שלום לכולם, I´m Back...

האוכל היה נורא

אני אמנם זכיתי רק להגיש אותו, ולא לאכול ממנו, אבל אני כן יכולה לספר לך שאת התרמוקלים ששתיתם מהם מילאנו מברז הכיבוי...
 

dwante

New member
למען השם מה אתם אומרים כאלה דברים

מה אתם אומרים כאלה דברים סיסמאות? לא אכפת לי עם כל העולם יודע את הסיסמא ועל הנכס הלאומי, אבל פשוט לא אומרים את זה. זה הכל מה לא מובן? מה אתה מנסה להיות מגניב? יופי אתה מגניב. חתיכת דראק מטומטם ולחשוב שאתה הולך להיות קצין בצה"ל.
 

eitan007

New member
אתה מטומטם. דרעק כותבים עם ע´.

ואני במקרה הזה בעד הפגז. אם בצבא הייתה בעיה עם זה שאנו יודעים ת הסיסמא היו אומרים לנו לא לפרסם את זה בשום מקום. אבל הם לא אמרו, וזה אומר שפשוט לא איכפת להם.
 

שמש27

New member
../images/Emo18.gif ביטחון שדה ../images/Emo18.gif

לצערי, נאלצתי למחוק בכאב לב את הודעתו של "פגז קומפוט" עם סיסמת העתודאים. סיסמאות גיוס החירום הפומבי בצה"ל הן מסווגות. הסיווג "בלמ"ס" שניתן לדף שעליו כתבו לך את הסיסמה - זה רק למען שתוכל להוציא את הדף מהבסיס. אני לא מבין איך לא אמרו לכן שאין לפרסם את זה. בכל אופן, בשבועיים האחרונים נדרשתי כבר כמה וכמה פעמים לנושא ביטחון שדה בפורום הזה, כולל מישהו שנתן פרטים מלאים של סא"ל, ואחר שנתן פרטים של נושא משרה במדור עתודה, שם מלא פלוס דרגה. אז לא, רבותיי, ומצטער אם אני נשמע כבד. בקרוב אכתוב מאמרון על ביטחון שדה. תודה ו..סליחה מ"פגז".
 

פגז compot

New member
סלחתי../images/Emo42.gif

לשם שינוי נחמד מאוד לשמוע תגובה סימפטית ולא מתלהמת... אז תודה על היחס. להבא אני מבטיח להיות יותר דיסקרטי
 

Aphophis

New member
שאלה נוספת

שמש, מה באמת צריך שיקרה בשביל שיגייסו אותנו, בעיקר לפני הטירונות (כאשר רוב האנשים לא מסוגלים אפילו לירות בM-16, מי שלא ניסה אף פעם שיסע מהר למטווח הקרוב וינסה, זה כיף לא נורמלי)?
 

פגז compot

New member
עשיתי פעם מטווח בגדנ"ע

ופגעתי 1 מתוך 10 במטרה כולה (אני עדיין חושב שלא כיוונו לי טוב את הרובה). ולשאלה - אם תהיה מלחמה, יהיה גיוס מילואים מלא, וכנראה שגם אנחנו נגיע - אבל מפאת חוסר האכשרה בטח יפקידו אותנו על משימות פקידותיות.
 

Aphophis

New member
נחמד

אני שמתי 8 מתוך 10 במקבץ יפה במטווח. :) אבל אני עדיין מעדיף רובי אוויר.
 

ramil

New member
מלחמה, למשל

ואני לא מתכוון לכמה טילים שנופלים מכיוון מזרח, אלא למשהו נוסח ששת הימים, עם גיוס מילואים כללי.
 

the new L

New member
באמת מענין לדעת

בשביל מה הצבא צריך אנשים שאפילו לא עברו טירונות
 

יוסי99

New member
אפילו ביום כיפור לא גייסו עתודאים

ככה שגם התסריט הזה הזוי קצת.
 

יוסי99

New member
בנות - לא גייסו (אלא אם כן

אני מתבלבל ובאמת גייסו לעבודות פקידות, אבל נדמה לי שבנות בכלל לא גייסו, ובנים לפקידות - כלומר גם במצב החירום הכי חמור לא שלחו אותם להלחם).
 
כן גייסו

כשכתבתי על עבודות פקידותיות, דיברתי על בנות שבילו סמסטר שלם בחלוקת משכורות למילואימניקים. לגבי גברים, אני יודעת על כאלה ששהו במארבים, טיפלו ומרגמות, ואפילו על עתודאי אחד שצלף מצרי הוריד לו שתי אצבעות...
 

ramil

New member
תשמעו סיפור

בזמנו (עד לפני משהו כמו 7 שנים) כל העתודאים עבור טירונות רובאי 05 וקורס מ"כים, כלומר: לכולם היתה הכשרה של חייל קרבי לכל דבר. באותה תקופה גם חלק גדול מהעתודאים הבנים לא היו משובצים במקצוע. ברוח אותם ימים, כלומר ימי האינתיפאדה הקודמת, העתודאים היו חטיבת חי"ר במילואים (מה שאתם שומעים...) שאף עשתה תעסוקה מבצעית במקומות כמו ג´נין וטולכרם. אותם ימים כבר חלפו לבלי שוב, אבל תחשבו שניה, לצורך העניין, על ישו, יוסי99 והאן מבצעים הסתערות תחת פיקודו של שמש....חטיבה שלמה של עתודאים חנונים, כשרק סגל הפיקוד מורכב מלא-עתודאים. לעצם העניין - אין לי מושג מה צהל מתכנן לעשות עם עתודאים בזמן מלחמה, ואם היה לי מושג - לא זה המקום לפרסם את התכניות הנ"ל. בכל אופן, פרט למצב של מלחמה כוללת אני לא רואה איך מגייסים אתכם, כך שאפשר לישון בשקט.
 

amir_aikido

New member
ביום כיפור גייסו עתודאים

אני מכיר אישית אדם שגוייס לשירות קרבי מלא, יחד עם כל שאר העתודאים במחזורו. הם הועברו קורס מאוד מקוצר והפכו לשיריונרים. גם בזמני עתודאים הוכשרו במסגרת חטיבת חי"ר מילואים (ואפילו החזקנו קו במילואים בגבול עם ירדן). אני יודע שזה כבר לא המצב היום. אמיר
 
למעלה