שאלון

../images/Emo11.gif *משתפת פעולה*

שם: נועה גיל: עוד מעט 13 גובה: ממ...מטר וחצי ובמבה? P: מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ: יהוד פירסינג: אין... קעקועים: אין... תאריך לידה: 17.2 מזל: דלי עדה: פולנית, קצת רוסיה אני חושבת, ספרדיה או משהו, ו..פנמית?..ככה אומרים?
מספר מזל: 3 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שניים, בן ובת גדולים ממני תכונה טובה: אני נחמדה (בדר"כ.) תכונה לא טובה: אני עקשנית (בדר"כ) רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אוסרת ילדים מפונקים ומעצבנים D: צבע עיניים: חום **בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
יחסים בין הומואים/לסביות:
מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת
מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב? בשר שוקו או נס? שוקו (עם המון המון אבקה) קולה או מים? קולה במבה או ביסלי? במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: שוקולד?..יאמי
מסטיק: הא?.. מתוק או מלוח? מתוק שוקולד-חום או לבן? חום פיצה או פלאפל? ממ...שניהם באותה מידה המבורגר או פיצה? המבורגר
(אבל לא האלה ה"בריאים") פיתה או לחם? שניהם בגט או פיתה? שניהם לחמנייה או לחם? שניהם קורנפלקס: רוב המתוקים :] קורנפלקס עם חלב או בלי? עם **אהבה.. יש חבר/ה? בערך
התנשקת עם בנות? לא... התנשקת עם בנים? לא... בכית בגלל בן? לא... בכית בגלל בת? לא... שברו לך את הלב? לא ממש... שברת את הלב? לא יודעת
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא... שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: נמנמנמ...גם לא יודעת
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כע זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא... **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Yesterday של הביטלס שיר אהוב: כרגיל...Yellow Submarine זמר אהוב:
אין כל כך.. זמרת אהובה: כנ"ל שיר <שכרגע> נדבקת בו: הו, כמה מפתיע! (Yellow Submarine) דיסק אחרון שקנית: נחשו :p (האלבום האדום)

mikmikonet

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: עוד חודש, 15 גובה: בערך 1.60 מידת נעליים: 38 מאיפה אתה בארץ: מעלה אדומים פירסינג: שני עגילים באוזניים, כמו כולם קעקועים: אין תאריך לידה: 24.1 מזל: דלי
מספר מזל: 4 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 תכונה טובה: חברה טובה תכונה לא טובה: רגישה מדי רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אין עדיין רעיונות צבע עיניים: כחול **בעד/נגד... סמים: פוי
סיגריות: פוי בריבוע
אלכוהול: תלוי מה
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
יחסים בין הומואים/לסביות: אין דעה מיוחדת, אבל למה לא?
מערכת יחסים ממרחקים: תלוי לכמה זמן הם רחוקים. מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב? חלב שוקו או נס? שוקו (חם) קולה או מים? מים, קולה פוי!
במבה או ביסלי? שניהם מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: יש הרבה מסטיק: תפוח, מנטה מתוק או מלוח? תלוי שוקולד-חום או לבן? חום, חלב. פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה? פיצה פיתה או לחם? לודעת בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחמנייה קורנפלקס: קרנצ'י נט וגרנולה
קורנפלקס עם חלב או בלי? עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות? לא התנשקת עם בנים? לא בכית בגלל בן? כן, אבל לא קשור לאהבה בכית בגלל בת? כנ"ל שברו לך את הלב? לא שברת את הלב? לא שידוע לי. יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא
שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין לי אהוב. (אני יבשה או מה?) אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן, אבל לחברות וקרובי משפחה... זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? מעולם לא זרקתי מישהו
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: "סוף הקיץ"- דניאל סלומון ורינת בר שיר אהוב: יש המון זמר אהוב: אני אוהבת את דניאל סלומון ואת עברי לידר וגם את עידן רייכל. זמרת אהובה: נינט טייב, שירלי לילו, אפרת גוש, שיר ביטון.. הרבה. שיר <שכרגע> נדבקת בו: "kiss me", השיר הכי חמוד שיש דיסק אחרון שקנית: לא קניתי דיסק לאחרונה, אבל חורשת על שירים שהורדתי *בתוכנת קבצים שאסור להזכיר את שמה בתפוז*. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> יש הרבה, אבל תראו, זה לא הפרצוף הכי מתוק שראיתם?

