שלום לכולם

להתראות לכולכם מה זה הבושות, להתראות לכולכם מ

האלה תעשו פריש תחזירו לממשק הישן מההההההההר בפעם ה-23892183 לא רוצים להקליט שידורים ורצים ת'ממשק הישן ת'כתום יאללה לעבוד, האלה תעשו פריש תחזירו לממשק הישן מההההההההר בפעם ה-23892183 לא רוצים להקליט שידורים ורצים ת'ממשק הישן ת'כתום יאללה לעבודה

טוב טוב טוב

הגיע הזמן להחזיר את הזמן לאחור תפוז אכלתם אותה עם ההשקה שלכם עד 12 בלילה אני רוצה שהבלוג יחזור לקדמותו מי ה............... שהגה את הרעיון של הבלוג הזה זה 1 דבר שני מה איכפת לנו אם להקליט אפשר גם בקמסטסיה להקליט דבר שלישי אנחנו לא נהנים ! תחזירווווווווווווווווווווווווו אתתתתתתתתתתתת הבלוגגגגגגג לקדמותווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

מה עוללתם מהההההההההה../images/Emo7.gif

אני מצטערת לומר אבל ממש לא אהבתי.. הוא מסובך מדי ואנחנו רגילים לממשק הנוח הישן והטוב!

תותחח27

New member
אין לכם טיפת שכל כנסו כולם.

תפוז: קיטון של 70% ברווח הנקי פורטל האינטרנט מדווח על הכנסות של 7.8 מיליון שקל ברבעון הראשון של 2007 בעיקרן מתוכן סלולרי דפדף בכלכלה ענת שפרן 17/5/2007 18:44 תפוז אנשים מדווחת היום (ה') על התוצאות הכספיות ברבעון הראשון של 2007. החברה מדווחת על גידול של 38% בהכנסות. שהסתכמו בכ-7.8 מיליון שקל, לעומת הכנסות של כ-5.7 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. לדברי החברה עיקר ההכנסות היו מתחום התוכן הסלולרי שזינקו ב-73% והסתכמו בכ-4.5 מיליון שקל. ההכנסות מתחום האינטרנט הסתכמו ברבעון הראשון בכ-3.3 מיליון שקל, צמיחה של כ-10% לעומת הכנסות התחום ברבעון המקביל בשנת 2006. עם זאת מדווחת החברה על קיטון של כ-70% בשורת הרווח הנקי שהסתכם ברבעון הראשון בכ-250 אלף שקל, לעומת רווח של כ-860 אלף שקל ברבעון המקביל ב-2006. במהלך הרבעון הושק המוצר BlogTv בקנדה בקמפיין שיווקי נרחב. בחודש אפריל ביקרו באתרblogtv.ca כ-1.1 מליון גולשים שונים. בניטרול ההוצאות בגין ה-BlogTv וההפרשות בגין האופציות, הסתכם הרווח הנקי בכ-1.1 מיליון שקל, בדומה לרבעון המקביל אשתקד. ההון העצמי של החברה מסתכם בכ-34.4 מיליון שקל מתוך מאזן בסך כולל של כ-41.9 מיליון שקל. תפוז אנשים הנו אתר תוכן הגולשים הגדול והמוביל בישראל, ונרשמות בו מדי יום כ-70 אלף הודעות על-ידי גולשים. החברה מפעילה כ-1,100 פורומים וכ-63 אלף בלוגים. פעילות האינטרנט של החברה כוללת גם את אתר הסחר האלקטרוני גט איט (33.3%) אתר ההכרויות כפיות (33.3%) ואתר שיתוף קבצי הווידאו פליקס. במרץ 2006 השלימה תפוז הנפקת מניות בבורסה בתל-אביב. רבי דיסקו יש מצב לגור אצלך איזה שנתים? עד שאני אקהה לך את הביזונה שרצית?חחחחחחחחח

../images/Emo6.gif אחי תפוז מנסה להפוך למונופול

אתר תפוז למעשה מנסה לגעת ולהוביל בכל התחומים: קבצי וידאו (פליקס) בלוגים כתובים ובלוגים חיים (הבלוג טי וי) פורומים אתרי הכרויות בקיצור הכל! אבל אני לא מבין דבר אחד: עם כל כך הרבה כסף איזה ממשק מסורבל ואידיוטי ומכוער בניתם לעצמכם?? אתם רוצים להרוס ולהבריח את כל האנשים שהגיעו לכאן עד היום?? הותיקים לא מוצאים את עצמם בממשק החדש קל וחומר אורח שירצה להיכנס ולהכיר את הבלוג טי וי, הגוון השחור שצבעתם את דפי הבלוג טי וי פשוט עושה רע בנשמה!!! תפוז תשנו מהר את מה שעשיתם ולא יהיה מאוחר מידי!! תותח תן לה במעיל מתקופת הביזנטים שיש לך

