפי בפורום, כנ"ל
כי אני ג'ינג'י
כי אני הבאתי את יותם לפורום, וגם את יובל...
כי לוסי סירבה לי, אז עכשיו גם אתם?
כי עכשיו יש לי הרבה יותר סיבות מאשר לכולכם!
כי אני אני
כי לי יש שרשור מיוחד שאני אציע לבתיה ליום השנה לפורום
כי אם אני אבחר ב3 מתוך 4 קטגוריות, אני אציע לאחת מחסרות המזל בפורום נישואין
כי נגמרו לי הסיבות
אבל אני בכל זאת ממשיך
כי אני יודע לספור עד 10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
כי אני יודע לאיית גיאוגרפיה באנגלית
G
E
O
G
רפי
כי אם לא תצביעו לי עכשיו זה ימשך עוד
ועוד
ועוד
ועוד
ועוד
ועוד
למה לא הצבעתם כבר? אני מודה בזאת למשפחת מקרטני, קמפבל, הריסון, סטארקי, לגו'ליאן וסינתיה לנון, למשפחת מרטין, לשרון, לאפל שמימן את שרון, למי שיעיף את שרון מהשלטון ולכם בוחרי היקרים!

100police

New member
טוב אלרוס יקירי,הכרחת אותי!

הנה זה מגיע... אני אקרא לך... אני אקרא לך... אני אקרא לך... SPOON!!!

גרמה

New member
....

אהבתי את ה-42..:) אבל לא בזכותי לסינתיה יש מסנג'ר??? |המום| |כואב| |מתייפח| |ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה| |וכו'|

100police

New member
אתה בכלל יודע מה זה 42?!

זו משמעות החיים, כסיל! עוד מעט תגיד לי שאתה לא נושא מגבת בכיסך! אתה לא קורא את "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"? דאגלס אדאמס ז"ל שולט!!!

גרמה

New member
חבוב, ג'ינג'י..בחורצ'יק...

תרגיע... אני קראתי את הטרמפיסט כשאתה עוד לא היית ניצוץ בעיניים של ההורים שלך...

100police

New member
מה לא ידעת?

הוא מת ב-2001 מהתקף לב, בפלורידה... יהיה זכרו ברוך. נ.ב. מתכננים שביום מותו, לזכרו, יהיה "יום המגבת" בבריטניה... כה, יום המגבת! יותר מפגר אפילו מ"יום ללא מכנסיים"...

אלרוס

New member
למען האמת...

אני ורידס (חברה בפורום טולקין שגרה בנ"י וסינת התחברה אתה ממש טוב) שכנענו אותה כדי לדבר שלא בצ'אט ולא בטל' במקרה של רידס...

יקירי,

אתה לא תפעל לגילוי מקה. מהסיבה הפשוטה שאין פה מקה
יש פה מ ק ר ט נ י, ואם הוא יחליט לחשוף את עצמו, הוא יעשה את זה בלי עזרה חיצונית, במיוחד לא שלך

