שלום לכולם

SL1975

New member
לא יפה בכלל

מה זה החרטא הזה הממשק הזה רוצים להחזיר את הממשק הישן מה אתם מנסים לעשות פה מהפך אז תפוז רדו מהעץ הגבוה.

כוסאומו תפוז הזה

באמת שרוצה להיות בתפוז שלכם באמת....אבל הכל השתנה תפוז...חותמים?

IME3

New member
חחח אחד לא אמר מילה טובה

אני חושב לא צריך להיות גאון בשביל להגיד שכל השינוי הזה הוא כשלון אחד גדול חח תשאירו תשאירו ככה נראה איך ימות הבלוג ציקצק סוףסוף

IME3

New member
סקינים לבלוג

תעשו סיקנים שיהיה אפשר לבחור צבעים במקום השחור ואז נראה כבר

rak ani yodea

New member
למישהו יש תמונה של הבלוג הישן שהיה בצבע אדום?

אני כל כך מתגעגע לבלוגים הישנים עם הצבע האדום!!!
בבקשה תחזירו את זה
תמונההההההה מהרררררר למישהוווווו חייב להיותתתתת!!! חייב להזכר!! נוסטלגייה =\

בבקשה אחי תמונה של גדול הגדולים ינואר 2004

מישהו מזהה אותו?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוברים לנענע

אני מרגיש כמו הצאטים של וולאה לא רשימתחברים ולא כלום הרסתם כול מה שהיה כיף בבלוג אומרים שאנחנו הלקוחות אז תיתחשבו בלקוחות ותחזירו את מהשהיה כי עודלא ראיתי אחד שבא ואמורשהבלוגהזה יותר מוצלח מהשני

העיצוב החדש מזעזע

אין אפשרות לעשות כלום הראות של הבלוג על הפנים ממש מזעזע לא כולם אוהבים אם הייתם משאירים את הקודם היה יותר טוב כולם מתבעסים

איזה " תהנו מהמוצר?????? "

טוב חוצ מהצבעיםםםם משחקים אותה מתאמים ת'צמכם לויסטה שזה מטאלי ויפהההה כל השאר פשוטטטטט לא מובן ומרגיז ברמותתתתתתתתתתת לא אהבתי! בכללללל הכל בלאגןןןןן שידורים מוברחים נצפים בחירת העורך עלק שידורים אחרוניםםםם עכשיו בשידור חייייייי מה זהההההההההההה מה זה כל הפאקינג 50 אלפ קטגוריות האלוווווו בשביל מה זה טוב שימו רשימה אחתתת של כל השידורים וחלאססססס זה הדבר הכי פשוט הכי מרגיז שניתקלתי בו לבוקר זה~ תפוז איכזבתם!

אני מציעה להקים...

עצומההההההה שכולנו נחתום לא ניכנס לבלוגים האלו יותר כי זה ממש מרגיזזז עד שלא יישנו את זה!!! אני באמת שלא מתכוונת להיכנס לפה לא נוח ורק עצבים זה עושה לייייי ואיפה הקישור לפורום לעזזזזזזזל!!!!!!!!! אוףףףףףףף מציק מציקקקקקקקקקקקקקקקקקק~ יותר מציק מיזה לא יהיה!

אני בשוקקקקקקקק

11:59 הבלוגים ריייייקיםםםםםםםםםם לא כמו פעםםםםםםםםםם 900 איש בחדר! אייי תפוזזזזזזזזזזזז! אכלתם אותם אתם והשטויות שלכם ואנשים כל הכבוד! גמני זהווו לא נכנסת יותר!

ל י ל ך 32

New member
לגונה ....................

באמת מגיע להם נראה לי כולם מול המשרד שלהם מפגינים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אותי בכלל סבכו לא יכולה לראות את המשדר בעעעעעעעעעעעע

זה רק טוב למבוגרים לא לרגיל

תשימו את זה במבוגרים את המבוגרים השארתם רגיל וואלה אנשים לא יבינו כלום תראו המחשבה לעשות ולשפר נחמדה אבל לא בצורה כזאת יש דרך לאט לאט תתנו לאנשים להיתרגל הבאתם הכל בבום ויש דברים שצריך לשנות אבל זה כבר לא משנה לא אני מאבד אנשים לא בעל אתר תפוז חעחעחע

חרם על תפוז<<<<

מי שמצטרף איתי לחרם בלוג תפוז שיכתוב תגובה וירשום אני מחרים. אני מחרים את הבלוג עד שיוחזר הישן או עד שיהיה יותר טוב ונוח.

ל י ל ך 32

New member
מחרימה../images/Emo70.gif

תחזירו את העיצוב הישן אני לא מצליחה להכנס לפחות תסבירו איך להכנס מה ניסגר ?

למעלה