לא היא מלכיש
B benner New member 15/8/05 #69 אם למשיהו יש... רשימה מלאה ועדכנית של השיבוצים אני ישמח אם הוא יעלה אותה... גרעין עודד מטה יהודה הבא שולט...
אם למשיהו יש... רשימה מלאה ועדכנית של השיבוצים אני ישמח אם הוא יעלה אותה... גרעין עודד מטה יהודה הבא שולט...
B benner New member 15/8/05 #74 בסה"כ רציתי משהו... בכל מקרה אני אורי בן-נר... גרעינר לעתיד במטה יהודה...
F fleaboy New member 15/8/05 #77 חח סורי אם נשמעתי תוקפני פשוט אני ממטה יהודה ואני לי מכיר אפאחד שבא לגרעין פה... נתראה בחילוף גרעין... 8.9
חח סורי אם נשמעתי תוקפני פשוט אני ממטה יהודה ואני לי מכיר אפאחד שבא לגרעין פה... נתראה בחילוף גרעין... 8.9
B benner New member 16/8/05 #85 אני מחכה... נתראה במסיבת חילוף... ואל תדאג כולנו חבר'ה נהדרים, בייחוד אני...
ד דפנה ממטה יהודה New member 16/8/05 #90 ברוך הבא לך ולשאר! אני מכירה רק 2 וגם זה בקושי...אז יהיה נחמד להכיר אותכם ולדעת עם מי נעביר את השנה.
B benner New member 16/8/05 #92 אל תדאגי... את עוד תכירי את כולנו ואני מקווה שתשמחי לעשות את זה... מחכה להכיר אותך... ולבן: אתה פנתר, אתה שועל ואתה לביה טורפת
אל תדאגי... את עוד תכירי את כולנו ואני מקווה שתשמחי לעשות את זה... מחכה להכיר אותך... ולבן: אתה פנתר, אתה שועל ואתה לביה טורפת
נ ניר מרום New member 17/8/05 #97 מטה יהודה יש לכם עבודה קשה ואני מתכוון למדריכים שיצטרכו לחנך גרעינרים בעייתים כמו בנר ועפר גבע בנר בהצלחה מחר, אל תשכח את הקפה
מטה יהודה יש לכם עבודה קשה ואני מתכוון למדריכים שיצטרכו לחנך גרעינרים בעייתים כמו בנר ועפר גבע בנר בהצלחה מחר, אל תשכח את הקפה
S s h e e p i t New member 15/8/05 #76 אורי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif תיהי חכמה וסתכלי על ההודעה שלי [קצת מעלייך]
אורי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif תיהי חכמה וסתכלי על ההודעה שלי [קצת מעלייך]
W wiss New member 16/8/05 #79 עוד מידע!! למי שהשאיר לי ת'הודעה.. התכוונתי לעוד מידע!!... אבל תודה בלכ מקרה! 2...אוהבת אתכם!!
K kashtit New member 16/8/05 #80 מישהו יודע מי הגרעינרים בלב שרון? מישהו יודע מה השיבוצים בלב שרון??? אם יש פירוט מושבים אפילו יותר טוב... מ-kashtit
מישהו יודע מי הגרעינרים בלב שרון? מישהו יודע מה השיבוצים בלב שרון??? אם יש פירוט מושבים אפילו יותר טוב... מ-kashtit
K kashtit New member 19/8/05 #109 זה דור אבל מי את/ה? זה דור קשת שהיה בקבוצה מס' 1 במדמי"ם אבל מי את/ה זה ששאל אותי?
ו ויינר הקטנה New member 19/8/05 #111 היי דור!! זו עדי מהקבוצה:] מקורה?! טוב לראות אנשים מהמדמים פה... היה משובח! להתראות