שלום לכולם, I´m Back...

odedee

New member
אתה טועה. וגם ללבנון גייסו.

אני מכיר מישהו שלמד הנדסת חשמל בזמן מלחמת לבנון והוא ועוד לא מעט עתודאים נשלחו ללבנון כפלוגה מסייעת, עשו שם מארבים, לוחמה בשטח בנוי... אמנם משתדלים לא לגייס עתודאים - שהם לא החיילים הכי מאומנים - למשימות כאלה, אבל במצבים מסוימים (ובוודאי במלחמה) גם עתודאים יגויסו.

tmtm26

New member
שאלה על ביטחון שדה- לשמש

אני מבין את זה שמחקת את ההודעה של "פגז" ויכול להיות מאוד שאתה צודק, אבל למה מחקת את ההודעה שלי על השינוי של "נחש צפע"? הסיסמא החדשה, שאני לא אכתוב אותה פה כדי שלא תמחק את ההודעה הזאת גם כן, היא ממש לא סודית ופורסמה עשרות פעמים בכלי התקשורת(משם אני יודע אותה) אז מה הבעיה?

wiz

New member
כשמוחקים הודעה,

כל ההודעות שהיו משורשרות אליה נמחקות ביחד איתה... אם ההודעה שלך היתה תגובה להודעה שנמחקה - זו הסיבה.

dragonight4

New member
איפה היית../images/Emo35.gif

חיפשתי עתודאים מכאן, איך לא שמעת אותי? כשבאנו מהאפסנאות וחיכינו לפני החדר אוכל (בספסלים הכי בצד) איפה ישבת? אני ישבתי בסוף (שני ספסלים מהסוף) בשורה אחרונה של 4 אנשים: 2 בצד של הספסלים האחרים, אני באמצע ואחד בצד שני. בהמתנה האחרונה לפני השיחרור ישבתי בספסל השני מקדימה בצד של האפסנאות. עכשיו אתה מכיר אם אתה זוכר מי ישב איפה, איפה אתה ישבת?

ישבתי לידך

אחרי שחזרנו מהאוכל ישבתי מימינך (חולצה ירוקה/אפורה). בטירונות נתחלק לפי המחלקות שנקבעו בחיול?

dragonight4

New member
וואי...

ואיך לא אמרת לי? אני הייתי עם חולצה ומכנסיים קצרים בצבעי המדים. דיברתי עם אלה מקדימה ומאחורה.

דרור4

New member
מחלקה 9

נכון לא לבשתי כתום, אבל על החולצה שלי היה סמל כדורי כתום, כך שהיה לי תירוץ. מה גם שאני ג´ינג´י. שימו לב שגם בסרט הדרכה לא הזכירו על הDNA וזאת משום שזה באמת חדש. סיימתי ב15:40. פה אני רוצה להזכיר לכולם שאמרו לי שמי שמסיים ב16:00 אחה"ץ נחשב מאוחר. כשעליתי לרכבת צפונה באיחור של חצי שעה (הרכבת, לא אני) פגשתי כאלה ממחלקה 14 שעוד השאירו אנשים מאחור, אז אני שמח שביטלתי את העבודה שלי.

דרור4

New member
הכי מצחיק

הכי הרג אותי מצחוק היה זה שהעביר לנו את התדריך לחתימת החוזה, שתפסנו אותו בדיוק לאחר הפסקת האוכל שלהם, ולא היה לו כוח אז הוא התחיל לעשות דאווינים, ולזרוק עטים והכול. ועוד פגז COMPOT אומר שהוא עתודאי כמונו- שביזה רצינית. נ.ב.: בשעות כאלה אני צריך לתקן לעצמי שגיאות כתיב...הראש שלי מחוק.

Gal K

New member
אני הייתי מחלקה 20

יצאתי מהבקו"ם בערך ב19:15... אבל גם הגעתי עם ההסעה מבית החייל בטבריה לבקו"ם רק ב12 וחצי בערך... גל.

sababaman

New member
שאלות

לעוד מישהו עדיין כואב בטירוף מהזריקות? אני חצי משותק ביד/כתף/גב עליון... כדאי לשפצר את הכומתה של הבקו"ם, או שנקבל משהו אחר לטירונות?

galando

New member
והייתי בטוח שזה רק אני :)

גם אני מרגיש את המקום של הזריקות, כאילו השריר באיזור הזה תפוס שם או משהו כזה.. זה יעבור עוד יום יומיים..אני מקווה לפחות :) וכשכולנו נהיה בריאים

eitan007

New member
כן, כואב לי ממש.

אם זה ימשיך ככה, בועז, נצטרך לוותר על האימון של יום ראשון, הא ?

Hawk17

New member
כואב לכם? איך?! , תודה לאל...

לי דווקא משום מה זה בכלל לא נורא. זה כמו כיווץ של שריר באיזור הזריקה אחרי שהתאמנת עליו, נגיד כמו אחרי משקולות. דווקא כאב מהסוג המענג אפשר לומר.... אני דווקא ביום שישי שיחקתי כדורגל והיום כדורסל והתאמצתי (וקיבלתי רגל שפיץ ישר לעצם של רגל שמאל....) ומצבי מצויין. החלמה מהירה!!!!!
מעניין אם זה לא בגלל שאתם עתודאים סטריוטיפאים (חנונים שלעולם לא הרגישו מה זה כאב.....) ....

kuden

New member
yes!

then it´s not just me dammit ;p let´s sue the military for this and ask in return to get the subjects we wanted to learn in uni :p

למעלה