מירוץ החימוש *החל*../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

ואני לא יכול לשבת מהצד ולצפות בכולכם מריצים פסבדו-נאומים שכאלה ומצפים שלא אגיב בכלי הנשק האימתניים ביותר שלי, בכוח החזק ביותר שלי, ובמשאת נפשי התמידית- הביטלס
|חנפן| ובכן, החלטתי לאיים עליכם באמצעות הביטלס. אבל מכיוון שהם לא נתונים ברשותי, אני פשוט איאלץ לנאום בפניכם את נאום הבחירות הגדול ביותר שנראה פה אי פעם. ומשום שגם זה לא ביכולתי לספק לכם, אני פשוט אצטרך לנאום לכם נאום שלי
אהמ: שלום לכם כבוד ראש הממשלה, חברי כנסת נכבדים, תושבי פורום אקראיים, תושבי פורום פחות אקראיים ו-מנהלת נחותה, אני נרגש מאד לכתוב את האותיות האלה. כלומר, יש אירועים בחיי אדם, שלאחריהם הוא יכול לומר- "אני נרגש מאד לכתוב את האותיות האלה". אני סמוך ובטוח, כאדם בוגר ואחראי (בערך), שזהו לא רגע מתאים לכך. ובכל זאת, המאורע מחייב. כידוע לכולנו, התכנסנו פה היום, או למען האמת, מרגע שהשרשור הנוכחי נפתח, על מנת לבחור את חברי הפורום הטובים ביותר, או המתאימים ביותר לכל קטגוריה. ללא ספק ישנן קטגוריות שהושמטו- כמו חבר הפורום עם הכי הרבה עגילים בישבן, או חברת הפורום עם הכי הרבה שערות בשפם- אולם אלו קטגוריות שלא אדון על קיומן או על אי קיומן, משום שבתיה תבוא ותאמר- "למה לא הצעת קטגוריה זו?" והכיצד אשיב לה? האגיד לה שמערכת המסרים של תפוז לא פעלה? הרי היא יודעת זאת היטב, מכיוון שיש לה נסיון בעניינים שכאלה, והיא מודעת לכך שמערכת המסרים של תפוז אף פעם לא פועלת. האם אגיד לה שלא עלו רעיונות אלה בראשי באותה עת? עלו גם עלו! אך במה אוכל לנמק את אי ההצעה, את הליקוי הנוראי הזה במחשבתי? האם בטפשות גרידא? לא ולא! אוכל להסביר זאת בצירוף מקרים נדיר שללא ספק היה מעורב בו חרגול תלת ראשי. אך לא אסביר זאת בכך, משום שיהיה בזה משום העלבה אישית כלפי בתיה, כי הרי, אין לטעון למעורבותה בעניין. בכל אופן, מטרת הנאום היא ללא ספק, מלבד לקשקש קצת ולהפיג את שעמומי (הרב), לגרום לכם לבחור אי-אילו בחירות יותר נכונות. כך אתם חושבים. לא ולא. מטרתי היא לגרום לכם לבחור בי, ולא לבחור בבחירות הנכונות. אם הייתי הבחירה הנכונה, לא הייתי צריך את הנאום הזה- הייתם בוחרים בי גם ככה- ולכן, מטרתי האמיתית היא שתבחרו בי. *מתייפח בצער* (חכה נא אדון מקרטני! עוד לא הגענו לשלבי השכנוע המעשיים!) ובכן, כמסורתי בקודש, החלטתי לכתוב נאום קצרצר. בנוסף, אעניק כשי לקורא אייקון
כתגובה לתגובתו, במידה ויבחר בי. יש לראות זאת ככבוד עצום. (חכה נא אדון מקרטני! עוד לא הגענו לשלבי השכנוע המעשיים!) ובכן,
שלבי השכנוע המעשיים
1. פקודה ישירה- הצביעו לי! 2. פנייה יהירה- אנא הצביעו לי. 3. אמירה זהירה- בבקשה הצביעו לי... 4. בקשה מהירה- בבקשה, בבקשה, בבקשה (!) תצביעו לי ;; 5. תחינה מוזרה-
וכעת, לכמה נימוקים הגיוניים: 1. אני האדם המסתורי ביותר בפורום. כלומר, אפילו גרמה בהודעתו לא ציין אותי כמשעשע (
) או כמשהו כזה, אלא כמסתורי
2. מצד שני, *הינט הינט*, אני בכל זאת מוזכר בקטגורית "המצחיק של הפורום" (*ההמ*רוצו לבחור*ההמ*) בדיחות קרש יסופקו לבוחרים ראשונה
3. נו-נו. רינגו מפציר בכם בכל כובד משקלו (והוא השמין לאחרונה) לבחור בי להכי מגן על חבר להקה וכו'. 4. טוב, מי שהציע אותי ל"הכי מעלה מורל בפורום" לא יכול היה להיות רציני
5. שלישיית הפורום- תהיה זו בושה וחרפה אם אני, יותם וסינתיה לא ניבחר לשלישיית הפורום. אנו השלישייה המושלמת. ואני אומר את זה בלי שום רגשות מעורבים/סותרים וכו'. ובכן, סיכמתי את כל ההגיון בבחירות כלשהן בי, וכעת אפנה לאמצעים יותר מושכים, כמו: שטיפת מוח!!!!! תבחרו בי תבחרו בי תבחרו בי תבחרו בי תבחרו בי תבחרו בי תבחרו בי (*הכל נאמר כאשר אתם ישנים וחודר עמוק אל תוך התת מודע שלכם*) טובות הנאה מובטחות לבוחרים בי. כמו כן, כפי שאמרתי קודם, יחולק שי לבוחרים ו! יינשא/לא יינשא נאום סיכום-בחירות לאחר התוצאות כאשר לא אזכה, בהתאם לדרישות הקהל. התייחסו לזה כהצעה ידידותית או כאיום, בהתאם לראייתכם, האופטימית או הפסימית על העולם הנוראי והמחריד בו אנו חיים. יש סיכויים מסויימים שאצרף תוספות מאוחרות לנאום זה בתגובות להודעה זו, צפו לבונוסים
ו, כמובן, הכוכביות המסורתיות
: *הודעה זו נכתבה ללא השפעת סמים **לפחות לא על אדם סיני אקראי בסין ***או אדם סיני מסויים מאד בסין ****קוראים לו לי. חפשו אותו בספר הטלפונים של שנגחאי *****אני משוכנע שתמצאו אותו. לפחות כמה מיליוני פעמים ******תוצאה שתהיה שקולה לחיפושים אחריו בגוגל *******שאגב, היא זרע השטן ********במובן הטעים של המילה *********אגב, הודעה זו הוגבלה לבני 6 ומעלה **********אני מצטער על האיחור בהודעה על ההגבלה ***********ללא ספק מקרים אלו לא יחזרו בעתיד ************במיוחד אם לא תבקשו עוד נאום *************אבל אתם תבקשו, אני בטוח בכך **************אקדחים מכוונים לרקה של אנשים תמיד עזרו בשכנוע ***************לפחות כאשר מדובר באנשים לא אובדניים ****************אם כי אני משוכנע שיש סיכוי שחלקכם כאלה *****************מעצם העובדה שחלקכם אוהבים את הביטלס ******************או בעצם רובכם *******************אולי אפילו כולכם ********************אנא, אל תנסו הודעה זו בבית *********************לפחות לא שלכם **********************הנזק לרכוש בלתי נסבל ***********************בתודה על כך שקראתם את הנאום, מ ק ר ט נ י

