שלום לכולם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכן... נכון... חח עאלק..

כאילו יש פה מישהו שמסוגל לעשות חרם על תפוז... תוך יומיים-שלושה אתם חוזרים LOL אגב.. תפוז לא ייענו לבקשות/תחינות/מאוויי
הללו - מקסימום... אפשר להתפלל
לא יכול להזיק, זה בטוח
זה כמו שמבקשים מהם להפוך את הניהול רק לצבע, בלי יכולת זריקה/העפה/קיק.. להחזיר למה שהיה פעם אז מה.. הם נענים בחיוב...? תבינו - מערכת ש"משתדרגת", לא חוזרת אחורה >>> כספים הושקעו... ככה זה
המשך יום
מ
ב
ו
ר
ך
, שלכן/ם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

ל י ל ך 32

New member
דדי כנס נשמה

תראה חרם אפשר הכל אפשר עם רוצים דבר שני העיצוב החדש מהווה בעיה כל ניק כמעט מתלונן על בעיה אני אישית לאט יכולה לראות את המשדר 5 6 שנים היה את העיצוב הישן מה קרה עכישו ניזכרו ? תעשה לי טובה העיצוב החדש בעייתי אולי אם יעשו עיצוב אחר מהישן ולא זה שקיים כרגע אולי זה ישנה משהו ועוד משהו אני לא אוכל לחזור תוך 3 4 ימים אם הבעיה לא תסודר אצלי ונסיתי !! לך תדע אולי באמת לא יהיו גולשים מאיפה לך לדעת ישארו רק כמה וישארו אלה של מבוגרים!! אז שלפחות הנהלת הבלוג טי וי תועיל בטובה לעזור למצוטטים שיש להם בעיה חוץ מהטכני !!! ככה לשנות זה לא פיתרון !!! את שלי אמרתי או שתחזירו את האתר הקודם !!

ל י ל ך 32

New member
ועוד משהו דדי

מישהו הזכיר גם אתה שכספים הושקעו, הבנתי שהוציאו ימבה כסף לאתר החדש ואני ממש מאוכזבת כי שאתה קונה משהו יקר אתה מצפה שיהיה טוב ויעבוד טוב, ולא נראה לי שפה שה עובד טוב כמו שצריך !!! ושאתה קונה מוצר חשמלי יש הוראות לא?

לדעתי אתם שוללים יותר מדיי מהר

מה בגלל שזה מסובך לכם אז צריך לישלול?... חכו זה רק יצא לפני יומים למה לישלול ישר? ... אני מאמינה שכל דבר צריך לתת הזדמנות ולא לישלול ישר, נכון שהעיצוב לא משהו ( גם לא לטעמי האמת, אני כנה ) אבל האופציות שם טובות יחיסית , וחוץ מי זה בניינו אנשים ......אתם לא תעשו שום חרם על תפוז כי היה לכם משעמם בלי הבלוגים גם אל תשכחו שחלקכם מכורים לבלוגים כך שאני בטוחה שהיה לכם קשה בלי הבלוגים אז למה לדבר סתם?
לא נותרה לכם בררה מלבד לקבל את זה ..... בכל אופן אני מקבלת את העיצוב החדש ומברכת את תפוז על ההשקעה
שהיה לאתר תפוז המון הצלחה עם הבלוגים וכל הכבוד שאתם משקיעים באתר שלכם זה עושה אותה מעניין יותר ,

ל י ל ך 32

New member
נערונת ............

קודם כל זו זכותך לחשוב מה שבא לך אבל לומר שאנחנו לא יכולים בלי הבלוגים זה לא לגבי כולם, אני עד לפני כמה חודשים הייתי מכורה רק לבלוגים בזמן האחרון אני לא רק בבלוגים ונכנסת בקושי בשבוע האחרון אני נכנסת כי יש לי יותר זמן אבל הבלוגים כבר לא חלק מהחיים שלי, ויש פה ניקים שאני כבר לא רואה בזמן האחרון כי יש חיים , לומר מכורים אולי לחלק !!!! יתהפך העולם אם לא יהיה בלוג אמא לה!!

bllog master

New member
../images/Emo91.gif להנהלת -../images/Emo43.gif

1.לתת לכולם הסבר מה השוני בין הממשק החדש לישן , ואופן התפעול. 2.לנסות להסדיר את כניסה לעולם(בפשטות) ואת אפשרות או דרך נלוית להחזיר את רשימת החברים. 3.לא כל פעם שאתחבר לבלוג אני צריך להרשם מחדש ושהניק שלי ישאר בזיכרון. 4.מה בנוגע לנעילת חדרים ..? כניסה לחדר שלי לחברים שלי בלבד...איך עושים זאת? 5.לנסות לתת לכל אותם הגולשים רצון להמשיך לגלוש בממשק החדש , להוציא תחרות שידורים ברגיל מאחר וזה חדש וזה ירים את המורל של כולם ואת הרצון לנסות ולא להרים ידים מלנסות להבין (וזה לא מסובך) 6.הרקעעעעעעעעע ממש לא לעניין!! 7.גלישה נעימה לכולם אני אהבתי.

