שינגו

בטי בופ3

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

מי כוכב של אמא? חחחחחחחחח

בטי בופ3

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

מרגישים חשמל באוויר?

בטי בופ3

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

בטי בופ3

New member
../images/Emo220.gifקצת עם SMAP../images/Emo220.gif

נכון אנחנו מכירים שילובים כמו ריופי, אקמה טומאפי וכו'? אז ראיתי ביו טיוב סירטון של קובי ושינגו ולדעתי הם ממצאי הג'וניז לאב, אממה- נהנתי מהסירטון רק יום אחד ועכשיו שאני נכנסת ללינק זה אומר לי שזאתי שהעלתה את הסירטון הורידה אותו, תיראו בעצמכם
זה היה פאנויד כ"כ טוב!!!!!

בטי בופ3

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

אני לא יכולה! אני פשוט בשוק שמורה מהאנה קימי הוא ג'וניז!! אשימו לב לקובי ושינגו- למות עליהם!

בטי בופ3

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

ממשיכה אח"כ, לא להגיב עדיין...

בטי בופ3

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

קובי ושינגו ראש בראש, קאוואי!!!!

בטי בופ3

New member
../images/Emo20.gifשינגו מאמא../images/Emo20.gif

למי שלא יודע שינגו מאמא זה דמות מהתוכנית סאטה סומה (sata suma) שמנחים אותה שינגו ומאסהירו (גם הוא מסמאפ), בתוכנית יש כל מיני נשים שצריכות עזרה בתיפקוד של הבית ומי באה לעזור להם? שינגו מאמא שבמשך יום אחד עושה הכול הכול בבית, מהשכמות עש בישולים וכו' וכו'. הדמות של שינגו מאמא זכתה להצלחה כ"כ גדולה שאפילו יצאו לה בובות (תכף תיראו) ודיסק מאוד מאוד מצליח!! אני מתה עליו! הוא כ"כ חמוד שהוא מחופש לשינגו מאמא (אל תישכחו להיסתכל בוידאויים
)

בטי בופ3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הבובה של שינגו מאמא

בטי בופ3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

טעות שלי(באקה שכמותי!), התמונה למעלה זה לק של שינגו מאמא או משו כזה זו הבובה של שינגו מאמא

בטי בופ3

New member
../images/Emo202.gifוידאויים../images/Emo202.gif

קודם כול שתבינו מי זו שינגו מאמא ואם תשימו לב טוב טוב תיראו שחברי סמאפ באו לעשות איתו אוהההההההה (כן, כן גם קובי)- שימו לב לזה מ 2:25 בערך...
חשבתם שקובי פשוט יתעלם מזה שחברו הטוב נהפך למאמא? אז טעיתם בגדול===> קבלו את טאקויה מאמא (אחד הגדולים לדעתי...
)
המאמא מפיצה את משנתה

בטי בופ3

New member
עוד../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

אמרתי כבר שהיחסים בין קובי לשינגו חמים, תבינו ששינגו זכה שקובי יעשה לו נעים באוזן (זה שיר ממש נחמד אבל אם אתם ממש סקרנים אז תעברו לדקה 2:00, אבל שווה לשמוע את השיר ולראות את שינגו מחייך לו בכיף) דרך אגב, הסיבה לזה: שינגו שכח את המילים וקובי לוחש לו אותם.. מוי סקסי...
בתוכנית אירוח של סמאפ
יודעות מי זה גאקט? (אם לא רוצו מהר מהר לבלוג של לולי וסיוי) אז גאקט ושינגו מאמא מתארחים באותו תוכנית, נחשו מה קרה שם?? רמז: גאקט מחייך!!!!!! *שוק*

למעלה