שיבוצים!!!!

גרגירנר

New member
מישהו יכול ממנהלי הפורום

לבקש את הדף עם כל השיבוצים מהילה קטרי ולפרסם אותו כאן בפורום שנדע כולנו מי משובץ ואיפה כמו שתמיד נהגו לעשות!!

מטה אשר שליטה! במיוחד...

במיוחד לשי שכטר- תראה- הופה, הופה--- זה לא מתחת לרמתי!... חברה מטה אשר שולטים- סקופ, עמית, שיש, עדן ושמרית (ואנוכי)!! גרעין עודד מטה אשר 4... תנו כבוד!

דורד

New member
שכטררר...

גבר.... ספר לי מי מעמק חפר יוצא לאן?! ומי השבעה החדשים בגעע"ח 8??

michi05

New member
אפשר לדעת מי הם?

כתבו כאן בכל ההודעות 6 שמות... לא אמורים להיות 7.?

א מ ו ץ

New member
געע"ח 8

והרי הגרעין מספר אחת: סירקין- יזרעאל גילי- מודיעין אופק- מעלה יוסף לימור- גלבוע רוני- גולן לילך- גליל תחתון אמוץ- חופא"ש תכינו אוכל. והרבה.

michi05

New member
סוף סוף הבנתי מי אתה...

במשצים עשיתי כמה בירורים וסוף סוף אמרו לי מי אתה... מסתבר שגם הייתי איתך בוועידת נוער וסתם לא ידעתי על זה... בכל מקרה ברוך הבא =) מבטיחה הרבה אוכל... במיוחד אם תהיה באביח"ץ... בהצלחה!!!

מטה אשר אימפרייה!!!!

מזל טוב וברוכים הבאים לכל הגרעינרים החדשים!!!!! שיהיה לכם בהצלחה ונתראה כבר בשבועות הקרובים...

jimi163

New member
סלעית שחף ממעלה יוסף הולכת ל...

הולכת לבני שמעון היא נראה לי בגרעין נחל של בני המושבים, מישהו יודע איפה רננה מאשכול או שחר הרמן ממרום גליל?

s h e e p i t

New member
../images/Emo23.gif שרון

טוב לא יודעת אם מישהו כבר רשם כי התעצלתי לקרוא את כל ההודעות אבל הייתי אתמול בעזריאלי אחרי השיבוצים או משו וראיתי את קשת אז מהמידע המעורפל שאני זוכרת: 7 גרעינרים- יש גרעינר/ית מבאר טוביה 2 מעמק יזרעאל לאחד [אולי זה מבאר טוביה] קוראים שי מספיק
יום טוב

tuty fruty

New member
בלבש שרון את מי שאני זוכרת שיש

זה שי (שהיא בת דרך אגב) מלכיש יובל מבאר טוביה תום מחוף אשקלון ואני לא זוכרת את השאר...

למעלה