100police

New member
וואי וואי וואי!!! הכרחת אותי!!!

רינגו, GEMME THE POWER!!! ועכשיו: עוד 2 סיבות לבחור פוליס! 1. כי התלוננתי בתפוז משוב על הצבעים המחרידים והולכים לשנות אותם 2. כי גם אני בעצומה נגד קיפוח רינגו 3. כי גם אני בעצומה נגד קיפוח קיפודי חרסינה 4. כי כתבתי סיבה אחת יותר מדי... הממ.. כולל זאתי, כלומר 3.8 הודעות יותר מדי.

100police

New member
וכמובן!!! הסיבה הכי חשובה!!!

כי גם אני ארגנטינאי שלא צופה בטלנובלות של יאיר דורי! הרי לא מספיק שהוא בילה בכלא 4 שנים, עכשיו הוא מרוויח כסף על חשבון העיניים שלו??? אז מה אם חסרה לו אחת???

למנהלת הפורם

אני רוצה להגיד לך ברצינות שאולי אותך זה הצחיק אבל בי זה נורא פגע. אני הצטרפתי לפני סך הכל חודשיים בערך אז זה שאני לא מפוצץ את הפורום בהודעות זה לא אומר שצריך לשים אותי בקטגוריית "יגיע לפורום בריטני שנה הבאה (??!!!) בכלל לא היה לעניין כל הקטע הזה ואם את כל שנה ככה מעליבה את כולם אז אני ממש לא מבין את זה! אני מבקש ממך נראה בשם כל מי ששמת אותו בקטגוריות כאלה שתמחקי את הקטגוריות כי זה ממש מעליב.

מאור 87

New member
../images/Emo12.gif הסבר בכמה מלים..

קודם כל, מועמדותך בקטגוריה הזאת לא נובעת מזה שהעניין "הצחיק" את בתיה, אלא כיוון שככל הנראה חברי הפורום הציעו את מועמדותך לקטגוריה בבחירות למועמדויות. "ואם את כל שנה מעליבה ככה את כולם..." - למקרה שלא הבנת, וכנראה שזה המצב, ארוע השנה המדובר הוא חגיגות השנה לפורום, כלומר הפורום חוגג את שנתו הראשונה. ולעניינו - בנוגע להאם יש להיעלב מהמועמדות בקטגוריה או לא, לדעתי התשובה היא לא (ושים לב שגם אני מועמד). עצם זה שחברי הפורום חושבים שייתכן ובעוד שנה נמצא אותך בפורום "בריטני ספירס" מעיד על כך שאנחנו רואים בך כאדם פתוח לכל סוגי המוזיקה, ולא מקובע. אם היו חושבים שאתה שומע רק את "הביטלס", לא היו מציעים אותך. ועל כן אין מה להיעלב מכך. ובינינו מה רע בפורום "בריטני ספירס"? הייתי מוכן להיכנס לשם ולו רק כדי להסתכל בתמונות..

Another Girl

New member
צודק הילד...

יש לקחת את כל הקטגוריות ובכלל את כל התחרות בהומור נטו. אין כאן כוונה לפגוע באף אחד,סתם כדי לצחוק קצת ולגבש את הפורום. בכל אופן לא אני בחרתי את המועמדים בתחרות,אלא חברי הפורום.אם נפגעת,ואם עוד אנשים נפגעו,אני מתנצלת.

Speed King

New member
בתיה אני מבקש למחוק את הודעתו

של מאור תמונה של של כוכבת פופ מסחרית או פרסום שלה פוגעת בהיגיינה של הפורום
תתבייש לך מאור!

למעלה