שאלון

Sahar 11

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שם: גיל: גובה: מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ: פירסינג: קעקועים: תאריך לידה: מזל: עדה: מספר מזל: צבע שיער: אחים/אחיות: תכונה טובה: תכונה לא טובה: רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: צבע עיניים: **בעד/נגד... סמים: סיגריות: אלכוהול: נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: יחסים בין הומואים/לסביות: מערכת יחסים ממרחקים: מערכת יחסים וירטואלית: **אוכל.. בשר או חלב? שוקו או נס? קולה או מים? במבה או ביסלי? מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: מתוק או מלוח? שוקולד-חום או לבן? פיצה או פלאפל? המבורגר או פיצה? פיתה או לחם? בגט או פיתה? לחמנייה או לחם? קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי? **אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות? התנשקת עם בנים? בכית בגלל בן? בכית בגלל בת? שברו לך את הלב? שברת את הלב? יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: דיסק אחרון שקנית: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) שתפו פעולה

Sinner Girl

New member
הוו מעולה ../images/Emo8.gif.

שם:דר. גיל:עוד חודש 17. גובה:1.65 מידת נעליים:39-40 מאיפה אתה בארץ:ר"ג פירסינג:לא תודה. קעקועים: דה סיים. תאריך לידה:11.1.89 מזל:אין;(.כלומר גדי
. עדה:אשכנזיה
מספר מזל:6 לא שהוא עוזר הוא פשוט רודף אותי. צבע שיער:חום קקי כזה. אחים/אחיות:2 תכונה טובה:עקשנית,אופטימית. תכונה לא טובה:היפראקטיבית. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:נהגת בקו 60.ואם לא רקדנית או מעצבת פנים
. צבע עיניים:חומירוק. **בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
יחסים בין הומואים/לסביות:
מערכת יחסים ממרחקים:
מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב?חלב שוקו או נס?נס קולה או מים?מים במבה או ביסלי?במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:סנדביץ' מסטיק:אורביט מתוק או מלוח?מלוח שוקולד-חום או לבן?מריר פיצה או פלאפל?פיכ;( המבורגר או פיצה?פיכ;( פיתה או לחם?לחם בגט או פיתה?בגט לחמנייה או לחם?לחם קורנפלקס:
קורנפלקס עם חלב או בלי?
**אהבה.. יש חבר/ה?הלוואי
התנשקת עם בנות?לא תודה. התנשקת עם בנים?הו כן
. בכית בגלל בן?אף אחד לא שווה את הדמעות שלי. בכית בגלל בת?^ שברו לך את הלב?בערך. שברת את הלב?לא
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?זה לא שיש לי בן זוג אז אין לי בעיה שזה ייקרה. שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:גם אם הוא לא יודע שהוא אהוב ליבי? אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת?
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:Alone של עופר ניסים שיר אהוב:All She Wants To Do Is Dance זמר אהוב:שון פול זמרת אהובה:שאקירה שיר <שכרגע> נדבקת בו:זה שבחתימה
דיסק אחרון שקנית:
תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת..

חזרתי אחרי היעלמות ממושכת ../images/Emo140.gif

חזרתי לקראת עונה רביעית שאוטוטו מגיעה ובהזדמנות אענה על השאלון שם: לירן גיל: 18.2
גובה: 1.67 מידת נעליים: 39-40 מאיפה אתה בארץ: תל אביב ובקרוב כבר לא אהיה תושבת תל אביב
פירסינג: היו ואני אולי אעשה שוב בקרוב... קעקועים: מתכוונת לעשות בקרוב תאריך לידה: 28.9.87 מזל: מאזניים עדה: אשכנזייה מספר מזל: 7,9,28 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: אח1 ו2 אחיות, אני אחרונה
תכונה טובה: אמממ חברותית, ספונטנית תכונה לא טובה: חסרת סבלנות ועקשנית
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אשת עסקים :):):) צבע עיניים: חום כדבש **בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
רק טיפה טיפונת נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
מערכת יחסים ממרחקים:
מערכת יחסים וירטואלית: אמממ, היה לי וזה לא הצליח אז לא
**אוכל.. בשר או חלב? חלב
שוקו או נס? שוקו קולה או מים? מים במבה או ביסלי? במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: כריך לא משנה עם מה, גבינה צהובה, טוסט, עם נקניק סלמי.. כזה קליל מסטיק:
אני אמורה לדעת מה שם? מתוק או מלוח? לא מתוק מדי ולא מלוח מדי שוקולד-חום או לבן? לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה? פיצה פיתה או לחם? פיתה בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחמנייה קורנפלקס:
קורנפלקס עם חלב או בלי? עםםם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות? לא התנשקת עם בנים? כן בכית בגלל בן? לא בכית בגלל בת? כן(אבל משום שזו הייתה חברה הכי טובה שלי) שברו לך את הלב? כן שברת את הלב? אולי, אני אשמח :) יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמממ לא שמה לב לקטעים האלה אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כן תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) איך אפשר לא להתאהב בחתולים??

