שיבוצים!!!!

jimi163

New member
טוב מותק...

ואם יש לך תמונות של האח המתוק שלי תשלח לי או תעלה טוב נשמה? חחחח אשכול שליטה..!! כל הקורס הסתובבתי עם חולצות כחולות שלכם חחח

חחחחח יערסית קטנה...

לא נראה לי שיש לי תמונות של יותם, אבל יש לי איזה 200 ומשו תמונות מהקורס בכללי...אז אם תרצי דברי איתי אני ישלח לך..

jimi163

New member
אל תקרא לי ערסית למה אני יתפנתר עלי

חחחח סתאם כפרה, אני קצת ערסית, אבל בקלאסה... יש לך שם תמונות שלי אולי במקרה? חחח ותמונות מהמסיבה יש לך? חחח ותאייסיקיו של רחלי? כפרה עליך שמור עלעצמך אתה בנאדם טוב!!

אם כבר..בשפה של הקבוצה שלי

במדמים זה-יתפסנתר עליך! חחח...סתם מותק עיניים שלי..אני ישמור על עצמי..ומה אמרת שאת באה לאשכול? מתי?

jimi163

New member
יאאא איך רואים שאתה לא מכיר תשפה חח

אומרים להתפנתר מהשורש פ.נ.ת.ר חחחח סתאם חחח איזה ממתוקים אתם כולכם מאשכול, יש לי רעיון מעולה!! תבואו אתה רות ורחלי אלי הביתה כשיותם בא לאיזור, הצפון זה מקום מגניב, ויש לנו פה בריכה במושב ואם תבואו יום שישי תכנסו איתי חינם להופעה של מיקה קרני חחחח איך אני מפתה אותכם... בעצם לא, אם תבואו זה צריך להיות כדי לראות אותי ולא בגלל האטרקציות חחח יש מצב אני אגיע לפני שאח שלי עוזב, אחר כך אני לא חושבת שאני אבוא....אז אני אבדוק מתי... יאללה כפרה עליך עיניים נשמה גוף כנס לאייסי שלי

fleaboy

New member
תמסרי לו תודה

אני זה שניגן אחריו בבאס ולא הספקתי להגיד לו תודה שהלווה לי :]

jimi163

New member
חחחח מי אתה? איך קוראים לך?

אתה גרעינר או מד''ם? נכון אח שלי מקסים?? חחחח אי מתה עליו!

fleaboy

New member
אני מש"צ (מסתלבטטטט)

האמת אני לא מכיר כלכך אבל הוא עשה מעשה טוב אחד בהיכרות של ה2 דקות שלנו אז בטח שכן :] וקוראים אותי נדב...

jimi163

New member
נדב שם יפה, לאח הקטן קוראים נדב...

מאיזו מועצה אתה?

jimi163

New member
וואי אז תהיה לך גרעינרית מעולה!!

היא מהמושב שלי קוראים לה שחר הרמן והיא אחת האנשים הכי מצחיקים וחמודים שאני מכירה....תהנו ממנה

ע ד ן 101

New member
האא ! ידעתי שאני מכירה אותך

אתה זה שקישקש לי על המחברת כשהיינו עם שקד!

למעלה