שינגו

בטי בופ3

New member
../images/Emo41.gifשינגו../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

טוב, אז ככה, ראיתי פה ושם שמדברים על שינגו אז החלטתי שהבנאדם הזה זקוק למיני ספיישל כדי שתבינו על איזה מאמי אנחנו מדברים, הבנאדם נמצא במקום שביעי ברשימת הגברים האהובים לפי מגזין אנאן (ומי אנחנו שנתווכח עם מליוני יפניות) וסתם ככה לדעתי זה פשוט חור בהשכלה לא לדעת מי הוא (מי שחושב שהגזמתי שירים יד). ואת התמונה העתקתי מהשירשור של סיוי
מודה...

בטי בופ3

New member
../images/Emo41.gif

שינגו, או בשמו המלא קאטורי שינגו (Katori Shingo) הוא חבר בלהקה SMAP יחד עם קובי.הוא הגברבר הצעיר בלהקה, סה"כ בן 31... כמה דברים על שינגו:
שינגו הצטרף לג'וניז אינטרטיימנט בגיל 11 מה שאומר שהוא כבר שם 20 שנה!
יש לו פה גדול, גדול מאוד- הוא יכול להכניס את האגרוף שלו בלי בעיות לתוך הפה.
הוא זכה לפופלריות אינטרנטית בשנים האחרונות בגלל שהוא מככב בסדרה של פארודיות על פאוור ריינג'רס
(לא לדאוג-לינק בהמשך)
הבנאדם סובל מאהבת תחת עצמית, למה אתם שואלים? בגלל שב1996 הוא ביטח את התחת שלו בסכום של 200 מיליון יין (כמה זה יוצא? הרבה?) ובכלל הוא מאוד לא אוהב בגדים וכמעט בכל דרמה/הופעה איכשהו הוא נשאר בלי מכנסיים בסוף...
הדמות האהובה עליו- גוקו מדרגון בול זי (חחח גם אחיין שלי חולה עליו)

בטי בופ3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני בהתלבטות אם אני אוהבת אותו מחומצן או לא... הוא כ"כ חמוד פה

בטי בופ3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

200 מיליון יין
! נאנדה???????

בטי בופ3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך הוא נראה שונה פה נה? נראה לי שזה הוא...

בטי בופ3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תמונה אחת שווה אלף מילים... איזה קרועות

בטי בופ3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מי שחושב לעצמו שההוא עם שינגו מוכר, לא טועה, זה המורה הרע הזה מהאנה קימי. אני הייתי בשוק אבל הוא ג'וניז!!
! ועוד בSMAP!!!! *שוק שוק שוק*

בטי בופ3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה