שיר השבוע

idanias

New member
לא היה,כי סוזי עדיין לא החליטה מי יהיה היורש

שלה
זה אמור להיות או אני או תום...אבל היא פעם במיליון מתחברת למסן אז....%#@$ טוב.... מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם:Evanescence-Lithium מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם:Hanna pakarinen-Go Go מהו אלבום השבוע שלכם:Hanna pakrinen-Lovers מיהו אמן השבוע שלכם:Hanna pakrinen מהו השיר הנוסטלגי שלכם מדוע דווקא שירים אלו מה אתם שומעים עכשיו:Hanna pakarinen-it aint me ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע צרפו את מילות השירים צרפו תמונה לבחירתכם

'ני

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? freak on a leash, נחשב?
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? pink- nocody knows מהו אלבום השבוע שלכם? המכשפות- האוסף הכפול מיהו אמן השבוע שלכם? אייימ הרצלר
מהו השיר הנוסטלגי שלכם? mtv- fly on the wings of love מדוע דווקא שירים אלו? ככה. מה אתם שומעים עכשיו? שקט ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע? כלום צרפו את מילות השירים?
צרפו תמונה לבחירתכם סימון

McFreaKy

New member
תרשום תרשום, רושם רושם.

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם: My Last Breath. מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם: סינרגיה - חום יולי אוגוסט. סינרגיה - אשם. סינרגיה - מרגיש אחר. Darren Hayes - Who Would Have Thought Darren Hayes - Step Into The Light אביב גפן - סוף העולם Christina Aguilera - Camdyman Maroon 5 - Makes Me Wonder Maroon 5 - Little Of Your Time Maroon 5 - Wake Up Call Maroon 5 - Can't Stop Beyonce & Shakira - Beautiful Liar מהו אלבום השבוע שלכם: Maroon 5 - It Won't Be Soon Before Long. מיהו אמן השבוע שלכם: מארון 5, סינרגיה. מה אתם שומעים עכשיו: סמולוויל 6.22.
צרפו תמונה לבחירתכם

ZuLi90

New member
אניייי :)

1. YS. 2. Breaking Benjamin - pholyamorous. 3. Breaking Benjamin - Phobia TOD Within temptation - Mother Earth. 4. Breaking Benjamin שולטים!! 5. היהודים - עוד ארון אחד. 6. כי... ככה :\ 7. BMTL חח :) תמונה פה: http://www.esnips.com/web/Evanescence-forum פשוט גדולה מדיי... :\

kittycatbone

New member
הממהממ

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם
exodus
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם
יא יותר מדי. אבל התאהבתי אתמול במילים של gagging order של רדיוהד, וגם fog שהוא שלהם. אה וכמובן- prodigy - breath מהו אלבום השבוע שלכם
אמא קנתה לי בדיוטיפרי!!! ^^ prodigy - the fat of the land מיהו אמן השבוע שלכם
פרודיג'י, רדיוהד ואוונסנס! מהו השיר הנוסטלגי שלכם
יאוו- Puff Daddy - Come with Me מדוע דווקא שירים אלו
על הנוסטלגי, כי ננגן כנראה את קשמיר של לד זפלין כקטע מעבר במסיבת סיום, ואז ליאט אמרה שיש את השיר של פאף דאדי עם אותו ריף (שגם יש בשיר של רייג' אגיינסט דה משין!!) ויאוו איזה שיר נוסטלגייייי!! גם הקליפ שלו.! מה אתם שומעים עכשיו
לא. ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע
סוף עונת התפוזים של הממ להקת תמוז? כי גם את זה ננגן במסיבת סיום
צרפו את מילות השירים

radiohead - Gagging Order I know what you're thinking But I'm not your property No matter what you say No matter what you say Move along, there's nothing left to see Just a body, nothing left to see A couple more for breakfast A little more for tea Just to take the edge off Just to take the edge off Move along, there's nothing left to see Just a body, pouring down the street Move along, theres nothing left to see Just a body, nothing left to see Move along​
צרפו תמונה לבחירתכם
צ'יפצ'יפע!

שוט...

