../images/Emo11.gif *משתפת פעולה*
שם: נועה גיל: עוד מעט 13 גובה: ממ...מטר וחצי ובמבה? P: מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ: יהוד פירסינג: אין... קעקועים: אין... תאריך לידה: 17.2 מזל: דלי עדה: פולנית, קצת רוסיה אני חושבת, ספרדיה או משהו, ו..פנמית?..ככה אומרים?
מספר מזל: 3 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שניים, בן ובת גדולים ממני תכונה טובה: אני נחמדה (בדר"כ.) תכונה לא טובה: אני עקשנית (בדר"כ) רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אוסרת ילדים מפונקים ומעצבנים D: צבע עיניים: חום **בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
יחסים בין הומואים/לסביות:
מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת
מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב? בשר שוקו או נס? שוקו (עם המון המון אבקה) קולה או מים? קולה במבה או ביסלי? במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: שוקולד?..יאמי
מסטיק: הא?.. מתוק או מלוח? מתוק שוקולד-חום או לבן? חום פיצה או פלאפל? ממ...שניהם באותה מידה המבורגר או פיצה? המבורגר
(אבל לא האלה ה"בריאים") פיתה או לחם? שניהם בגט או פיתה? שניהם לחמנייה או לחם? שניהם קורנפלקס: רוב המתוקים :] קורנפלקס עם חלב או בלי? עם **אהבה.. יש חבר/ה? בערך
התנשקת עם בנות? לא... התנשקת עם בנים? לא... בכית בגלל בן? לא... בכית בגלל בת? לא... שברו לך את הלב? לא ממש... שברת את הלב? לא יודעת
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא... שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: נמנמנמ...גם לא יודעת
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כע זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא... **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Yesterday של הביטלס שיר אהוב: כרגיל...Yellow Submarine זמר אהוב:
אין כל כך.. זמרת אהובה: כנ"ל שיר <שכרגע> נדבקת בו: הו, כמה מפתיע! (Yellow Submarine) דיסק אחרון שקנית: נחשו
(האלבום האדום)
שם: נועה גיל: עוד מעט 13 גובה: ממ...מטר וחצי ובמבה? P: מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ: יהוד פירסינג: אין... קעקועים: אין... תאריך לידה: 17.2 מזל: דלי עדה: פולנית, קצת רוסיה אני חושבת, ספרדיה או משהו, ו..פנמית?..ככה אומרים?