אני הבנתי את הראש של תפוז

אני הבנתי מה תפוז מנסים לעשות ...ותקנו אותי אם אני טועה, הם מנסים להיות דומים לארצות הברית ולבלוגים בן לאומים בעיצוב של הבלוגים, ולמה הגעתי למסקנה הזאת בכלל?....כי ראיתי הרבה בלוגים בן לאומים שדומים בעיצוב למה שתפוז עשתה ולדעתי תפוז מנסה להתאים את עצמה להם, וגם היא נותנת יותר אופציות לגולשים , וזה לגיטימי בעיניי....אולי העיצוב לא משהו (נכון צריך להיות כנים מה לעשות) אבל תיראו ... צריך להתחדש בחיים אנשים תאמינו לי שאתם תתרגלו לעיצוב הזה ותלמדו אותו אתם תשלימו עם זה מהר מאוד, אתם עכשיו קופצים כי אתם לא מכירים את זה ואולי זה ניראה מסובך לכמה ממכם...אני גולשת גם בבלוגים בן לאומים והעיצוב הזה של תפוז מאוד דומה לעיצוב של רוב הבלוגים הבין לאומים ...ואני כבר רגילה לזה אז אני יודעת להשתמש בזה אבל בהתחלה לא ידעתי אז מפעילים קצת מחשבה וקוראים וזהו ......לי זה בכלל לא ניראה מסובך ,

את צודקת במאה אחוזים!

תפוז כבר הכריזו שהם משווקים את הבלוג טי וי בכל רחבי העולם וכנראה שהגורם לכל השינוי בממשק הוא הרצון להסתער על השוק הבנלאומי גם כן

pin okio

New member
זה הזמן להיגמללל

מה זה העיצוב הזה? אה? תענו !? הלו ?!?! למה לא עונים !??! אה זה הודעה ?! יש לכם מזל שזה הודעה ! תחזירו ת'עיצוב הישן מהר גועל רפששששששששששששש

ממ שמעווו זה לא כייף-\

זה ממש לא נוח וממש לא יפהה... ואם9 אפשר אני ועוד מלא שמשדרים בבלוג טוי מעויינים להחזיר את הישן!! יש אפשרותכ זאת!?

IME3

New member
להחזיר לעיצוב הקודם בדחיפות רבה!

דחוףףף העיצוב הקודם היה נקי היה ברור זה עבד לא מקלקלים משהו שעובד טוב כרגע אי אפשר לפתוח מספר שידורים במקביל בעזרת VIEW SORUCE וגם איך מורידים את הכינוי מהשידור אורח זה לא טוב שזה מכסה איזור על הפנים של השדרן עוד לא התעמקתי תכף נמצא עוד בעיות אני משער להחזיר את העיצוב הקודם דחוף שמרו את העיצוב המעפן ל BLOGTV.COM שיש בו 2 איש כל הזמן (מעניין למה)

בדף למטה..

של הבלוגים מסומן באדום "למבוגרים משעה 22:00" שם הבלוג באמת רגיל ובצבע כתום:] אני בעד להחזיר את הממשק הקודם זה פשוט זוועתי.. מרגישה כמו מטומטמת :\

IME3

New member
נכון

לפחות המבוגרים נקי אז לא ממש אכפת לי חח אתה מגיע לעמוד הראשי רואה שידורים מוקלטים כל מיני דברים מצחיקים והזויים. תפוז למה שחור למה חח לבאס ? זה יוצר אווירה קודרת, ערסים פרחות וכונפות לא אוהבים בלוג שחור תפוז מה נסגר איתכם חחחח

IME3

New member
העיצוב גרוע ביותר מבלבל מאוד

אני נכנס לעמוד הראשי ואין לי מושג מה זה אני רואה שידורים משלשום וכל מיני שטויות אני צריך להכנס ולראות ישר מה שהולך בזמן אמת כמו הבלוגים הנורמלים ושלא יהיה 10 עמודים שיראו הכל בעמוד אחד

כולה החליפו ממשק

ואני מתאר לעצמי מה יקרה אם תפוז יפשטו רגל ולא יהיו יותר בלוגים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת ככה זה עובד בכל העולם יקח זמן ואתם תיתרגלו או שלא נ.ב. ניסיתי להיכנס לאיזה בלוג והיה רשום שהמשדר הוא קטין מתחת לגיל 16 ובגלל פער הגילים אני לא יכול להיכנס לבלוג שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי תפוז יאלללה תבלו אנשים אני אבוא לבקרררררררררררררר..................:)

מחר הפגנה במשרד תפוז ברמת גן

אני שעה מחפש את הפורום הזה אז נכנסתי דרך המסרים ממש בושה מחר הפגנה מול איצטדיון רמת גן שם המשרד של תפוז בואו עם שלטים כמו ''די לבושות'' ''שוטרים-נכשלתם'' ''תפוז הביתה'' חחח

ל י ל ך 32

New member
חפרנית חחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי , עכישו בכלל עם העיצוב החדש לא יהי אנשים במבוגרים
למדו אותי להכנס לרגיל אחר כך מבוגרים מה ניסגר הלו, אם קודם נכנסתי פחות עכישו בכלל לא , יאלה מהר עיצוב ישן !!! אם לא באמת הפגנה אני בפנים תרשמו אותי !!

למעלה