שינגו

בטי בופ3

New member
../images/Emo41.gifתגובות../images/Emo41.gif

סיימתי, אם למישו יש מה להגיד או להוסיף- בכיף
עכשיו חשבתי על זה, עצם זה שאני פותחת הודעה של "תגובות" זה אומר שאני מצפה לתגובות נכון? מעניין... בקיצור... תגיבו אם בא לכם

Sivan 85

New member
תודה../images/Emo9.gif!

שרשור מקסים.. ואת רשאית לקחת כל תמונה שתרצי..
מה ששלי שלך.. חוץ ממה שלא...
הוא אומנם לא ה-שינגו אליו אנחנו מתכוונות לרב אבל הוא בהחלט שינגו מקסים!
תודה!!!

בטי בופ3

New member
חחח אופס../images/Emo3.gif

התלבטתי אם אתם מתכוונות אליו או לא בעיקר בגלל שהתגובות שלכם היו מאוד נלהבות
אבל בכל זאת רציתי לעשות שירשור עליו ככה שזה הסתדר...
מי זה השינגו שלכם

Sivan 85

New member
Murakami Shingo../images/Emo9.gif

מלהקת Kanjani8... שלמרות ששם החיבה שלו הוא בעיקר "הינה" פה בישראל הוא נתפס כשינגו משום מה
אבל יש מקום בממלכת יפן לשניים ואפילו יותר שינגוים...
השינגו הזה היה לפני כן גם...

geminigum

New member
זה לא התגובות שלנו../images/Emo192.gif

זה התגובות שלי בעיקר, אני הנלהבת היידה בפורום ואני שמחה ומברכת על כך. תודה.

One Missed Call

New member
אויש בחיי שהייתי בטוחה שתשכחי את מאמא XDDDD

הסתכלתי בתחילת השרשור.. אמרתי מה? מה עם שינגו מאמא?
ואז ירדתי למטה וראיתי שלא שכחת אותו.. איך אפשר לשכוח
הבנאדם קרוע.. והטאקויה מאמא עוד יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחח בג'וניז הם יגיעו גם לבגדי נשים.. ואני אומרת בכיף! בכיף! זה תמיד משעשע אותי והלוואי ויום אחד אני אזכה לראות אותם מדגמנים פריטי מעצבים של מטאמורפוז שזה בית המעצבים היפני האהוב עליי הכל שם ורוד וקאוואאאיייי
אני עדיין חולמת להשיג בדרך כלשהי ממחטה או מטריה..

בטי בופ3

New member
נראה לך ששכחתי את המאמא?!?../images/Emo6.gif

איך אפשר לשכוח אותה? זה הסיבה שאני אוהבת אותו כ"כ
חחח והיום שבו הם ידגמנו את מטאמורפוז זה יהיה היום המאושר בחיי
(אבל הבגדים שם לא ורודים... רק האתר ורוד- התאכזבתי
)

One Missed Call

New member
לא ראית את השמלות תחרה הורודות?../images/Emo6.gif

טוב להגנתי אני אגיד שורוד זו מילה רוחנית..
אני, למשל, ורודה מנטלית ופחות פיזית.. אלא אמכן מדובר בצבע הפנים שלי, ששונה מצבע הרגליים ששונה מצבע הידיים *מת1* הכל שם חמוד ופודלי וקטן
יום אחד ירוצו כאן פוטושופים שיגשימו את המשאלה שלי ושלך...

mishi 1

New member
תודה רבה על ההיכרות!

עם "שינגו - שלי! שלי שלי שלי! " שתמיד אומרת ג'ני... והוא כמובן .. שלה... ולא ... שלי..

בטי בופ3

New member
אין בעד מה (פשש איזה נימוס)../images/Emo8.gif

אבל לפי מה שהבנתי השינגו של ג'ני זה מישו אחר...

geminigum

New member
../images/Emo192.gifהיי, ואת צודקת../images/Emo70.gif

השינגו של ג'ני הוא הינה - מוראקאמי שינגו (אני חולה על שם המשפחה שלו, כי זה אחד הסופרים הכי אהובים עלי, הוא ממש מטורף... ויש לי הרגשה שגם הסופר הוא ג'וניז
).... אני הייתי בטוחה, שהשרשור הזה הוא על HINA, וטוב שהוא לא, כי זכינו להכיר (אני בכל אופן) שינגו אחר (לא יפה כמו השינגו שלי, אבל, גם חמוד, במיוחד כשהוא נמצא בתמונות יחד עם קובי.... טוב, קובי ידוע כמייפה כל מי שהוא נמצא לידו, מתחתיו, עליו ובסביבתו
). תודה על השרשור, למדתי המון. יפה לו הסינר..... אגב, HINA הוא מקאנג'ני8 והוא הג'וניז הכי מצחיק, שאני מכירה (וגם הכי סקסי... סליחה שושקה קטנה, גדולה ולולי ואדווה וכל השאר, אבל הוא הג'וניז הכי סקסי שלי... חוץ מצביקי.....)...... אז זהו. עכשיו מאוחר, עבר עלי יום נורא קשה, אז סליחה על החפירה. הייתי חייבת ועכשיו אני זזה לראות המשך של הדרמה של רועיקי. בהביי

בטי בופ3

New member
איך הגיעו להינה משינגו../images/Emo35.gif

השינגו של ג'ני הוא רק של ג'ני ואף אחד לא מתעסק איתו...
אני לא ממש מכירה את קאנג'ני (חוץ מריו, אהה וסובארו אההה וגם ההוא עם השפתיים הקטנות- לא משנה לחזור לנושא:) אבל אם זה מי שאני חושבת שזה אז שינגו שלך חמוד ביותר! חחח את אוהבת את מוראקאמי
? עינת לא מפסיקה לבלבל לי תמוח איתו, לא ידעתי שהוא כזה מוכר
תהני לך עם רועיקי

geminigum

New member
../images/Emo192.gif לפי מה שהבנתי

הכינוי שלו זה HINA,בגלל שכאשר הוא נכנס ללהקה אמרו עליו שהוא דומה לשחקנית Hinagata Akiko (תהרגו אותי, אין לי מושג למה, אולי בגלל השיניים?).... בכל מקרה יש עליו המון עובדות מעניינות, שאני בינתיים לומדת ובינתיים העובדה שממש שימחה אותי, זה שלוקח לו המון זמן להתקלח..... אבל אחרי DIVE TO THE FUTURE, אני ממש מבינה למה....... אויש, שינגוש מהמם...

Doe7

New member
אריגאטו ../images/Emo13.gif

ממש מעניין השינגו הזה. בהתחילה חשבתי גם אני שהתכוונת לשינגו מקאנג'אני... חחח.. מסתבר שיש עוד אחד! השינגו מאמא הזה פשוט קורע מצחוק
תודה על השרשור - נהניתי

למעלה