שיר השבוע

McFreaKy

New member
אני אוהב את הטעם שלך! ../images/Emo2.gif

Three Days Grace, מגרש ביתי, מועדון קרב... סחתיין.

kittycatbone

New member
מועדון קררררב../images/Emo99.gif

ראינו ביום שישי אני נטע וליאהב וזה כזה סרט טובבבב ^^ במיוחד בצפייה שניה

kittycatbone

New member
הוא לא הרשה

לך לראות את רקוויאם לחלום אני חושבת
חחח XD ועד כמה שזה טוב, אם כבר, אז כן מועדון קרב זה סרט ממש ממש אלים
אבל בכל זאת טוב
ולפי מה שהיה כתוב בטלוויזיה לגיל 18 ומעלה

Evi Virus

New member
אהא! ../images/Emo98.gif

גם את לא בת 18 היהיהי ^^
אבל את שניהם הוא אמר לא לראות P: כלומר, עקרונית הוא אמר שאת מועדון קרב לא כדאי כי זה אלים והכל ושאת רקוויאם לחלום הוא מרשה לי רק בגיל 16.

Evi Virus

New member
יש סרטים שבוכים בהם והם דווקא סרטים מעולים.

הסרט עצמו היה טוב?

Liquid Dreams

New member
הוא סרט טוב..

אבל בכל זאת אני ממליצה לך לא לראות אותו בינתיים. זה נשמע פלצני אבל עדיף שתראי אותו באמת בגיל 16 ולא עכשיו.

תמונה חזקה!

מאיפה אפשר להוריד את התמונות האלה? (של פייתון - מגרש ביתי רולז).

rotemg10

New member
יש תמוונת בפורום שלהם :]

באלבומי הפורום מגרש ביתי- r.e.s.p.e.c.t

ayala65

New member
מצטערת

חוצמזה שאת לא מחוברת בכלל, אז מה יעזור לי להתחבר? ;[

Honey girl17

New member
אני

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם:Whisper מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם:You מהו אלבום השבוע שלכם:phobia מיהו אמן השבוע שלכם:Breaking Benjamun מהו השיר הנוסטלגי שלכם:לוידעת מדוע דווקא שירים אלו:כי הם יפים.יותר מידי יפים. מה אתם שומעים עכשיו:את המכונת כביסה מקרקרת ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע:"עדן תצאי מהמקלחת!!!" צרפו את מילות השירים:זה פזמון חוזר..נורא קליט. צרפו תמונה לבחירתכם:בבקשה! שבוע טוב...גם לך!

SweetVenom

New member
עונהנהנה ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם ממ.. My Last Breath.. המילים המילים
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם Within Temptation - What Have You Done (Single Version) מהו אלבום השבוע שלכם ----- מיהו אמן השבוע שלכם נראהלי שאוו
מהו השיר הנוסטלגי שלכם COB - Are You Dead Yet? מדוע דווקא שירים אלו ממ כי אליהם הכי היתחברתי
מה אתם שומעים עכשיו Chris Daughtry - It's Not Over ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע Hinder - Lips Of An Angel צרפו את מילות השירים אין לי כוח
צרפו תמונה לבחירתכם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TheRainMaker

New member
לברוח אליו מנוף הארץ הרעה.

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? October Your Star מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? ריטה-עצום את עיניך אחי ריטה – בערב יום העצמאות Breaking Benjamin-Dance with the Devil מהו אלבום השבוע שלכם?ריטה-תפתח חלון, The Open Door. מיהו אמן השבוע שלכם?אוונסנס, ריטה, ברקין בנג'מין. מהו השיר הנוסטלגי שלכם?Seal – Kiss From a Rose מדוע דווקא שירים אלו? כי הם מברווזים?
מה אתם שומעים עכשיו? היהודים-אין לך מקום. צרפו את מילות השירים. עצום את עיניך אחי ביצוע: ריטה מילים: איתן גלס לחן: רמי קלינשטיין עצום את עיניך אחי הסתתר מאור שמש שרופה דמיין את המקום היפה בעולם לברוח אליו מנוף הארץ הרעה דמיין את גוף האישה שמעולם לא השגת טעם התבלינים שמעולם לא ניסית - לפני שנרד מהרכבת לחיפה בצלצול מסילות נשק את פי אחותך הדואגת בשקט אין צורך שתספר לי לאן ברחת מכאביך

למעלה