ל י ל ך 32

New member
הנהלת בלוג טי וי

מה זה אין לי מה להוסיף תראו תתגובות של האנשים כי באמת לא נכנס יותר, מה זה סבכתם אותנו מה הולך כאן ניסיתי להכנס ונדה מה קורה פה? תחזירו מהר את העיצוב הישן זה מסבך פה אנשים !!!! תודה

אנשים כנסו ותקלטו

חברת תפוז השקיעו בעיצוב החדש של הבלוג 7 מליון שקל !!!!!!! עכשיו נראה לכם שמה תשגידו או תעשו ישנה משהו ??!! יש לכם 2 ברירות או לקבל את זה ולשלוח הצעות ייעול של הבלוג החדש או לא להיכנס. בכל מקרה יש לאתר החדש כבר פירסום בהמון מקומות כולל העיתונים הגדולים בארץ ובעולם. יכול להיות שאת הנהלת תפוז לא מעניין הרגשות שלנו הותיקים ??!! לכל מי ששאל בלוג TV תפוז הושק בחודש אפריל 2004 ומאז לפי סטטיסטיקה יש 250 אלך צופים בחודש ו 5000 משדרים שונים. . בכל מקרה אין מה לעשות רק לקבל את השינוי ולנסוק להפיק ממנו את התועלת לכו תדעו אולי ישתפר בעתיד לכל מי שמעוניין להלן הלינק לכתבות תעתיקו ותדביקו בדפדפן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3408669,00.html

בונאאאאאאאאאאאאא

איכס איכס איכס ועוד פעם איכסססססססססססס הבלוג לא מובן בשיטטטטטטטטטטטט גועל נפשששששששששששששש תחזירו את מה שהיה!!!

../images/Emo140.gifתפוז אני בעד השינוי שערכתם.

זה רק פקטור של זמן וכולם יוכלו להווכח בעדיפות התוכנה החדשה. ככה זה המין האנושי,סתגלנות לשינויים היא בעוכרנו. קצת סבלנות וטיפה open minded הכל יסתדר.

תותחח27

New member
הודעה מיידית ובהולה לרבי דיסקו איש הדסק

תגיד לי רבי יש לי שאלה חשובה לשאול אותך ואל תצחק(עכשיו אתה מת מצחוק) חחחחחחחח יש מצב לגור אצלך איזה חצי שנה. ושזויה תכין לי ערוק ופטטה?
תן לה באיציק כרמוש נתפס עם זויה שהם מתעלסים בחדר מורים
תן לה ברבי דיסקו טייס קרב אפאצי בבית
תן לה בתחתונים שלך מימי מלח"ע השניה. תן לה בחישי עושה ג'וגינג לרגל הרי סילואן
יאלה אני אכנס יותר מאוחר יש עבודה ביי בנתים. תן לה בפטרולים בואדי ג'וז תן לה בתצפיות ברחובות סילואן
תן לה בפחית קולה של הערבים טעם של חומצה גופרית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מתוסבך,כבד,ומציק...

עזבו את הקטע שנימחקו לי כול הרשימת חברים...ושאין לי מושג איך מיסתכלים בכרטיס של בלוגר אחר...או איך למען השם משתיקים את השידורים של אלא שעולים לשידור.....זה פשוט מסובךךך!!!!!! לקחת רעיון חמוד עם גישה פשוטה והפכתם אותו למשהו שצריך להיות פאקינג מגייור כדי להיכנס אליו.... לפחות הייתם משאירים את האופצית כניסה הישנה ככה שהיה לאנשים אפשרות בחירה..

InnerSpice

New member
פשוט זוועה

בעעעעעעעעעעעעעעעע מה זה העיצוב הדוחה עכברים הזה?? יוחזר העיתוב הקודם לאלתר-זה לא שדרוג- זה שיזרוג בעעעעעעעעעעעע כבר אמרתי?

תותחח27

New member
מכתב דחוף לרבי דיסקו ההבא מוריס של השפלה

תן לה בגיא אליאב תוקע נוד במשרדי תפוז
תן לה בשכנה שלך זויה מלאה בזהב שאתה שודד אותה כל 28 לחודש מחכה לה בדואר
תן לה בגולשים עושים חרם על תפוז והמניות צונחות כמו עלים ברוח.
תן לה בחוצות ענק מול המשרדים בר"ג. "רוצים את הכסף חזרה תתפרטו תתפטרו"
תן לה בגופיות של חישי משנת יצור 1909 מהשוק שלך הבוכרים בירושלים
תן לה בגיא אליאב מחלק מים מינרלים למפגינים חחחחחחחחחחחחח

תותחח27

New member
ההבא=הבבא מוריס.

תן לה במנהלת הבלוגים מוכרת שלוקים בשקל למפגינים מול משרדי תפוז

למעלה