תזכורת

Another Girl

New member
לוסי

למקרה שאת לא מרוצה מכך שלכאורה אין לך מספיק מועמדויות בתחרות, אציין שיש לך 4,שזה 4 יותר ממה שיש לאנשים אחרים. כאמור,הכל נעשה באופן אובייקטיבי והוגן ככל האפשר,בהתחשב בהצעות של אנשים.מחר אשלח לך מסר בנושא.

Tomer 123

New member
נפגעתי...

אמנם אני לא כותב הרבה בפורום, אבל ככה מתעלמים?

גרמה

New member
אני חושב..

שזה לא נעשה בכוונה... לכן חששתי מההתחלה מכל העניין. אני בעד להוסיף קטגוריה! כל מי שחושב שנזנח...יכתוב ונוסיף אותו כאחד המועמדים לתואר "הזנוח של הפורום". מממ...מה עושים?...בתיה?..מישהו? לא כדאי שאנשים יפגעו.

Tomer 123

New member
לא באמת נפגעתי....

ההודעה היתה חצי בצחוק, באמת...
סתם לא ראיתי את עצמי ועכשיו גם לא נראה לי שאני מתאים בכלל לאף אחת מהקטגוריות...

Tomer 123

New member
היי!

יש לי רעיון לקטגוריה שבה אני יכול להתמודד "ההוא שכותב לעיתים רחוקות, אבל תמיד כותב דברי טעם"

Another Girl

New member
../images/Emo140.gif

אולי כדאי שאבהיר משהו..יש כאן המון המון אנשים נחמדים ובכלל פורומיסטים נפלאים שתרמו המון המון מהרבה בחינות-אבל לצערי פשוט נופלים בין הכסאות בקטגוריות. תאמין לי שאם היו עוד כמה מועמדים בכל קטגוריה אתה ועוד כמה הייתם נכנסים בלי מחשבה שנייה
בגלל זה צריך לקחת בחשבון שאנשים יציעו כמועמדים את מי שיותר בלט ו/או כתב לעיתים תכופות יותר. באמת צר לי,זה לא אומר שום דבר עליכם.

כבר שנים שלא נאמתי ../images/Emo9.gif

וגם לא אנאם עכשיו
חה. כדי שאני אנאם תצטרכו לבחור בי
(הו, אני שונא את עצמי ברגעים אלו
) *הולך לשלוח את תשובותיו*

fenriz

New member
רק קטגוריה אחת?? ../images/Emo3.gif

אני מרגיש כמו ליאונרדו דיקפריו שהפסיד תאוסקר אחרי טיטניק!!! סתם אולי אני אזכה בה ואעבור את ליאונרדו...או שאולי לא...

העם בחר לנון!!! ../images/Emo124.gif

*7 סיבות לבחור בסינתיה לנון*: כי אני האישה שהחזירה את סינתיה לנון המקורית לתודעה, לאחר שהייתה דמות נשכחת בארכיון הביטלמני! כי יחד עם המנהלת, הלכתי אל להקת "המג'יקל מיסטרי טור" מאחורי הקלעים והבאתי את הפורום לידיעתם. כי אני האישה של ג'ון, כאילו דה? כי אני הדמות היחידה שכינוי החיבה שלה מחזיק מדינה של מיליארד איש. כי אני שריד ארכאי לתורת הקומוניזם. כי שכבתי עם המנהלת והצעתי הצעות מגונות לדקלה. כי בזכותי הפורום, הופיע בכתבת שער של ידיעות אחרונות. כי אני אתן לבוחר בי סכום סמלי של 1000 ש"ח.
{שוחד? מי אמר שוחד? פוי, איכס, יאק. דודי (אפל), תעביר לי את המלח בבקשה}

100police

New member
העם בוחר פוליס!

והנה 7 סיבות לבחור בי: כי אני רשע כי אני אדיוט כי הרוח של סטאלין שוכנת בי (אל תשאלו, זה סיפור *ממש* ארוך...) כי אנחנו שומרים על בטחון המדינה יום יום! או שלא... כי גם בן גוריון עמד על הראש! כי הרגע הצאתי סיבות כאלה מטומטמות שפשוט אי אפשר לא לבחור בי להכי לא שפוי! *סיבה שביעית*

אלרוס

New member
8 סיבות לבחור באלרוס

1. כי התחייבתם לזה בטפסי הקבלה שלכם 2. כי אני המצאתי את הננדוס 3. כי גם אני קומוניסט, אבל מאמין בקומוניזם האמיתי, כולם שווים, אבל יש כאלו ששווים יותר 4. כי אני השני שכתבתי אוף 5. כי בזכותי בין השאר היתה תחרות קונס]ירציות 6. כי אני בפורום מהשבוע הראשון שלו 7. כי לוסי סרבה לי, אז עכשיו גם אתם? 8. כי עכשיו יש לי יותר סיבות מלסינתיה

