שת"ב

האממ סטיבבבבב

מוסמוס חתיכית מתמיד =]] את רק צכה להוציא קצת את הרגל מהארכובה ולשים עוד משקל על הארכובה ולקום טיפה פחות גבוה לישיבת קפיצות. נראה לי שזהוא.

H a d a S D

New member
רוצה מדריך

מרגישה לא קשורה...
מה לעשות שאין מאמן...
(כבר 5 שנים!) טוב אז אני ממש צריכה שתגידו מה לא בסדר!

PinkHorse

New member
אממ לא יודעת../images/Emo3.gif.

ידיים קצת יותר למעלה באוויר?
. ~מקווה שאני לא מפשלת~ עדיף לשתוק
.

snow snow

New member
פףףף את רוכבת מדהיםםםםםם

ועוד בלי מאמן? עדיין? יואוו ישבה מדהימה יש לך....

האמממממממ... דבר ראשון...

אם את רוכבת בלי מאמן 5 שנים איך את רוכבת כל כך יפה?!
כאילו באיזה רמה בערך התחלת לרכב בלי מדריך?! דבר שני הסט הזה מדהיםםם חחח דבר אחרון, באמת שהישיבה ממש ממש יפה, זה רק נראה כאילו את ממש טיפה צונחת ((?!))... כאיל ואת מסתכלת למטה [[על הצוואר של הסוס]] וזה גורם לכל הישיבה שלך להיות קצת למטה... לא בטוחה בזההה
את רוכבת מדהיםםם

Vintage Queen

New member
את רוכבת באמת מדהים

אני מאוהבת בישיבה שלך, בקפיצות את צריכה טיפה לקער תגב... וחוצמיזה זה נראה מעולה הישיבה שלך בקרקע כזאאתת יפהה גררר

aloniguy

New member
חח ואת מדברת על ישיבות מושלמות?!

באמת אחלה ישיבה, אולי קצת יותר עקבים למטה.... בקיצור תפסיקי לבכות!

../images/Emo20.gif../images/Emo98.gif

אני אתחיל בזה שאתם נראים ממש טוב יחד
..! אז ככה, הדבר בעצם הכי בולט פה זה שהנתינת יד שלך מאולצת ואת נותנת יותר מידי יד. את מאבדת קשר בזמן הקפיצה ובנחיתה הסוס חוטף מכה בפה. עוד דבר זה שאת כאילו פספסת את האוכף בקפיצה. תנסי להשאר יותר מעל מרכז האוכף ולא לתת לעצמך לעוף אחורה. סה"כ נראה מעולה

../images/Emo60.gif וזהו

קפיצות הזכויות שמורות לש-ב-י
חחח הגיע הזמן שיהיו לי תמונות תקטלו חופשי, כי יש הרבה מה..

Vintage Queen

New member
בובע את כל כך../images/Emo99.gif

מתאימה לוו איך לא התחלת איתו כבר קודם?! הממ רק רגליים טיפה אחורה ולקצר מושכות וידיים טיפה קדימה =]

H a d a S D

New member
אתם נראים מעולה!

רק משהו אחד (אני לא אחזור על מה שסתיו אמרה..) הידיים שלך הם בכיפוף כזה למטה
וזה גורם לעבודה מיד ולא לעבודה מהרגל.. (איך שיקי אומר אל תנסו להשיג רק תמונה יפה) חח אז בכל אופן ליישר את הידים ולהרים אותם. מקווה שהצלחתי להסביר... סך הכל נראה מעולה!

../images/Emo27.gifככה:

את ממש אבל ממש 'חונקת' אותו בקפיצה. תני מושכות! אני יודעת שאסור לזרוק את הסוס הזה (או אפילו טיפה לשחרר) לפני הקפיצה. אבל מה שקורה לפני, בזמן ואחרי הקפיצה אלו דברים שונים לגמרי ואת צריכה להתאים את עצמך למצבים השונים! את ממש סגורה בכתיים. תנשמי, תשתחררי וזה יראה הרבה יותר טוב. וגם העבודה של הסוס תשתנה בהתאם ללחץ/שחרור שלך. העקבים שלך ממש מצביעים החוצה. כל הרגל שלך בפוזיציה לא נכונה וככה את מאבדת את שיווי המשקל, עוד דבר שגורם לך לרצות להחזיק את המושכות יותר חזק ואצלך. תאריכי טיפה מושכות זה יעזור לך לסדר את זה. זהו נראה לי...ח"ח על המבט

למעלה