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

שם:שרונהגיל: 19גובה: מטר 62מידת נעליים:39 מאיפה אתה בארץ:רמלהפירסינג: בטבור ובאוזנייםקעקועים: איןתאריך לידה: 1/11/86מזל: עקרבעדה: הודית
מספר מזל: 9צבע שיער: חום כההאחים/אחיות: שני אחיםתכונה טובה: סבלניתתכונה לא טובה: קנאיתרוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: שחקניתצבע עיניים: חום**בעד/נגד...סמים: נגדסיגריות: נגדאלכוהול: נגדנהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגדיחסים בין הומואים/לסביות: לא איכפת לי..מערכת יחסים ממרחקים: נגדמערכת יחסים וירטואלית: תלוי**אוכל.. בשר או חלב?חלבשוקו או נס?נסקולה או מים?קולהבמבה או ביסלי?במבהמאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פלפל ממולאמסטיק: אבטיחמתוק או מלוח?מלוח
שוקולד-חום או לבן?חוםפיצה או פלאפל?
המבורגר או פיצה?פיצהפיתה או לחם?פיתהבגט או פיתה? בגטלחמנייה או לחם? לחמנייהקורנפלקס: שוגיקורנפלקס עם חלב או בלי?עם**אהבה.. יש חבר/ה? לאהתנשקת עם בנות?לאהתנשקת עם בנים?כןבכית בגלל בן?כןבכית בגלל בת?לאשברו לך את הלב?כןשברת את הלב?לאיצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?לאשיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: everything i doאמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?כןזרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: boyfriend-ashlee simpsonשיר אהוב:heavenזמר אהוב: ג'ורג' מייקלזמרת אהובה:אבריל לאבין ונינט טייבשיר <שכרגע> נדבקת בו: השיר של שיר נולדדיסק אחרון שקנית:הפסקול של השיר שלנותמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

נקודונת

New member
אוי, ההתמכרות ../images/Emo26.gif עונה

שם: שיר גיל: 14 גובה: 1.65 בערך... מידת נעליים: 40
מאיפה אתה בארץ: גבעתיים פירסינג: אין.. (אם עגיל שני באוזן לא נחשב..) קעקועים: אין, אבל רוצה תאריך לידה: 2.7.91 מזל: סרטן עדה: אשכנזיה? אני? מספר מזל: מה? צבע שיער: כרגע, אדום בתהליכי דהייה. אחים/אחיות: אין. תכונה טובה: נדיבה. תכונה לא טובה: עצלנית.. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: שחקנית
צבע עיניים: ירוק **בעד/נגד... סמים: נגד סיגריות: נגד!! אלכוהול: בעד, אבל במידה. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד!!! יחסים בין הומואים/לסביות: בעד
מערכת יחסים ממרחקים: מסובך. מערכת יחסים וירטואלית: עוד יותר מסובך. **אוכל.. בשר או חלב? חבל! בשר זה רצח! (מוהא, צמחונית שכמותי..) שוקו או נס? שוקו
קולה או מים? מים! במבה או ביסלי? לא זה ולא זה. מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פסטה מסטיק: אורביט מנטה. מתוק או מלוח? מתוק! שוקולד-חום או לבן? מריר פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה? פפפיייצצצההה!
פיתה או לחם? לחם בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחמנייה קורנפלקס: רגיל כזה, עם חלב ובננה. בנים? בכית בגלל בן? בוודאי בכית בגלל בת? כן שברו לך את הלב? כן
שברת את הלב? מקווה שלא.. יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא. שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: המ.. לא יודעת.. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: "מכה אפורה" מוניקה סקס שיר אהוב: קשה לבחור. זמר אהוב: אהוד בנאי זמרת אהובה: נורה ג'ונס, קרול קינג או ג'וני מיטשל. שיר <שכרגע> נדבקת בו: "מכה אפורה" מוניקה סקס דיסק אחרון שקנית: DOOKIE - GREEN DAY (וואו, זה היה מזמן...) תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת..

