שלום לכולם

foxהיחיד

New member
בלןג מתקדם

הלו מה זה נפלתפ על הראש מה דעתכם לשלוח לנו תוכנית התמצאות או איזה מהנדס ביצוע כאחד הראשונים בבלוג מבקש להחזיר לאלתר את הבלוג הקודם ויפה שעה אחת קודם נ.ב מה קרה כבר אי אפשר להכנס האם אתם מחליפים או שיש לכם כבר בעיה בשרתים

יום אבל בתפז והצבע בשחור ממש מתאים

הרסתם את כול הכיף שהיה בבלוג ב24שעות תיבדקו כמה אנשים ניכנסו וכמה בלוגים ניפתחו איפה הימים הטובים

עלק ה חובה לחשוף פנים

סליחה למה מה איפה הפרטיות של האדם? חמודים אנחנו לא עובדים אצלך מר תפוז ובגדול הגזמתם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הבנות שמשדרות רק חזה ורוקדות עכשיו יהיו חייבות לשדר עם פנים וואליההההההההה תפוז אכלתם אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענת הרגת אותי עכשיו

יאאאאאאאאאא אני בהלם!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הן לא יכולות לשדר ללא פנים!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו בטח הפוליסים ביקשו שישינו את הנהלים מרוב שאני משגעת להם ת'שכל כל חצי שעה כשאני רואה בחורה שרוקדת כמו שרלילונת בשידור..חחחחחחח מי אמר שלא מקשיבים לנו פה?
לחץ חברתי עובד!!!!
יאללה לילה טוב...

open door1

New member
תפוז עובד עם משטרת ישראל

לפעמים שוטרי משטרת ישראל נכנסים לבלוג טיוי כדי לטפל בפדופילים ובמי שהמישטרה מעוניינת לחשוד אז כדי להקל על החיפוש אם חובה להראות פנים אז אם האדם שמשטרה מחפשת גולש בצאט הוא משדר אז היא גם יודעת לפי הפנים שלו האם במקרה זה האדם אותו היא מחפשת לא סתם עשו את החוק הזה

מושמושה

New member
../images/Emo67.gifאם כבר השקעתם בבלוג הזה של ארה"ב

והחלפתם את הממשק.. ואת הכל כולל הסמיילים!!!!!!!! אז תהפכו כבר הכל.. חח חמודם האמריקקים האלו.. לפחות שם אין ציצים בכל מסך
אקיצר.. מי רוצה?

אזזז ככה גמלי יש מה להגיד

חחחח שמעעעעעעווווו א. איכסססססססס < סיכום במילה אחת של דעתי על הממשק החדש ב. אם כבר... אז למה אין פאקינג הוראותתתת??! איך משתמשים אווווווו "כללים וחוקים חדשים" כמו מה שאמרו לענת.. [מה זה הבווולשיטטט הזה ואם לא בא לי שכל העולם יראה אותי למה מי מתתתתתתתתת] ג. קיצר תפוווז בחייאאאת למה אתם לא מתייעצים לפניי עם הגולשים שלכםםם??!?! העיקר ל"התפרסם" אבל שחכתם את קהל היעד שלכם? שחכתם שיש אותנו אלו שמתמשים באתר שלכםם?!?! להפיל עלינו בבום ממשק חדש.. לא חכם... קיצר כסף או לא כסף ואם כבר השקעתם במשו אז למה לסבבבך תצורההה ... חאלס עם השטויות תפוז לממשק החדש יש ימבה פאקים לעומת "יתרונות" איפה האיזון פה? יש תקלות בשידור הוא נתקע... חלק לא מצליחים לראות שדרן אורח , שמעתם על השתק?... קיצר עם היה לי מאזנייים הייתי מראה לכככככםםם תחסרונות מול היתרונות ומה יותר גדול.. תפוז תעשו חושביםםםםםםם ותפטרו תמפגר שחשב על הממשק הזה ושבזבזתם עליו 7 מליון כיייי הבלוגים לא יהיו מה שהם היו והכללל הולך לכיוון של הדרדרות.... כן כן זיבולי השכל האלה היו למען מטרה טובה ואנחנו מדינה דמוקרטית שבה לעם יש משמעות חשובה בקבלת החלטות... טיפשים ... חח יאללה תמו זיבולי השכל להיום.

rak ani yodea

New member
משהו שאתם לא יודעים על השינוי החדש...

בלוגTV תפוז לא עושה לכם בכוונה והוא בכלל לא אחראי לשינוי שנעשה! מי שעשה את זה ושולט בכל דבר שזז בבלוג טיוי כולל שינוי הגרפיקה האחרון, זה המנהלים הרשמיים של האתר הרשמי של בלוג טיוי בקנדה!!! הם פיתחו ראשונים את ה- blogTV והם אחראים לשינוי שחל לפני כמה ימים אצלנו בבלוגTV. הם בנו גרפיקה חדשה ל- blogTV ושיחררו את ה"גרסה החדשה" של הסקין החדש ל- blogTV בתפוז! אז לא משנה מה תעשו או תגידו, גם אם תאיימו שלא תכנסו לבלוג יותר, זה לא ישנה כלום. כי לבלוגTV של אתר תפוז אין מה לעשות בנידון והם לא אחראים לזה. אז בשתי מילים... אכלנו אותה
ואם בכל זאת יש לכם תלונות זו הכתובת: http://www.blogtv.com/ בלוגTV קנדה!! חחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחח

Sexy MF

New member
ממש , אבל ממש - מכוער . הבאתם מוצר חדש ,

תקשיבו ללקוחות שלכם לשם שינוי !

תחזירו לישן דחוף זה גועל עם תעודה

בעעעעעעעעעעעעע מה זה זה הבלוג המעפן הזה מגעיל תנשמה חזרה לישן דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה