שרשור מכירה:

arch23

New member
AMT Tube Platinum

650 ש"ח, חדש בלי הרבה שימוש. איזור השרון 0574271172

arch23

New member
דיסטורשן

עם מנורה. דגימות נמצאות כאן: http://www.pedalgeek.com/cgi-bin/new_shop.cgi?config=&uid=&uzc=&command=link--amttp

TheNightcrawler

New member
Gibson SG classic with Dual P-90s

למכירה\לטרייד עם דברים מעניינים סגנון לס פול או לס פול (חוץ מסטודיו), או גיטרות ESP עם פלויד, הכל חוץ מאיבנז וג'קסון. הגיטרה עם שתי האמבקארים P-90, חדשה לגמרי לגמרי, קניתי אותה מהקונה המקורי אבל היא ראתה אולי 20 שעות של שימוש מאז. גוף: מהגוני צוואר: מהגוני פינגרבורד: 22 פרטים סקלה: 24.75" ובנאט 16\11" גשר: טיונאומטיק פיקאפים: שתי P-90 2 כפתורי טון ו2 ווליום סאונד מעולה, עברה סט אפ, במצב חדש כמו שאמרתי. דגימות סאונד: גשר: http://www.solidrock.co.il/view.php?w=artist_music&wid=2492 צוואר: http://www.solidrock.co.il/view.php?w=artist_music&wid=2491 אריאל 054-3155970

PalmT3

New member
למכירה Marshall AS50R מגבר אקוסטי.

מגבר Marsahll AS50R מצב חדש !!! עדיין באחריות. (קופסא,חוברות,וקבלה, נקנה בחלילית) נמכר מחוסר שימוש. טל: 050-3-747400 עמרי

Fishkin

New member
RAT 2 ו-Tube Driver למכירה.

RAT 2 - חדש לגמרי, כולל אחריות - 400 ש"ח (אוברדרייב/דיסטורשן מאוד ורסטילי ומפורסם - למי שלא מכיר :)) Blue Tube - של טיוב וורקס. פדאל אוברדרייב מנורה בלוזי, תוקן ושופץ לא מזמן (יכול לשמש גם כבוסטר,או פריאמפ - סאוונד מאוד חם). - 600 ש"ח.

electro harmonix small clone

קורוס של אלקטרו הרמוניקס! נעים וחמים לימים קרים אלו. בא עם הקופסא ומתאם לשנאי בסגנון בוס! עוד מעט הוא בן 4 חודשין מחיר 400.

Jesus Wept

New member
מס' אפקטים למכירה.

שלום לכולם. כל הפדאלים למטה במצב מעולה ללא שום תקלה או בעיות קוסמטיות קשות * קומפרסור ROCKTRON THE BIG CRUSH - מהסדרה החדשה 3 נובים: LEVEL,ATTACK,RELEASE. עושה עבודה מצויינת ולא משפיע על צבע הסיגנל המקורי מחיר: 200 ש"ח - סופי. * פדאל דיסטורשן ROCKTRON SILVER DRAGON משופר! דיסטורשן כפול, מנורה וסוליד סטייט, בעל שני סוויצ'ים ו-6 נובים: FIRE, SHREIK,ROAR,LEVEL ועוד 2 ייעודיים למצב סוליד סטייט (שמתווסף למצב מנורה) של א-סימטריות של הגל ודחיסות העיוות. ורסטילי בטירוף ומשופר במנורת NOS! מתאים לכל הסגנונות מהארד רוק ועד דת' מטאל. למניוק הלא כ"כ קטן הזה יש קאהונס מפה ועד בריסל. הרוכש המאושר יקבל גם מנורת 12AX7EH, מגיע עם שנאי 13V מקורי של רוקטרון. מחיר: 600 ש"ח - סופי. * פדאל אוברדרייב/דיסטורשן בוטיק איכותי ומעולה של MI AUDIO בשם TUBE ZONE מדובר בפדאל סופר ורסטילי ונדיר מאוד באיזורינו, עם קלין בלנד מעולה, דרייב רך ומתוק לבלוז/ג'אז והמון גיין לסולואים. אמנם לא מדובר בפדאל למטאל באופן עקרוני, אבל הממזר מבצע גם את זה בכל זאת. מאוד קשה לי להיפרד מהפדאל הזה כי האופציות שהוא מציע הן אין סופיות. יכול לשמש כבוסטר נהדר למגברי מנורות, טרו בייפאס ו-6 נובים לשליטה מקסימלית בטו: LEVEL,TONE,GAIN,BRIGHT,MID,LOW. מחיר (סופי!): 850 ש"ח. * פיקאפ בוסטר של סימור דאנקן. פדאל קלין בוסט נקי וטרו בייפאס לחלוטין, מיועד להרים DB ללא עיוותים של הפיקאפ. בעיקרון אמור להיות ראשון בשרשרת, אבל אם ברצונכם להרים את הדיסטורשן שלכם לסולו ניתן לשרשר אחרי פדאל הדיסטורשן. רק נוב אחד להרמת ה-DB, ועוד סוויץ' לשינוי רזוננטיות בהתאם לפיקאפ (סינגל/האמבקר) מעולה. מחיר: 250 ש"ח. סופי.

Y036

New member
ביאסת בתזמון....

אני דיי בטוח שאם הגיטרה לא הייתה בדרך, הייתי קופץ על זה X:

Y036

New member
לא הזמנתי (ולאבי)

בדרך לקנייה. אבל אני עדיין צריך את הכסף. אני צריך את הגיטרה כל השבוע לכמה דברים, ואני מוכר אותה אחרי הקנייה.

למעלה