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם: בלי ספק, מממ..., מממ... - BMTL מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם - KoRN - Hollow Life מהו אלבום השבוע שלכם: KoRN - UnPlugged (דיסק ההופעה) מיהו אמן השבוע שלכם: KoRN מהו השיר הנוסטלגי שלכם: this love של מרון 5 מדוע דווקא שירים אלו: אני חורש את KORN לאחרונה. מה אתם שומעים עכשיו: I write sins not tragedies צרפו את מילות השירים Iהקוד|Oh, well imagine; as I'm pacing the pews in a church corridor, and I can't help but to hear, no I can't help but to hear an exchanging of words. "What a beautiful wedding!, What a beautiful wedding!" says a bridesmaid to a waiter. "Ah yes, but what a shame, what a shame, the poor groom's bride is a whore." I chimed in with a "Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!" No, it's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality. I chimed in "Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!" No, it's much better to face these kinds of things with a sense of hope. Well in fact, well I'll look at it this way, I mean technically our marriage is saved Well this calls for, a toast so, pour the champagne, Oh! Well in fact, well I'll look at it this way, I mean technically our marriage is saved Well this calls for a toast, so pour the champagne, pour the champagne. I chimed in with a "Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!" No, it's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality. I chimed in "Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!" No, it's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality. Again.. I'd chime in "Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!" No. It's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality. I'd chime in "Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!" No, it's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality. Again..

tomtomeva

New member
ניר איזה מגניבב גם השם משפחה שלי זה טייב !!!!

חחח איזה קטע :]

אני טייב המקורי ../images/Emo11.gif

כמה חיקויים שלי אני מכיר יאללה
אתה בן 17 במקרה? כי אני מכיר עוד שני טייב-ים (חיקויים שלי כמובן) באיזור שלי חחח

tomtomeva

New member
אצלי זה ככה :] :

השיר השבוע האוונסנסי שלכם : SS מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם:תראי זה אני-סינרגיה חחח מהו אלבום השבוע שלכם: TOD חח איך לא.. מיהו אמן השבוע שלכם :seether מהו השיר הנוסטלגי שלכם : יש כמה..SS חח from yesterday ו a beautiful lie של 30 סקונד טו מארס מדוע דווקא שירים אלו : כי אני חורש עליהם ולא נמאס לי חח.. שירים יפים :] מה אתם שומעים עכשיו : tongue של seether מילות השיר : אין לי כוח חח. קחו שורה : i don't belive in this world any more.. anymore.. i don't belive in me.. צרפו תמונה: קבלו

להלהלה מגן 100 באזרחות, ערבית ומתמטיקה../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם Understanding, October, Lacrymosa. מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם Roxanne מתוך הפסקול של מולין רוג' (רוקדים במסיבת סיום!), "Time" - שיר שנכתב לגרסה הלונדונית של המחזמר Avenue Q והוא מעולה. מהו אלבום השבוע שלכם פס-קול של מולין רוג'. מיהו אמן השבוע שלכם אידינה מנזל, תמיד הייתה ותמיד תהיה. מהו השיר הנוסטלגי שלכם my immortal. מדוע דווקא שירים אלו כי הם מעולים^^ מה אתם שומעים עכשיוקרקור של תרנגולות. ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע Time
צרפו את מילות השירים http://www.youtube.com/watch?v=zF5gcEQVxL4&mode=related&search= . צרפו תמונה לבחירתכם

הייתה לי היום מתכונת פרטית

כי המועד המקורי ומועד ב' נופלים לי על בגרויות. וכשעברתי על המתכונת בסוף המבחן (לבדוק וזה..) אז מירב (המורה לאזרחות) אמרה לי כזה, "תפסיק עם זה, אני במילא אתן לך מגן 100" אז מותר לי להיות אופטימיP: בכולופן, תכנסו לקישור, זה כל כך מצחיק.

Evi Virus

New member
מולאן רוז'../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!

גאד
ידעתי שאתם רוקדים את זה במסיבת סיום כי יסמין סיפרה, אבל עכשיו זה נשמע יותר מגניב כי גם שמת תמונה מתוך הסרט וכאלה ^^ איזה סרט שולט!
^^ וואו, איך אתם תרקדו את זה? זה עומד להיות יפה בטירוף. מולאן רוז'.
[Why does my heart cryyyyyy?]

למעלה