שלום לכולם, I´m Back...

dragonight4

New member
היי

אני לא רואה שיורדים עליך כאן בגלל זה, להפך במחשבה שנייה אולי עשית משהו חכם. ושלום לך, שוב נפגשים (עכשיו אני יודע איך אתה נראה...)

Aphophis

New member
התכוונתי שירדו על בפורום אחר

ואני לא חושב שאני הראשון שעשה את זה.

ROYal

New member
אהלן דרקונייט!

גם אני ממחלקה 6. דיברתי איך בסוף, בדרך הבייתה...

Hawk17

New member
מחלקה 6 , במים ובאש! ,

גם אני מהמחלקה ! מה שמכם ואיפה ישבתם בסוף היום? אני אחד מהבלונדינים שישבו מאחור.

dragonight4

New member
אלק, זה אתה?

עם הקיטבג מקדימה על כתף שמאל? ששמענו שכבר חיילים צוחקים על העתודאים?

פגז compot

New member
אני

מאוד נהניתי היום, וגם פגשתי לא מעט אנשים מהפורום ובכלל... אני חייב לציין לטובת הדורות הבאים - אם זה עדיין לא הובן - אל תלכו לבדיקת DNA, לא משנה מה יגידו לכם!!! קיבלתי קיטבג עם ציוד חדש לחלוטין (מאוד הופתעתי), ולמעט ה"ארוחה" שכללה בלטה בצורת שניצל וחומר כימי לא מזוהה בשם "שעועית ברוטב", היום עבר ממש בנעימים. אה... וגם פגשנו את הזקן הסנילי מאתמול, והיום הוא הכריח אותנו לקבל גיליון הגה מלפני שנה וחצי. אגב - מסתבר שיש מלא אנשים שקוראים את הפורום ולא משתתפים בו - וחבל, כולכם יותר ממוזמנים להשתתף....

פגז compot

New member
ועוד משהו

והפעם משהו רציני שדורש הסבר לפני שהלכנו לקצין מיון, היה איזה קצין-אקדמאי שהחתים אותנו "מהר-מהר" על הטפסים של העתודה. אחרי ההחתמה המוזרה-משהו הלכתי לשאול אותו אם התפקיד שלו מוגדר כ"שיבוץ במקצוע"(ולמי שלא הבין - מה שהוא עושה זה לשבת בבקו"ם) אז הוא אמר לי שהוא עושה "מילואים" ומסופח למדור עתודה. אז אני שאלתי אותו - "אם אתה עושה מילואים, איך זה שיש לך דרגות של קצין-אקדמאי?" (כי עד עכשיו חשבתי שקצין-אקדמאי מאבד את הדרגה ביציאה למילואים, וחוזר להיות סמל, אלא אם כן הוא משובץ לתפקיד) והוא ענה: "אמממםם, זה בגלל ש...., טוב אני לא דוגמה..... נו אתה מבין...." ואני ממשיך: "מה למדת???" "אממממם, עזוב אותי, אני לא דוגמה..." הקיצר, הלכתי לקצין המיוןן ושאלתי אותו על הבחור, והוא אמר לי שהוא למד הנדסה כימית (!!!!!!). ונשאלת השאלה - מה לעזאזל ראיתי?(????) וגם וגם וגם - האם החבר´ה במדור עתודה כל כך דפוקים שהם מביאים אדם שלא בדיוק משובץ במקצוע לשכנע אותנו לחתום על החוזה?

eitan007

New member
הי אחי, מה קרה לך ?

השעועית היה הדבר הכי טעים שם, ממש נהניתי. (טוב אולי האנשים שהיו איתי במעלית כשחזרתי הביתה יעידו אחרת
)

Aphophis

New member
האוכל היה בסדר

אוכלים את השניצל ואת הספגטי וזהו... אפילו לא מסתכלים מה אוכלים (זה מה שעושים אם יש לך 10 דקות לאכול).

dragonight4

New member
היו יותר טובים../images/Emo8.gif

השניצלים טובים, אבל הספגטי חריף, האורז לא מזוהה(לא טעים), ובשועית בכלל לא נגעתי.

or99

New member
אני כבר הייתי בחוץ ב-12:30

משום מה שחררו את כל הרפואנים מוקדם בגלל שיש איזה כנס באוניברסיטת ת"א. חוץ מזה - מה כל כך נורא בבדיקת דנ"א? חוץ מזה שאח"כ הייתי צריך לשים את האצבע בדיו...

