שת"ב

אריאלייי ככה:

הממ הכתפיים פתוחות ממש יפהה.. חח כאיל ואולי זה כמו שאמרת שזה כי לא נשמת אבל נראה לי שבעיקרון את צכה קצת להכניס את הבטן פנימה [[כמו שמלמדים בריקוד חחח
]] האממ תורידי עוד משקל לעקבים וככה גם שאת מדרבנת לא תצטרכי להרים את העקב אלא רק ללחוץ אותו על הסוס. סה"כ זה נראה ממש יפההההההה!!

horse 1212

New member
אריאלי המאגניבה!!../images/Emo6.gif שנפלה בדרסאז'.

חחחחחחחחח
אוקיי,את יודעת את זה שאת רוכבת מדהים...אז לא מרך לומר..חחח בכל מקרה.., אמממ..מבט יותר קדימה,תרימי את היידים ותקפלי את המרפקים,כמו שדניאל אמרה,הברכיים שלך צמודות לאוכף ובגלל זה העקבים למעלה.. וזהוו אין לי מה להגיד עלייך..

MorH

New member
יש למישו בעיה עם נפילה ../images/Emo174.gif

בדרסאז'???
=P

TauraMan

New member
../images/Emo13.gif חתיכי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זה הורג אותי כמה שהוא יפה
תקטלו אותי
אני אשתדל להגיב להרבה בערב
כדאי שאני אתחיל להקשיב בשיעור מחשבים

horse 1212

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

דבר ראשון,את רוכבת ממש יפה !ויש לך סט מדהים
. אין לי כ"כ מה לומר
אבל... את יכולה לקחת את הגוף קצת יותר אחרוה כי את נשענת קצת קדימה. אממ..את יכולה לקפל טיפה את המרפקים... וזהוו
בסה"כ את רוכבת מ=א=ו=ד יפה!!!

בתכלסססס אין לי כל כך על מה לקטול

אותך כי את רוכבת ממש יפהה...!! אבל אם כבר, אז קחי את הגב אחורה ותשבי על התחת ולא על הביצים [שאין לך]
אני לא בטוחה שזה נכון אבל אולי תקחי את הרגל טיפ טיפה קדימה?! כאילו ממש בכמה סנטימטרים... הסט יפהה חחח

חופששש

New member
פופההההההההה=]]

האממ על התמונה... תמונה יפה בובה. האמ אני חושבת שאת צריכה להוריד תעקבים למטה ולהוציא קצת את הרגל מהארכובה,הברכיים שלך קצת צמודות לאוכף...ובגלל זה העקבים עולים למעלה קצת. הידיים טובות..אפשר טיפה להצמיד אותם ולעלות אותם ממש טיפטיפה למעלה. כל הכבוד פופה...זה נראה טוב אוהבת אותך=]

חופששש

New member
אופסס שירשרתי לא נכון.

זה אמור להיות לאריאל. ואחד מעל זה אמור להיות לדורון. סליחה=/

arieledaho

New member
העקבים למעלה כי אני דירבנתי אותו

בדרך מוזרה כי הוא לא זז והידיים...כן אני יודעת...

למעלה