שאלון

IkMfNiY

New member
אענה ^^ ../images/Emo42.gif

שם: יעל גיל: עוד 3 חודשים 18 גובה: 1.62 מידת נעליים: 39-40 מאיפה אתה בארץ: חיפה פירסינג: יהיה קעקועים: יהיה תאריך לידה: 8.3.88 מזל: דגים עדה: P: מספר מזל: 8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות גדולה ואח קטן תכונה טובה: זיכרון טוב לתאריכים תכונה לא טובה: חוסר ביטחון עצמי רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: משהו שקשור לקרימינולוגיה. צבע עיניים: ירוק
בעד/נגד
סמים: בעד סמים קלים ובכמות לא גדולה סיגריות: נגד אלכוהול: בעד [שוב, לא יותר מדי] נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: ברור שנגד!!! יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: אין לי דעה מיוחדת לגבי הנושא מערכת יחסים וירטואלית: נגד
אוכל
בשר או חלב? שניהם P: שוקו או נס? מוקה P: קולה או מים? מים במבה או ביסלי? ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: נקניקיות בבצק עלים [משה בתיבה ^^] מסטיק: בזוקה תות ^^ מתוק או מלוח? שניהם טובים שוקולד-חום או לבן? חום פיצה או פלאפל? שניהם טובים המבורגר או פיצה? שניהם טובים פיתה או לחם? ג'בטה ^^ בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחם קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי? גם וגם
אהבה
יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות? לא התנשקת עם בנים? לא בכית בגלל בן? כן בכית בגלל בת? לא שברו לך את הלב? כן שברת את הלב? לא אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן
מוזיקה
שיר אחרון ששמעת: כנראה שסיגפו ממכונית באמצע הרחוב שיר אהוב: השיר שלי של קספר זמר אהוב: כל מיני זמרת אהובה: לא יודעת להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר <שכרגע> נדבקת בו: אל תעזבי את ת"א של א"א דיסק אחרון שקנית: שני דיסקים של כנסיית השכל, נדמה לי P: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) יעל

JULI4561

New member
עונהעונהעונהעונהעונה :]

שם: ג'ולי גיל: 14 בקרוב!!! גובה: 1.54,5 משהו כזה מידת נעליים: 38 מאיפה אתה בארץ: מרכז
פירסינג:
קעקועים:
תאריך לידה: 15.1 מזל: גדי עדה: חצי תמנייה [מה שלא רואים עליי] וחצי טריפולטאית מספר מזל:
צבע שיער: חום ופסין בלונדינים [לא מזמן עשיתי ת'פסים נורא יפה:) ] אחים/אחיות: 2 תכונה טובה: יודעת לקחת ת'דברים בפרופרוציה תכונה לא טובה: חסרת סבלנות רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: להצליח במה שאני יעשה צבע עיניים: חום **בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול: לפעמים לא להיות מכור נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
יחסים בין הומואים/לסביות:
מערכת יחסים ממרחקים:
זה תלוי איך הקשר מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב? בשר שוקו או נס? שוקו קולה או מים? קולה במבה או ביסלי? במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מילקי[?] מסטיק: אבטיח מתוק או מלוח?מתוק שוקולד-חום או לבן? לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה? פיצה פיתה או לחם?פיתה בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחמנייה קורנפלקס: כריות
קורנפלקס עם חלב או בלי? עם **אהבה.. יש חבר/ה?
התנשקת עם בנות?
התנשקת עם בנים?
בכית בגלל בן?
בכית בגלל בת?
שברו לך את הלב?
שברת את הלב?
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?
שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא זוכרת שאמרתי זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת?
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: לפעמים של היהודים שיר אהוב:יש כל מיני זמר אהוב: כ"נל זמרת אהובה:כ"נל שיר <שכרגע> נדבקת בו: "לאן שלא תלכי" של שירי מימון דיסק אחרון שקנית: לאקונהדיסקים תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) סתם חתימה שאח שלי עשה לי :]

