אני משאיר אצלי את את המטאל מאף של אלקטרו הרמוניקס כפדאל גיבוי, את ה-H2O לאקו/דיליי וקורוס, ופדאל טיונר של קורג. המטאל מאף יהיה גיבוי במידה והראש מגבר החדש שלי לא יתפקד או שאני אאלץ להופיע בלעדיו במקומות קטנים. את הכסף אני מקבץ לרכישת בוקסא.
../images/Emo18.gifשימו לב שימו לב../images/Emo70.gif
החל משרשור המכירה/דרושים הבא אני אתחיל למחוק הודעות בתוך השרשור שהן לא הודעות מכירה (שאלות לגבי המכירה/דרושים, כל מיני הערות לגבי המוצר המוצע למכירה, וכו'). כל שאלה או הערה יש להפנות במסרים למפרסם. וזאת על מנת לשמור על הסדר בשרשור ולא לקלקל מכירות של אחרים. שיהיה לכם סופ"ש נעים, ערן
אבל לא עדיף לשאול שאלות (טכניות) באופן פומבי? (שאלות לגבי פרטים שהמוכר אולי שכח, כל מני הבהרות למניהן לגבי פרטים שאולי אינם ברורים, שאלות לגבי מאפיינים מיוחדים של המוצר כמו "האם הפדאל ההוא הוא True Bypass?")
אני חושב שמוכר יעדיף לענות על שאלות בשרשור במקום שיתחילו להפציץ אותו במסרים. הוא יכול תמיד לבחור לא לענות, או לבקש לענות במסרים. בנוסף, זה יהיה הרבה יותר נח למעוניינים להסתכל על שאלות שנשאלו במקום להתחיל להתכתב עם מישהו במסרים. זה הרבה יותר מלגיטימי, לדעתי. אני לא מבין למה צריך להיות כלל כזה.