Dark Force

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

שם: שיר גיל: 16 וחצי גובה: 1.79 מידת נעליים: 44
מאיפה אתה בארץ: נהריה פירסינג: לא. קעקועים: אחד, בכתף. תאריך לידה: 12 ליולי. מזל: סרטן עדה: אשכנזי
מספר מזל: 3 צבע שיער: שחור (צבוע) אחים/אחיות: אחות גדולה, ואח קטן שיש לו היום יומולדת
תכונה טובה: יצירתיות. תכונה לא טובה: לפעמים, צביעות
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: במאי תאטרון. צבע עיניים: חום שחור. **בעד/נגד... סמים: בעד. סיגריות: בעד. אלכוהול: בעד. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נ-ג-ד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד
מערכת יחסים ממרחקים: אם זה נוח, סבבה. מערכת יחסים וירטואלית: בעד **אוכל.. בשר או חלב? שניהם
שוקו או נס? שוקו. קולה או מים? קוללללה
במבה או ביסלי? במבה
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: שניצל תירס. מסטיק: אורביט ירוק. מתוק או מלוח? מלוח. שוקולד-חום או לבן? חום. פיצה או פלאפל? פיצה. המבורגר או פיצה? המבורגר. פיתה או לחם? פיתה. בגט או פיתה? פיתה
לחמנייה או לחם? לחמנייה. קורנפלקס: המממ.. קפטן לופי
קורנפלקס עם חלב או בלי? חלב|גזוז| **אהבה.. יש חבר/ה? לא. התנשקת עם בנות? כן. התנשקת עם בנים? כן. בכית בגלל בן? הממ, לא מממממש... בכית בגלל בת? הממ, לא. שברו לך את הלב? כן. שברת את הלב? נראה לי שכן.. יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא ממש. שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: "בני בני ילד רע.." אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כ-ן. זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Never Know - Jack johnson שיר אהוב: Never knos- Jack Johnson זמר אהוב: Jack Johnson זמרת אהובה: אפרת גוש שיר <שכרגע> נדבקת בו: אמן של ליאורה
דיסק אחרון שקנית: נוער שוליים