חזרתי ../images/Emo140.gif

אחרי הרבהההה זמן שלא הייתי פה... אני רואה שדר מנהלת!! מזל טוב מותק לא ידעתי
אז מה העניינים כולכם? ספרו דברים חדשים, לא הייתי פה הרבה זמן... והנה אני עונה. שם: ורד גיל: 14 גובה: 1.60
מידת נעליים: 38 מאיפה אתה בארץ: הרצליה
פירסינג: באף זה נחשב? קעקועים: תחזרו אליי עוד שנתיים תאריך לידה: 30.8.91 מזל: בתולה עדה: חצי עיראקית חצי אשכנזית מספר מזל: 4 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: שני אחים, דור ויאיר תכונה טובה: אכפתית תכונה לא טובה: מתעצבנת בקלות רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: שחקנית צבע עיניים: דבש **בעד/נגד... סמים: לא סיגריות: לא איכס אלכוהול: לא באופן קבוע נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: ממש לא יחסים בין הומואים/לסביות: למה לא? אנחנו כבר במאה ה21 ואני לא חושבת שאנשים צריכים להתבייש בנטיות המיניות שלהם. מערכת יחסים ממרחקים: אני לא חושבת שזה יכול להחזיק הרבה זמן מערכת יחסים וירטואלית: אממ לא.. **אוכל.. בשר או חלב? חלב שוקו או נס? שוקו קולה או מים? קולה במבה או ביסלי? במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: ג'חנון מסטיק: מנטה מתוק או מלוח? מתוק שוקולד-חום או לבן? לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה? המבורגר פיתה או לחם? לחם בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחמניה קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי? ברור שעם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות? עם אחת..שמעו, חיים רק פעם אחת
התנשקת עם בנים? כה בכית בגלל בן? כן בכית בגלל בת? כן שברו לך את הלב? כן שברת את הלב? כן :S יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: "רוקד לקול הבנות" ו-"your song" אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? אמממ כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: My Humps שיר אהוב: לא יודעת זה לפי תקופות זמר אהוב: ריי צ'ארלס זמרת אהובה: סיארה וכריסטינה אגילרה שיר <שכרגע> נדבקת בו: "קבל" דיסק אחרון שקנית: חחחח לא זוכרת זה היה מזמן.. בטח נטליה אוריירו או משהו תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

purple rain2

New member
הווו ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

וריי צ'ארלס למישהי בת 14
מפתיע אך עם זאת מעורר הערצה!

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שם: דנה
גובה: 1.52 וחצי
החלטתי שצריך למדוד. מידת נעליים: 37 מאיפה אתה בארץ: ת"א פירסינג: חורים באוזניים
קעקועים:
תאריך לידה: 11.8 מזל: לא משו עדה:
מספר מזל:
צבע שיער: בלונידי-שטני-חומבהיר
אחים/אחיות: 2 אחים. תכונה טובה: סבלנית, מקשיבה, אופטימית תכונה לא טובה: מתעצבנת מהר
רוצה ליהיות שתיהיה גדולה:
צבע עיניים: כחול-ירוק-אפור...
**בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול: בפרופורציות נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
יחסים בין הומואים/לסביות:
מערכת יחסים ממרחקים:
מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב? בשר וחלב
שוקו או נס? ניסים לא קורים הרבה.. אז שוקו
קולה או מים? קולה ומים
במבה או ביסלי? במבה&ביסלי. עדיף ביחד
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פירה
מסטיק: זום
עדיף אחד ורוד
מתוק או מלוח? מתוק שוקולד-חום או לבן? לבן
פיצה או פלאפל? both המבורגר או פיצה? both
פיתה או לחם? לחם בגט או פיתה? בגט
לחמנייה או לחם? לחם. קורנפלקס: CINI-MINIS
קורנפלקס עם חלב או בלי? עם
**אהבה.. יש חבר/ה?
התנשקת עם בנות?
התנשקת עם בנים?
בכית בגלל בן?
בכית בגלל בת?
שברו לך את הלב?
שברת את הלב?
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?
שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: In my place- coldplay אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת?
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Pink Panther נדבקתי אליו קשות
שיר אהוב: In my place- coldplay זמר אהוב:
זמרת אהובה:
שיר <שכרגע> נדבקת בו: Pink Panther...
דיסק אחרון שקנית:
תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

L U Z I A

New member
תיקון../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אני 1.52.8
בדקתי הרגע
**גדלתי ב6 ס"מ! כבוד
**

למעלה