חחחח ../images/Emo68.gif

הפעם אישאר לזמן ארוך ואעבור איתכם/ן את ההתרגשות של כל פרק בעונה רביעית... מתח
התרגשות
אכזבה
שמחה
באסה
עוד עוד ועוד
למרות שאני כבר יודעת מי זוכה
יאללה, שיהיה לכם סופשבוע של פיצוץ!!!

יאאא שאלון ../images/Emo9.gif

שם: אפרת
גובה: 1.65
מידת נעליים: 41 :$
מאיפה אתה בארץ: אמצע שומקום
פירסינג: אין
קעקועים: אין
תאריך לידה: 14.9
מזל: בתולה
עדה: חחח שלא תדעו מצרות
מספר מזל: 7
צבע שיער: חום
אחים/אחיות: אח ואחות
תכונה טובה: אין
תכונה לא טובה: חחח אחת?
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: נתון לשינוי...
צבע עיניים: חום
**בעד/נגד...
סמים: נגד
סיגריות: נגד
אלכוהול: בעד
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד
יחסים בין הומואים/לסביות: בעד
מערכת יחסים ממרחקים: לוידעת
מערכת יחסים וירטואלית: נגד
**אוכל..
בשר או חלב? חלב
שוקו או נס? שוקו
קולה או מים? דיאט קולה
במבה או ביסלי? במבה
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אין
מסטיק: פטל לימון
מתוק או מלוח? מתוק
שוקולד-חום או לבן? חום
פיצה או פלאפל? פיצה
המבורגר או פיצה? פיצה
פיתה או לחם? פיתה
בגט או פיתה? בגט
לחמנייה או לחם? לחמנייה
קורנפלקס: כריות
קורנפלקס עם חלב או בלי? עם
**אהבה..
יש חבר/ה? לא
התנשקת עם בנות? לא
התנשקת עם בנים? כן
בכית בגלל בן? כן
בכית בגלל בת? לא
שברו לך את הלב? כן
שברת את הלב? לא
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא
שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא
**מוזיקה..
שיר אחרון ששמעת: your song של אלטון ג'ון
שיר אהוב: יש המון
זמר אהוב: אין
זמרת אהובה: אבריל לאבין
שיר <שכרגע> נדבקת בו: להתחיל להמשיך של רונית שחר
דיסק אחרון שקנית: ממ... לא זוכרת, זה היה מזמן מה, כבר נגמר?! היה כיף

AsSaf tHe kinG

New member
עונה..

שם:אסף גיל: 12 גובה: 1.50 מידת נעליים: 38 מאיפה אתה בארץ: חולון פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 14/4 מזל: טלה עדה: פרסי קטן ושובב.. מספר מזל: 4, 14 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש 3 שתי אחיות ואח! אחת בחו"ל! מתגעגעים... תכונה טובה: מנומס (נראה לי) תכונה לא טובה: עקשן רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: רופא / מנתח צבע עיניים: חום **בעד/נגד... סמים: בטח... כל לילה אני דופק ת'ראש (לא סתם...) סיגריות: יאקקק אלכוהול: מידי פים כמה שלוקים... נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: לאאא יחסים בין הומואים/לסביות: הא? מערכת יחסים ממרחקים: עם אחותי - נחשב? (לא מכרכת יחסים רצינית - רק של אח ואחות) מערכת יחסים וירטואלית: לא **אוכל.. בשר או חלב? בשר שוקו או נס? נס קולה או מים?מיה במבה או ביסלי? במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: קינדר בואנו מסטיק: בזוקה מתוק או מלוח? לא ולא אבל אם חייבים אז מתוק שוקולד-חום או לבן? חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה? המבורגר פיתה או לחם? פיתה בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחמנייה קורנפלקס: לעעע קורנפלקס עם חלב או בלי? לא אוהב קורנפלקס **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות? כה התנשקת עם בנים? לא בכית בגלל בן? לא - רק אם הלכנו מכות בכית בגלל בת? לא שברו לך את הלב? לא שברת את הלב?כנראה יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: my happy ending אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? ברור זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא זרקתי מישהי אף פעם - אבל אותי כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: serching שיר אהוב: Bad day זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: כריסינה אגילרהההה שיר <שכרגע> נדבקת בו: "בסבוסה דיי" - שריף הילד הדוזי (שיר מצחיק, אני רק מסתלבט עליו) דיסק אחרון שקנית: אני לא קניתי אבל אחותי כן! הדיסק של מויאל תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) אני אוותר... -----------------היה שאלון נחמד------------------

purple rain2

New member
חחח יש לי גירסה מינייטורית של זה

במסן
כולם טוענים שזה ילד שמן, לי אישית זו נראיח אישה שמנה

Anda is my name

New member
עונה!

