שרשור מכירה:

Behringer FCB1010

Midi Foot Controller. לוח השליטה המפורסם של בהרינגר. * עשרה בנקים לשמירה של עשרה פריסטים בכל אחד. *שתי דוושות אקספרשן. ועוד. בנוי בצורה מאוד מאסיבית. מגיע עם כבלים ארוכים ביותר (גם לחשמל וגם למידי), והארגז המקורי שלו. מחיר מבוקש 750 ש"ח. קישור למכשיר באתר של בהרינגר: http://www.behringer.com/FCB1010/index.cfm?lang=ENG ביקורת על המכשיר בהרמוני-סנטרל:http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/Behringer/FBC1010+Foot+Controller/10/1

Behringer V-Amp Pro

מדמה מגברים מקצועי ומולטי אפקטים איכותי. זוהי גרסת הראק. *32 מגברים. *15 ספיקרים. *16 אפקטים. *אפשרות לשלב בין כולם. *שמירה של עד 125 פריסטים. *אפשרות להוריד פריסטים מהאינטרנט. ועוד. מחיר מבוקש:1100. קישור למכשיר באתר של בהרינגר: http://www.behringer.com/LX1-PRO/index.cfm?lang=ENG

שלשלש

New member
גיבסון SG סטאנדרט שנת 90!

גיטרה נהדרת במצב מעולה בלי שריטה, שמורה בקנאות עוברת סטאפים קבועים הכל במקום וכמובן שהכל מקורי, צבע אדום יין כולל קייס מרופד של גיבסון מחיר:5800, גמיש במחיר. לעוד פרטים: 0524-600442 אני מאיזור המרכז.

שלשלש

New member
מגבר אפיפון 25 ואט...

במצב מעולה,אחלה סאונד,ערוץ קלין וערוץ דיסטורשן\אוברדרייב, ריוורב מובנה מעולה, אחלה תמורה למחיר שלו, נקנה לשימוש ביתי בלבד וגם כמעט ולא השתמשתי בו. לפרטים: 0524-600442

שלשלש

New member
דיסטורשן MXR דאבלשוט...

אין הרבה מה לפרט, אחד הדיסטורשנים היותר טובים שיש היום בשוק, בעל שני ערוצים(הראשון זהה לMXR דיימבאג) והשני ערוץ יותר שמן ומלא. מגיע עם שנאי ובמצב באמת מצויין, עולה במרום 1100 ש"ח, אני רוצה 600. 0524-600442

yoavse

New member
למכירה/טרייד

מולטי אפקט למכירה מולטי אפקט GFX8 מבית ZOOM עשיר באפקטים, 120+- אפקטים בנויים, פדאל וואה מדמה מגברים ועוד. רוצה טרייד על אקוסטית/אפקטים בודדים או קניה בכסף מולטי מצויין שמור כמו חדש מחירים ושאלות לטלפון: 052-8876873 לכל שאלה בקשה לא להתבייש.. אם אתם רוצים סתם לשמוע תבקשו. ICQ: 288973511

kikoman11

New member
סט לגיטריסט המתחיל

כלים מחברות מוכרות, שמספקות כל נגן מתחיל. גיטרה: ibanez gsa60 נקנתה לפני שנתיים, במצב חדש, שמורה מאוד ללא שום שפשוף עברה סט-אפ לפני שבועיים. מגבר: marshall mg15cd גם במצב חדש, חזק מאוד מעולה לבית ואפילו מחזיק חזרה עם תופים. מולטי אפקט: korg ax10g, מולטי למתחילים שרוצים להתנסות בהרבה סוגים שונים של אפקטים, כמו חדש. הקונה יקבל במתנה רצועה לגיטרה, סט מיתרים, כבל וסטנד לגיטרה. כרגע הציוד נמכר כחבילה ולא כיחידים. מחיר: 2000 ש"ח אפשר להתקשר איתי באימייל [email protected], במסרים וכמבון בטלפון 0526838382 עמינדב,

yotamstei

New member
פוט-סוויטש למכירה!

פוט-סוויטש כפתור אחד מותאם למגברי מארשל. נקנה לפני כחצי שנה, היה בשימוש בייתי בלבד, מצב מצוין. מחיר מבוקש: 70 ש"ח גר בת"א. [email protected]

mishel6

New member
פנדר סטראט דלוקס משופרת למכירה/טריי

fender stratocaster standart deluxe, הפיקאפים הוחלפו לסט דימרציו יוקרתי: MULTIBACKER עם פיצול לסינגל בגשר, HS-3 באמצע ו-YJM בצואר, הגיטרה בצבע אדום, גוף מאלדר וצואר מייפל, הפיקגארד הוחלף לשחור נוצץ. באה כמובן עם קייס קשיח מקורי ורצועה. המחיר 2800, אפשרות לטרייד על גיטרות של ג'קסון או איבנז או צ'ארוול.

electro harmonix doctor q

envelope filter צליל פאנקי לבאס ולגיטרה החשמלית. כפתור שמעביר בין המצבים (בס/גיטרה),בקופסא עם מתאם לשנאי בסגנון בוס.

mistero

New member
זה לא קצת טיפשי

לשים כפתור שעובר בין חשמלית לבס בהתחשב בעובדה שאתה לא יכול להחליף גיטרה וחיבור תוך כדי נגינה?

זה בגלל התדרים גבר...

האנבלופ פילטר הנ"ל עובד או על תדרים גבוהים(גיטרה),או על תדרים נמוכים(באס),אם תנסה לחבר אפקטים שונים של חשמלית לבאס תראה את התוצאה ולכן יש מיתוג כזה באפקט.

mistero

New member
כן, אבל כוונתי

מדוע צריך מיתוג מהיר ולא כפתור הזזה שמזיזים רק באופן מכוון, ולא במקרה תוך כדי נגינה

אתה לא יכול להזיז אותו במקרה..

אני מנגן בעיקר על גיטרה.. מנגן מנגן ומנגן.. מקליט מקליט מקליט.. ואז בא לי להקליט בס. אני מחבר את הגיטרה לאפקט. מתכופף ומחליף מצב. מנגן מנגן ומנגן.. מקליט מקליט מקליט. והזזתי את הכפתור באופן מכוון ולא במקרה תוך כדי נגינה!

Octavarium

New member
אתה לא יכול להחליף באמצע נגינה

אי אפשר ללחוץ עליו... זה כפתור הזזה

למעלה