שיר השבוע

TheRainMaker

New member
../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif

[שנים שלא פתחו פה אחד כזה
הרשתי לעצמי^^.]
מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם
מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם
מהו אלבום השבוע שלכם
מיהו אמן השבוע שלכם
מהו השיר הנוסטלגי שלכם
מדוע דווקא שירים אלו
מה אתם שומעים עכשיו
ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע
צרפו את מילות השירים
צרפו תמונה לבחירתכם
שבוע טוב
.

Blue Aura

New member
כפרעלייך!../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? כל השירים.[: מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? הרשימה: [
] Kelly Clarkson - All I Know Kelly Clarkson - Angel - Full Length Demo[במקור הוא של אנני לניקס] קלי - Go קלי - Don't בלייב.
Kelly Clarkson - Never Again R The Calling - Wherever You Will Go Sister Hazel - Happy Kaiser Chiefs - Ruby Hoobastank - The Reason
The Fray - How To Save A Life Avril Lavigne - Girlfriend Nelly Furtado - Say It Right מהו אלבום השבוע שלכם? אין. מיהו אמן השבוע שלכם? איימי וקלי.
מהו השיר הנוסטלגי שלכם? Hoobastank - The Reason. מדוע דווקא שירים אלו? לא יודעת.
מה אתם שומעים עכשיו? טרונקיט.
ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע? ... צרפו את מילות השירים? ... צרפו תמונה לבחירתכם?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Blue Aura

New member
אה, סליחה. ><" ../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

ברור שאפשר לתקן אותי.

larcymosa

New member
אני אני אניי :)

1. שיר השבוע : ss 2. לא אוונסנסי : lose control <ולא רק שבועי אני פשוט לא אוהבת את השיר הזה > 3.אלבום: tod ( בגלל ששמעתי אותו כל השבועע) 4. within temptation 5. going under <שמעתי אותו היום ונזכרתי כמה הייתי חורשת עליו!> 6. אוונסנס לנצחח זה למה ווויטין טמפטאשין גם טובים :p 7. avril - i'm with you<שיר שלא יוצא לי מהראששש > 8.אין לי כוחח לא למילים ולא לתמונהה! שבוע טובבב וחג שמח לכולםם!

larcymosa

New member
אויי ואבויי כמה סתומים אפשר להיותת =\

לא אוונסנס שבועי : say it right- nelly furtado

טרודייי

New member
שלהלהלהלהלה

זה כבר נהיה הרגל לרשום שלהלהלה בכל שאלון או משהו בסגנון
מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם: Thoughtless FA וBNM [ראיתי כל כך הרבה את ABH השבוע!] מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם: קלי קלארקסון - NA אבריל לאבין - Compilcated עברי לידר - מרי לנצח עברי לידר - ואולי נינט טייב - אם תבוא מארון5 - Wake Up Call מארון5- MMW מארון5- Can't stop מארון5- LOYT מהו אלבום השבוע שלכם: החדש של מארון! התחלתי להעריך אותו כמו שצריך
מיהו אמן השבוע שלכם: אוו, כמו כל שבוע
ובגלל ההתעסקות של הדיסק החדש גם מארון מהו השיר הנוסטלגי שלכם: שמעתי היום כמה שירים מהישן של גבסו
מדוע דווקא שירים אלו:כי שמעתי אותם השבוע?
מה אתם שומעים עכשיו: יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר [מהדיסק לייב] ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע:^^ צרפו את מילות השירים: לאאאאאאא נו
אין לי כוח
צרפו תמונה לבחירתכם: התמונה מהקליפ של תקשורת
אני בים

outro

New member
באמת שנים שלא היה!

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם: lies! סתם כי בא לי! וge! כי קלטתי שוב כמה הוא מדהים! מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם: the fray- how to save a life מהו אלבום השבוע שלכם: abh! כי קנו לי אותו! מיהו אמן השבוע שלכם: the fray מהו השיר הנוסטלגי שלכם: אין לי כרגע.. מדוע דווקא שירים אלו: מה אתם שומעים עכשיו: wwyg של origin ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע: צרפו את מילות השירים: צרפו תמונה לבחירתכם:

rotemg10

New member
../images/Emo175.gif אני! :] ../images/Emo175.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם- imaginary (fallen) מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם- the beatels- eleanor rigby מהו אלבום השבוע שלכם- incubus- light grenades מיהו אמן השבוע שלכם- evanescence מהו השיר הנוסטלגי שלכם- message in a bottle מדוע דווקא שירים אלו- מן בדידות כזאת.. :\ מה אתם שומעים עכשיו- where will you go ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע- הייתי שרה את אימג'ינרי :] צרפו את מילות השירים i linger in the door way of alarm clock screaming monsters calling my name let me stay where the wind will whisper to me where the raindrops as they're falling tell a story צרפו תמונה לבחירתכם >>>

נמ

קניתי בהוטופיק (ארה"ב) אפשר להזמין מהאינטרנט, למרות שאני בספק שהחולצה עוד קיימת, בגלל שקניתי אותה בקיץ שעבר. אבל בכל זאת, בהצלחה XD

yotem 16

New member
../images/Emo83.gif

מהו שיר השבוע האוונסנסי שלכם? Good Enough, Whisper, My Immortal, Missing. מהו שיר השבוע הלא אוונסנסי שלכם? Innocence- Avril Lavigne, Iris- Avril Lavigne & Goo Goo Dolls, My Humps- Alanis Morissette. מהו אלבום השבוע שלכם?The Best Damm Thing- Avril Lavigne, Jagged Little Pill- Alanis Morissette. מיהו אמן השבוע שלכם? אלאניס מוריסט, אבריל לאבין, ריטה מהו השיר הנוסטלגי שלכם? המכתב הראשון- ריטה מדוע דווקא שירים אלו? ככה מה אתם שומעים עכשיו? MTV mash- Eminem vs. Justin ובמידה ואינכם שומעים דבר ספציפי - מה אתם שרים לעצמכם כרגע

rotemg10

New member
אלאניס מלכה!! XDDD

הקאבר הכי חזק שיצא אי פעם חחח (והוא גם יפה.. ><")

למעלה