שרשור מכירה:

Jesus Wept

New member
זה לא כל הציוד...

אני משאיר אצלי את את המטאל מאף של אלקטרו הרמוניקס כפדאל גיבוי, את ה-H2O לאקו/דיליי וקורוס, ופדאל טיונר של קורג. המטאל מאף יהיה גיבוי במידה והראש מגבר החדש שלי לא יתפקד או שאני אאלץ להופיע בלעדיו במקומות קטנים. את הכסף אני מקבץ לרכישת בוקסא.

Jesus Wept

New member
MADISON DIVINITY 3 channels

דומה למה שיש בתמונה, לא הדגם הספציפי הזה

eran377

New member
../images/Emo18.gifשימו לב שימו לב../images/Emo70.gif

החל משרשור המכירה/דרושים הבא אני אתחיל למחוק הודעות בתוך השרשור שהן לא הודעות מכירה (שאלות לגבי המכירה/דרושים, כל מיני הערות לגבי המוצר המוצע למכירה, וכו'). כל שאלה או הערה יש להפנות במסרים למפרסם. וזאת על מנת לשמור על הסדר בשרשור ולא לקלקל מכירות של אחרים. שיהיה לכם סופ"ש נעים, ערן

eran377

New member
לא.

בעיית השרשור בתפוז היא מעצבנת במיוחד אבל אין הרבה מה לעשות עם זה חוץ מלהעיר למי שלא משרשר נכון. למחוק כל הודעה שלא משורשרת נכון לא יעזור בהרבה...

TheMo

New member
אני מבין למה אתה מוחק הערות

אבל לא עדיף לשאול שאלות (טכניות) באופן פומבי? (שאלות לגבי פרטים שהמוכר אולי שכח, כל מני הבהרות למניהן לגבי פרטים שאולי אינם ברורים, שאלות לגבי מאפיינים מיוחדים של המוצר כמו "האם הפדאל ההוא הוא True Bypass?")

eran377

New member
את השאלות האלה להפנות אליו במסרים

ואם הוא ירצה הוא יוסיף את הפרטים על גבי הפורום.

The Lethe River

New member
../images/Emo31.gif

אני חושב שמוכר יעדיף לענות על שאלות בשרשור במקום שיתחילו להפציץ אותו במסרים. הוא יכול תמיד לבחור לא לענות, או לבקש לענות במסרים. בנוסף, זה יהיה הרבה יותר נח למעוניינים להסתכל על שאלות שנשאלו במקום להתחיל להתכתב עם מישהו במסרים. זה הרבה יותר מלגיטימי, לדעתי. אני לא מבין למה צריך להיות כלל כזה.

למעלה