תזכורת

גרמה

New member
רציתי רק להזכיר...

את ה
ים הנפלאים שהיו לי...(אין לי כוח לחפש קישור..מישהו?) אבל אני חושב שקטעי החזה הגדול שלי (הקטעים שלי..לא החזה הגדול..אהם) נכנסו לפנתיאון..:)

מאור 87

New member
סיבות לבחור בי.. *הולך אחרי הזרם*

כי רק עכשיו קלטתי שכולם עשו נאום חוץ ממני..
כי אני תמיד בא לצ'אט..
כי אני היחיד שדואג למניעת קיפוח חלשים (יוקו..
) - נו מה ציפיתם, שאני לא אזכיר אותה?
כי אם לא תבחרו בי, ממשלת יפן תרדוף אתכם
כי אני מכבד את האינטליגנציה שלכם ונמנע מבדיחות שחוקות (אהם גרמה..
)
כי אני המצאתי את ההתחזות לאנשים בצ'אט
כי אמרתי.. ועכשיו כמה מלים ברצינות. אני שומע על עוד ועוד אנשים שנפגעו מהתחרות הזאת. אני חושב שזאת סיבה ממש שטותית להיפגע ממנה. סה"כ הפרויקט הזה נועד ליצור אחווה וגיבוש בפורום ולא לגרום לאנשים להרגיש "לא אהובים" כי הם "רק" ב-2 קטגוריות או 3. ולכן אני מנצל ת'הזדמנות ואומר - עדיף שתבחרו במי שאתם חושבים שצריך את ההצבעה שלכם, ואני רק אגיד שזה לא חשוב לי אם אני לא אבחר לכלום, כי יש כאן אנשים שלוקחים את זה ממש ברצינות ואולי עדיף שהם יזכו ולא אני. (וזאת לא הייתה פסיכולוגיה הפוכה, אני רציני לגמרי).

גרמה

New member
שחוקות????#^&@$

האמת היא, צודק.... אבל אל תספר לכל הלא אינטיליגנטים
ועוד אח"כ אומרים שאני ציני....

אלרוס

New member
בקשר לחלק הרציני, כנ"ל

גם לי לא יהיה אכפת, אני כבר רגיל, אבל יש כאלו שנעלבו, אז אם אתם מכירים כאלו אנשים (ואני מכיר) הצביעו בשבילם! ואם יש כאלו שחושבים שהם מקופחים ע"י משהו, פנו אליו, אני יודע שאם תפנו אלי אני עאפסיק ואפילו אנסה לעזור. ובוא נהפוך את השרשור לקבוצת תמיכה לאלו שלא נכנסו להרבה קטגוריות. אני ליאור ונכנסתי רק ל6 קטגוריות! (חחח...) (אני חושב) *אנחנו אוהבים אותך ליאור*

100police

New member
וגם אני צריך ללכת לחלק הרציני

אבל רציני ברוגז איתי, אז הרבצתי לו. אז הוא הרביץ לי. אז נפלתי. וברוגז גם הרג את הכלב שלי. ואני חולה סרטן והכלב שלי היה מקור שמחתי היחיד. לכם יש את הכוח להחזיר את השמחה אליי!!! או לפחות לבחור בי להכי בלתי שפוי... זה לא תחרות בדיחות!!! זה תחרות חסרי שפיות!!! אני שפוי? לא שפוי! אני כל כך לא שפוי שבגן שיחקתי פריזבי עם תקליטים של הרולינג סטון והביטלס ואז שברתי אותם בלי לדעת את הקדושה שלהם, וכשהלכתי לבקר בקיבוץ (שפשט רגל) חיפשתי רסיסים בסביבה!!! ואני חוזר בשבת לבדוק אם יש עוד תקליטים.... אז מי לא יותר שפוי ממני?! לנין: אני סטאלין: אני נו אז מה?! כולנו קומוניסטים!!! וולדמיר פוטין: אני וולדמיר?!?!?!?!?!?! ערימת ילדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Speed King

New member
דעתי

אני לא חושב שצריך להתבאס מהתחרות הזאת אני חושב שלא צריך לקחת את הבחירות האלה בכבדות. ממש לא משנה לי שאני בקטגוריה אחת מצידי שאני לא יהיה באף קטגוריה (שאני אפילו לא זוכר מהי) אני לא אחד מהבולטים בפורום אבל ההשתתפות בו מספיקה לי.

Another Girl

New member
מסכימה,צריך לזכור שבאמת הכל ברוח

טובה,כדי שיהיה קצת מעניין ומגבש לקראת יום השנה וגם מין סיכומון קטן. זה לא אומר שום דבר על אף אחד,ואף אחד לא יותר או פחות טוב ממישהו אחר. למרות ששקלתי לבטל,אני משאירה את התחרות עבור אלה שרוצים אותה ועבדו קשה על נאומי התעמולה שלהם.
מקווה שהתחושות הלא נעימות ייעלמו.