שם: אנדה גיל: 11 וחצי גובה: 1.59 מידת נעליים: 37 מאיפה אתה בארץ: ראש העין פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 15/4/1994 מזל: טלה עדה: אשכנזית-רומנייה מספר מזל: 3 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אחות אחת תכונה טובה: נחמדה (יותר מידי
) תכונה לא טובה: ביישנית ועקשנית
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: זמרת צבע עיניים: חום אדמה
**בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
מערכת יחסים ממרחקים:
מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב? בשר שוקו או נס? שוקו קולה או מים? מים במבה או ביסלי? הוו... קשה...
טוב שיהיה ביסלי.. מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: נקניקיה מסטיק: בזוקה מתוק או מלוח? מלוח שוקולד-חום או לבן? חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה? פיצה פיתה או לחם? לחם בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחמנייה קורנפלקס: שוגי בריבועע
קורנפלקס עם חלב או בלי? עם חלב **אהבה.. יש חבר/ה? היה התנשקת עם בנות? לא התנשקת עם בנים? כן בכית בגלל בן? כן בכית בגלל בת? לא שברו לך את הלב? כן שברת את הלב? לא יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: what's in it for me שיר אהוב: so yesterday זמר אהוב: אין זמרת אהובה: הילארי דאף שיר <שכרגע> נדבקת בו: what's in it for me דיסק אחרון שקנית: אני לא קונה.. אני צורבת. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> העין שלי. הייתי קצת ישנונית אז...

purple rain2

New member
וואי כמה זמן לא עניתי על שאלון!../images/Emo2.gif

ממש בא לי טוב
שם:
הילית גיל:
18.5 גובה:
נמוך
מידת נעליים:
37-38 מאיפה אתה בארץ:
מרכז פירסינג:
[אוזניים] קעקועים:
תאריך לידה:
21.3.87
מזל:
נאחס
סתם, טלה
עדה:
אשכנזיה גאה
מספר מזל:
3
צבע שיער:
בעיקרון חום כהה
כרגע שאריות צבע
אחים/אחיות:
2 תכונה טובה:
רגישה תכונה לא טובה:
מדי רגשנית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:
מאושרת
צבע עיניים:
חום-ירוק **בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
מערכת יחסים ממרחקים:
מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב?
חלב שוקו או נס?
שוקו קולה או מים?
קולה. אבל דיאט
במבה או ביסלי?
במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:
סופגניה
מסטיק:
תותי פרוטי
מתוק או מלוח?
תלוי
שוקולד-חום או לבן?
חום פיצה או פלאפל?
פלאפל המבורגר או פיצה?
פיצה פיתה או לחם?
לחם בגט או פיתה?
בגט לחמנייה או לחם?
באמא'שלכם
קורנפלקס:
[
] קורנפלקס עם חלב או בלי?
עם **אהבה.. יש חבר/ה?
לא, אבל אולי משהו בפוטנציה
התנשקת עם בנות?
התנשקת עם בנים?
בכית בגלל בן? הו-הו
בכית בגלל בת?
שברו לך את הלב?
שברת את הלב?
מקווה שלא
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?
שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:
כרגע? לא עולה לי
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת?
חברות... **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:
כרגע בגלגלצ- בוליברד אוף ברוקן דרימס
שיר אהוב:
יש יותר מדי זמר אהוב:
עברי לידר זמרת אהובה:
מירי מסיקה, מריה קארי, קלי קלארקסון
שיר <שכרגע> נדבקת בו:
לאדעת דיסק אחרון שקנית:
אמממ מירי מסיקה תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)
שאני אסרב?
שתפו פעולה
לא צריך לבקש פעמיים

אני

שם: סוזי
מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ: רחובות פירסינג: לשון, אף קעקועים: בקרוב
תאריך לידה: 18 באוקטובר מזל: מאזניים עדה: מרוקאית מספר מזל: 3, 9, 18, 48, 72 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים גדולים ואחת קטנה תכונה טובה: יפה תכונה לא טובה: נמוכה רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: ששש
צבע עיניים: חום **בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
מערכת יחסים ממרחקים:
ו-
מערכת יחסים וירטואלית:
כנראה **אוכל.. בשר או חלב? חלב שוקו או נס? איכ
קולה או מים? מים
במבה או ביסלי? איכ
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: ספגטי ושניצל תירס
מסטיק: מאסט מתוק או מלוח? מתוק שוקולד-חום או לבן? יאק פיצה או פלאפל? איכ
המבורגר או פיצה? איכ
פיתה או לחם? איייככ
בגט או פיתה? איככככככ
לחמנייה או לחם? איכ
קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי? עם **אהבה.. יש חבר/ה?
התנשקת עם בנות? כן התנשקת עם בנים? כן בכית בגלל בן? כן בכית בגלל בת? כן שברו לך את הלב? כן שברת את הלב? כן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? בערך שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? תמיד זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא בטוחה **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: משהו של SES שיר אהוב: EID, נוטינג אלס מאטרז של מטאליקה זמר אהוב: ג'רארד וואי זמרת אהובה: איימי לי, אפרת גוש... שיר <שכרגע> נדבקת בו: מיי האמפס דיסק אחרון שקנית: אופק קנה לי AB ו-SES

למעלה