Another Girl

New member
../images/Emo26.gifהבהרה בנוגע למועמדויות../images/Emo36.gif

תראו- לכל מי שמתלונן על "אני לא מופיע במועמדויות" או "אני לא מופיע מספיק במועמדויות"(שזה ממש לא לעניין,שכן כאמור יש,מטבע הדברים,כאלה שלא הופיעו בכלל)-יש סיבה לכך שביקשתי ממכם להציע מועמדויות. אחזור על זה שוב-ביקשתי ממכם לבחור מועמדויות בדיוק מהסיבה הזו- כדי שלא תהיה לגיטימיות לטענות שאני קובעת את המועמדים לפי השיקולים שלי ולפי מה שמתאים לי. המועמדים הם בדיוק מי שאתם הצעתם. רציתם שמישהו יהיה מועמד? הייתם צריכים להציע אותו,אפילו אם זה את עצמכם (לא היה על זה שום איסור,האיסור הוא רק בהצבעה) וזה הכל. רק תזכרו את זה. ובינתיים קיבלתי רק 11 הצבעות,מחכה לעוד.

11 סיבות לבחור במ ק ר ט נ י

1. הוא לא רצה לפצוח בנאום 2. הוא כן פצח בו כי המתחרים פצחו בנאומים 3. הקטגוריה של המשולש אהבה, שלי ושל סינתיה חייבת לזכות 4. כי כתבתי את רוב הנאומים בפורום (אני חושב
) 5. כי יש לי שם יפה
6. ואף אחד מכם לא יודע אותו
7. כי עכשיו יש לי את אותה כמות סיבות כמו לסינתיה 8. ועכשיו יש לי יותר 9. ועכשיו גם יותר משל אלרוס 10. וכי אני מאד אוהב את רינגו
11. וכי אני לא כותב 10 סיבות כמו אנשים קיטשיים שאוהבים את הבסיס העשרוני הפגום. תודה אם הצבעתם לי, בכל אופן
(ותודה גם בכל מקרה, אבל לא משנה
) ויהיה נאום סוף-בחירות מרגש אם תבחרו בי

גרמה

New member
גרמה - כי תימנים תמיד מקופחים!

לא רציתי לפצוח במסע שכנועים מפרך, אך מתחריי לא הותירו לי בררה... ולשם שינוי אני לא אפצח בנאום, אני פשוט אתחיל בו! אה! הנה מספר סיבות (לא יודע לספור..תחשבו לבד) לבחור גרמה:
בגלל התלתלים!
בגלל הח' והע'...
כי ההומור שלי כל כך ירוד וחסר טעם..שחייבים לאהוב אותו
כי אני פסיכי. באמת. טרהלהלהלה. קוקו אה-אה.
כי אני כבר זקן..וכנראה אלו יהיו התארים היחידים שאני עוד יכול לזכות בהם.
כי מגיע לי מקדש. אפילו מלגו.
כי בתיה וסינתיה הבטיחו להיות בצ'אט לבושות ביקיני אם השלישיה שלנו תזכה!
כי אני דישלכת. טירמו לי. (כככככ
)
כי מי שלא ראה את החיקוי שלי של עכביש מאונן על מראה..לא ראה חיקוי מימיו.
כי בתיה מאורסת לי ..ואיך אוכל להיות ראוי לה אם לא אביא כמה תארים?
כי אני עושה קומיקס מיוחד לחגיגות השנה !!!
כי גם יש לי שירים נחמדים (פרסומת סמויה...רמז רמז..קריצה קריצה..)
כי אני לא מתבייש לומר : אני עדיין מרטיב במיטה !
כי אני הוגה החולצה : "תבעטו בי גם אני הצבעתי מצנע"
כי אתם החברים היחידים שיש לי (אתם ובובת הגרב שלי)
כי אולי סינתיה יפה..אולי אלרוס משעשע..אולי מקרטני מסתורי, אבל רק לי יש חתימה אותנטית של ציפי שביט!
כי אולי לא כולכם מכירים אותי, אבל אני מכיר אתכם (תזהרו..אני יודע איפה אתם גרים..מואהאהאהאה)
כי קומוניזם זה כמו קומונה רק עם -יזם בסוף.
כי אם היה לי כוח..אז כל זה היה מצחיק...תסלחו לי נכון? לסיום, אני לא רוצה להתחנן על ברכיי (מאוחר מדי, אידיוט) ואני לא מתכוון לתת לכם סיבות לבחור בי (הרגע עשית את ז..)(סתום ותחייך) ואם לא תבחרו בי אז לא נורא, אני אקפוץ מגשר ולא אחסר לאף אחד. ואם כבר בחרתם ולא בי...אז אני עדיין אוהב אתכם למרות הכל
... לאור הנאום הזה, אני מבטיח שאם תבחרו בי..אני לא אנאם (אלא אם תבקשו יפה..
)

למעלה