שיבוצים!!!!

foofi

New member
סירקין אצליכם?@?@?

איזה כיף לכם! מהמושב שלי! הוא תותח אמיתי!

t h e windman

New member
חדשות חמות ממה שאני זוכר

עמק יזרעאל - רננה נצר, איתמר יעקובה, דניאל ליבני, עוז מעמק חפר, בר זריהן, תום מלב שרון, ועוד... מנשה - אנה קובובסקי, סיוון אליהו, צליל יפרח, דניאל אביסרור, ... עמק חפר- סירקין, רוני קיפניס, אמוץ הס, לילך גרינבלט, גילי סמיט,אופק ... לב שרון- ג'ובל, עפרי דובלין, הילה יוסיפון, תום עותמי, אלעד דפרין, ענת אפק.... ברנר-רמלה- שיר עצמון, שאול דגן, מאיה לוי, יסמין ליף... מטה יהודה - אורי בנר, חן דומב, ברק, מורן חזן, יעל, באר טוביה - רינה, מור, מיכל, ניר מרום ואופיר. רמת נגב (אמפריה) - עידן זק, אילון זר, עוז, יעל מדרום שרון, עתליה מבת חפר. מעלה יוסף - יעל דגן, דניאל בנית, דרור פאינס, אור גיא, לא כל הקומונות מלאות, אבל זה מה שאני זוכר בערך.

חופאש אימפריה!

גרעין עודד חוף אשקלון 28 הם קומונת נח"ל: ורד שיין- גלבוע גל רז- עמק יזרעאל אהוד אלמוג- עמק יזרעאל דניאל בלמן- עמק חפר מיכל דורון- רמת הגולן נופר- לב שרון וגרעין עודד מעלה יוסף 25 הם: דניאל בנית- מטה יהודה אורי עוזיהו- אשכול נוי ענטר- לב שרון אור גיא- לב שרון דרור פאיינס- עמק חפר עמית גדש- עמק חפר ניר בירן- מודיעין נתי דוידיאן- מרחבים ואני- יעל דגן- חוף אשקלון

P o M i K i

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifחופ"ש../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

דניאל בלמן עמק חפר(אני).
אהוד וגל מיזרעאל.
ורד מהגלבוע(נראה לי).
נופר מלב שרון.
ומיכל מהגולן. ד"א אנחנו חלק מגרעין הנח"ל

benner

New member
לגרעין חופא"ש הבא...

רציתי להגיד שזכיתם במועצה הכי מדהימה בארץ, בכל תחום... אתם הולכים לקבל חום ואהבה ברמות שאתם לא מאמינים. בלי שום ספק מועצה מדהימה... אז שיהיה לכם המון המון בהצלחה... גרעין עודד מטה יהודה שליטה...

א מ ו ץ

New member
מצטרף לבנר...

זאת באמת מועצה אדירה! ובנוסף להכל- יש לכם 3 בתים!!! איזה כיף זה! ועוד מילה ככה בצד... אם מישהו מכם פורש... אנחנו יודעים איפה את גרים. הסוף יהיה רע ומר... בחוף אשקלון פרשו בכל אחת מהשנים האחרונות, וזה הפך למסורת. געח"א 28 הולכים לשבור את המסורת הזאת. ברור?! אז בברכת געע"ח 8 שליטה. אני.

spraizler

New member
מגניב אבל אני לא מכיר אף אחד!

בכל זאת יש להם שמות מגניבים אפרת מי זה סירקין? (הוא נשמע מוכר...)

foofi

New member
קטעים איתך! איך ידעת!?!

הוא איש מפורסם מבית שערים אח של ירדן באמת

spraizler

New member
עוד משהו.. אופיר מילול.. איפה הוא?

הוא מהישוב שלי אם מישהו יודע איפה הוא.. שיגיד

גרגירנר

New member
אני שווה אני גב-גבר אני...

במועצה אזורית ברנר!!!! וגם בכפר הנוער קדימה שברמלה!! גרעין עודד ברנר-קדימה1 אור אבידור, יריב מדר, מאיה לוי,שיר עצמון, שאול מיזרעאל ויסמין מעמק חפר!!

tuty fruty

New member
אוקי מי שאני יודעת

אני מצטערת אם אני חוזרת הרוב פה אנשים מעמק חפר... באר טוביה- אני(רנה),מור ליבוביץ,אופיר מילון וניר מרום מעלה יוסף-עמית גדש,דרור פייאנס,אור(לב שרון)נוי(לב שרון) אורי (אשכול) דניאל בנית ועוד.. לב שרון-תום עותמי,יובל ג'ובל,שי שדה ועוד... רמת הגולן-בן חרמון,לינור ליברמן הילה זילברליכט,עמוס(ברנר) ועוד... מטה יהודה-יעל(ברנר),עפר גבע, ועוד... מרום גליל-טל אליאל מנשה- אנה קובסקי עמק חפר- אמוץ,סירקין,רוני,גילי סמית ,אופק,לילך אני עייפה אני ירשום אח"כ עוד..

למעלה