דיתוּש

New member
לי יש רק דבר אחד להגיד...

אל תבחרו בי. (איך זה בתור פסיכולוגיה הפוכה?
)

100police

New member
זה הכל ברוח ההומור, בתיה...

והנה שיעור קצר בפסיכולוגיה הפוכה: מההההההה? בחרתם בי רק בשלוש קטגוריות. אני חולה סרטן אני!!! אתם מאיימים על חיי אתם!!! אם רק 3 קטגוריות, עדיף כבר שלא תבחרו בי. עכשיו כולם בוחרים בי כדי להיפטר ממני.

i am lucy

New member
תעמולת בחירות של לוסי!!!!../images/Emo29.gif

היי חברים, אחרי תכנונים רבים ולילות חסרי שינה החלטתי להכין מצע בחירות משכנע מאוד שישכנע כל אחת ואחד מכם, מדוע כדאי לבחור בי!
כי אני הייחידה שיכולה לעוף!!!
כי הביטלס כתבו עלי שיר...!גיטרה|
כי אני יודעת להעלות מורל!!! הנה תראו! יההה יההה אני שמח!!!! הכל פורח!!! בואו נשייייייייייייייר!!!!
כי אני שרמנטית בעלת חוש הומור!
כי תמיד מקפחים את הבלונדינים!
כי משולש האהבה שלי של אלרוס ושל מאור מעורב בתככים, מריבות וסוסי ים!
כי אני המלכה של כוכב לוסי העשוי כולו מיהלומים!!!
כי אני יביא יהלומים למי שיבחר בי!
מעפעף העטלף, למה הוא כה מתנשף?
כי אני ראש אגודת תפוז מכני!
לעזאזל עם הפסיכולוגיה ההפוכה! פלייייייייייייייייייייז תבחרו בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקיצור! בלוסי תבחר ותהיה מאוש! לוסי חמודה, בחר בה! לוסי קטנטנה, בחר בה! לוסי מצחיקה, בחר בה! לוסי טובה, בחר בה! לוסי מדהימה, בחר בה! לוסי צהובה כמו השמש העולה!,בחר בה! בחרו בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i am lucy

New member
ועכשיו ילדים! שלב שטיפת המוח!

(למדתי מהטוב ביותר...) בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי וגם! בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי

i am lucy

New member
אה ושכחתי...

בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי בחרו בלוסי

100police

New member
אה, אז נכנסת לקטע של שטיפת מוח?

אוקיי... עכשיו הלך עלייך! ובגלל יחסי הטובים עם דודו זר ועוזי חיטמן אני רק צריך לשיר שירים עליזים ביותר כדי לגרום לכם לבחור בי! אז... דודו, תן לו בגיטרות! לפעמים אני עצוב ולפעמים שמח לפעמים אני זוכר לפעמים שוכח לפעמים אני שבע לפעמים רעב לפעמים אני כועס ולפעמים אוהב. אבל אני! תמיד נשאר אני! תמיד נשאר אני! אבל אני! תמיד נשאר אני! תמיד נשאר אני! לפעמים אני גדול ולפעמים קטן לפעמים אני גיבור ולפעמים פח.. מה זהההה? מהה זהההההה??? דודו מה זה פה? שינית קצת את השיר? מה זההה? ציצי... אה יש פה ילדים קטנים!! ציציות!!! כמו של הדוייסים, ציציות!!! טוב, זה לא עבד, ננסה שיטה אחרת... עוזי בגיטרה!!! יאיייי!!!!! תמיד אני שמח את הצרות שוכח שואל רק שאלות ואין לי דאגות. אני כ"כ שמח שפרח פורח השמש במרום אומרת לי שלום! היי מה הולך פה? שבי רד מעליי!!! בץ תפסיק לשיר!!! בץ: אני כלל לא שמח ואיפה הירח ולמה זה פתאום נגמר לי החלום אתה לא תהרוס לי את התוכנית להשתלטות על הפורום!!! ארגגגג!!! *תופס את המיקרופון*. אני דווקא שמח תמיד תמיד שמח כשיש לי גם תשובות לכל השאלות! והנה זה מגיע!!! משטר קומוניסטי קרב ובא על הפורום הזה!!! לא סתם אני מצייר פטיש ליד כל ג' שאני רושם בבי"ס (והמבין יבין)!!! אך יש לי חבר אלי הוא חוזר קוראים לו שאלתיאל! שלתיאל הוא רוצח! על הקיר דם מורח! עובד את השטן ובוחר בארננננן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפורום שלי!!!! מוהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלרוס

New member
סוסי ים זה עלוב

אריות ים לעומת זאת...והיו גם פילים אם את רוצה... ולאורנה וכמעט כל אחד בפורום, לנו גם היה מכתב פרידה מרגש

למעלה