Hawk17

New member
הי, אתה איתי במחלקה!!!!

איך זה שאני לא יודע מי אתה? אני עומר, זה שקראו לו שם כל הזמן עמאר (They busterds!) והיה אחד מן הבלונדינים שישבו מאחור. דרך אגב, האוכל היה טוב!!!! בניגוד להודעות אחרות שטוענות שזה היה רדיואקטיבי. בקשר לDNA,זה באמת מוזר. לקחו לך מחט וסובבו לך אותה בתוך האצבע...... מקווה שלא ישתמשו בזה לשכפול....

Hawk17

New member
וכדאי שתשימו לב לכמה דברים חבריה.

בטופס הקטן, סעיף 6 בעיקר וגם בסוף סעיף 2, לפי 2 הסעיפים האלה הצבא יכול להפסיק את מענק הלימודים מתי שבא לו ואיך שבא לו, כך שבנה על הכסף, שום דבר לא מובטח אם הביקוש ימשיך להיות כל כך גבוה. לדעתי עם העדר ימשך, זה לא יבוטל לגמרי אני חושב המענק, אבל קיימת סכנה מאוד גדולה שזה יקוקוץ הרבה מתחת לסכר הלימוד, ולא תוכלו לעשות לצה"ל כלום נגד זה. אז שימו לב! אלה שהולכים ר-ק בגלל הכסף.

לנו אמרו שהחל משנה הבאה

הסכום יהיה בגובה שכר הלימוד, ולא 10,000. לשאלה מה יקרה אם שכר הלימוד יעלה על 10,000, הקצינה אמרה שזה לא אמור לקרות, וקטעה את השאלות שלנו.

Hawk17

New member
יש פעם עצום במה שאמרו למה שכתוב.

מה שאמרו לא מחייב מבחינה משפטית בכלל את הצבא!, לעומת זאת רק מה שכתוב בצורה בלתי מעורפלת.

dragonight4

New member
גם לנו אמרו

יכול להיות שהשכר לימוד שלי השנה זה 9,600 ? והצבא משלם יותר?

שמש27

New member
לגבי המענק...

כבר ביררתי את זה לפני כמה חודשים, אבל אף אחד לא הגיב... המענק כרגע בגובה 10,000 ש"ח לכל השנה הקרובה ולא ישתנה במהלך השנה. לגבי שנה הבאה - כנראה שאם שכר הלימוד ירד בחדות, אז יצמידו את המענק לשכר הלימוד. בשום פנים ואופן לא הולכים לבטל את המענק בשנים הקרובות - אמרו לי את זה (כמו שעמיר פרץ אומר) בצורה הברררררורררררה ביותר ! עד כאן.

odedee

New member
"אמרו לי"???

שמש, הבטחות מהסוג הזה הן, כידוע, חסרות משמעות לחלוטין. אני לא אומר שמשקרים לך, אלא שבמערכת שבה מדובר האנשים, הצרכים והמשאבים משתנים כל הזמן. אולי היום יש תקציב מספיק לעתודה ואף אחד לא מתכוון לבטל את המענק - אבל זה לא אומר שבשנה הבאה לא יתחלפו האנשים, ייעלמו התקציבים או סתם יחליטו שיש המוני עתודאים וחבל לזרוק עליהם כסף. היו דברים מעולם, לא חסרות דוגמאות. זה ממש אבסורד שאפילו פרמטר משמעותי כזה לא מוגדר ומובטח בצורה מסודרת בחוזה עם העתודה. הלא זה לא מעט כסף! ועדיין הוא במין הבטחה של best effort. אני חושב שלא נכון לתאר את המצב במין גישה כזו של אופטימיות קוסמית. "בשום פנים ואופן לא הולכים לבטל"??? מי שדיברת איתו אמר לך משהו שהיה נכון לרגע שדיברת איתו. מכאן ועד תחושה שהמענק הזה מובטח, עוד רחוקה הדרך. צריך להציג את הדברים כפי שהם: נכון להיום נותנים מענק בגובה שכר הלימוד, ומקווים להמשיך לתת אותו גם בהמשך.

למעלה