שת"ב

שירלי317

New member
אממ... אני אנסה..

עקרונית נראה ממש טוב.. תמונה ממש יפה אבל קצת מטושטשת.. אממ.. אני אהמר ואגיד שידיים ממש קצת יותר קדימה ולמעלה אבל אל תקחי אותי במילה.. סך הכל.. יש לך ישיבה ממש ממש יפה.. וסוס יפיוף..

חח תודההה../images/Emo24.gif

והלוואי שמילניומי היה שלי =/ כה עם הידים זה לא הבעיה היחידה בו נגיד ככה =PP תודה =]]

H a d a S D

New member
איזה סוס../images/Emo99.gif

בדרסז נראה מעולה! רק להרים את הידיים למעלה ולתת קדימה את הידיים תוך קיצור המושכות.. בעיקרון יש רק משוכה אחת-היא מתחילה בפה של הסוס דרך היד שלך דרך הכתפים בחזרה ליד השניה ושוב לפה של הסוס, ולכן צריך להיות קו ישר בין הכתפים לפה של הסוס אחרת תיהיה נטייה לעבוד מהיד ולא מהרגל. בקפיצות
רק ידיים קדימה

../images/Emo24.gif תודה

אבל במציאות הרכיבה שלי ממש שונה מבתמונה חח [[לרעה]] ויש לי תקטע שיש לי יותר יד מרגל, גם על זה צריך לעבוד. מילניומי חתיךךךךךךךךךךךך
תודה=]

אממ ועוד משו. לא מנסה לתרץ

אבל בקפיצה פה אז כאילו היד החיצונית מחזיקה את המושכות והיד הפנימית כאילו מחזיקה רק את השוט...

מג(נ)יבה לך../images/Emo3.gif

טוב קודם כל את מודעת לזה שאני חושבת שהישיבה שלך מדהימה נכון?! יופי....! המ...הדבר היחיד שהייתי משנה פה זה טיפה להכניס את המרפק שיצביע לכיוון הגוף ולא החוצה המ...את יכולה אולי טיפה פחות להישען עליו אבל זה לא משהו קריטי. וזהו...חח מושלמייים אוהבת אותכםםם

אנשים זה לא סתם שרשור תמונות!!../images/Emo46.gif

תגיבו אחד לשני!! מה זה שווה לפתוח פינה אם אף אחד לא מגיב ותורם את מה שהוא יכול?! ~אני אגיב ברגע שאני אסיים להתאמן ל-4 מבחנים שיש לי השבוע!~

Vintage Queen

New member
המממ

טוב בדרסאג' יש לך ישיבה ממש טובה סה"כ את צריכה לשים ידיים קדימה ואולי להוציא טיפה תרגליים מהארכובות אבל זהו =] ובקפיצות... שיר את חייבת להקל עליו, את ממש יושבת לו על הגב תתכופפי טיפה קדימה, תני לו ידיים... תשתחררי טיפה ותזרמי עם הסוס

lions queen

New member
../images/Emo23.gifבהמה יפה..

תעשי טובה תכניסי חולצה..
חוץ מזה זה נראה מצויין, רק בקפיצות כמו שסתיו אמרה את צריכה לזרום איתו טיפה יותר..

arieledaho

New member
ועוד אחת..

שבתמונה הזאת גם אני לא נושמת וגם יצא לי תחת ענק חחח

למעלה