Beautiful SouI

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם:דר
גיל:16.8 גובה:1.70 מידת נעליים:38/39 מאיפה אתה בארץ: חיפה חיפה מכבי שלי! פירסינג:יש לי נזם
, אבל אני בקושי שמה אותו
קעקועים:לא
תאריך לידה: 31.3 מזל:טלה עדה:ספרדית , אמא שלי נולדה בספרד וסבא וסבתא שלי וכולם בקיצור
, משני הצדדים..
מספר מזל:3 צבע שיער: בלונד
אחים/אחיות: 2 אחיות..|זקן| תכונה טובה:דאגה תכונה לא טובה:תמימה מדי..
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אני כבר גדולה!!
, אממ..לא יודעת.. צבע עיניים:כחולות
**בעד/נגד... סמים:
סיגריות:
אלכוהול:כןןן
V|
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:לא
יחסים בין הומואים/לסביות: ברור למה לא גם להם מגיע להיות עם מי שהם אוהבים
מערכת יחסים ממרחקים:
מערכת יחסים וירטואלית:
**אוכל.. בשר או חלב? חלב
שוקו או נס?נס
קולה או מים? קולה
במבה או ביסלי?ביסלי
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: שוקולד לבן
מה שוקולד זה לא חטיף
, אבל רק שוקולד לבן!
מסטיק:
מתוק או מלוח? מתוק
שוקולד-חום או לבן? לבןןןן
מאוהב|
!!!!!!!!!!!! פיצה או פלאפל? לא אוהבת
אז פלאפל
המבורגר או פיצה? המבורגר
לא אוהבת
פיתה או לחם?לחם
בגט או פיתה? בגט
לחמנייה או לחם? לחם
קורנפלקס:שוגי!!!!!!!! , אבל לא הריבועים , הריבועים זה יאקי קקי
קורנפלקס עם חלב או בלי? תלוי איזה קורנפלס
**אהבה.. יש חבר/ה? לא
התנשקת עם בנות? לא
התנשקת עם בנים?כן
בכית בגלל בן? כן
בכית בגלל בת? לא!!
שברו לך את הלב?לא
אבל אני שברתי שברת את הלב?כן
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית? לא
אני אולי הרבה דברים אבל כלבה אני לא! שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:Goodbye My Lover-James Blunt
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כן
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:Drake Bell-Girl Next Door שיר אהוב:Goodbye My Lover-James Blunt זמר אהוב:יש הרבה!! זמרת אהובה: קלי קלארקסון
, יש מלא!!!
שיר <שכרגע> נדבקת בו:כמה פעמים שירי מיימון
הוא שיר שנדבק ואני שונאת אותו
דיסק אחרון שקנית:הדיסק של מדונה ו-BEP

Vegetable Salad

New member
אין כמו לענות על שאלון ../images/Emo42.gif

שם: שיר. גיל: 14 (15 באמצע מרץ). גובה: 185. מידת נעליים: נו 43, לגובה יש חסרונות. מאיפה אתה בארץ: כרמיאל. פירסינג: לא. קעקועים: לא. תאריך לידה: 22.3.1991. מזל: טלה. עדה: חצי פולניה, רבע גרמניה ורבע איטלקיה. מספר מזל: 3. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: אחות גדולה. תכונה טובה: אחראית, כושר מנהיגות כזה... תכונה לא טובה: רגישה. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: בעיקר זמרת, אבל אין מה לעשות... אז רופאה מנתחת, שיהיה. צבע עיניים: חום. **בעד/נגד... סמים: רק במקרה של מחלה... סיגריות: נגד. אלכוהול: לפעמים. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד. יחסים בין הומואים/לסביות: בעד. מערכת יחסים ממרחקים: נגד. מערכת יחסים וירטואלית: נגד. **אוכל.. בשר או חלב? אני צמחונית, פאק. שוקו או נס? גם וגם כי אני במילא שונאת קפה. אכן. קולה או מים? גם וגם. במבה או ביסלי? גם וגם (הכי טעים זה מברג, ביסלי שתקוע באמצע של הבמבה). מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: בורקס, פיצה, סלט!!! (
). מסטיק: הכל. מתוק או מלוח? תלוי בתחושה. שוקולד-חום או לבן? לבן! פיצה או פלאפל? פיצה, אבל כשבא לי להיות ישראלית אז. המבורגר או פיצה? צמחונית. האמ. פיתה או לחם? פיתה. בגט או פיתה? בגט. לחמנייה או לחם? לחמנייה. קורנפלקס: בדרך כלל לא אוהבת. קורנפלקס עם חלב או בלי? עם. **אהבה.. יש חבר/ה? לא. התנשקת עם בנות? לא. התנשקת עם בנים? בערך. בכית בגלל בן? לא. בכית בגלל בת? לא. שברו לך את הלב? לא. שברת את הלב? לא. יצאת עם יותר מבן זוג אחד בו זמנית? לא. שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אחלום לנצח.. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן. זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: נראלי מלאכים. שיר אהוב: אחלום לנצח. זמר אהוב: מופע הארנבות של ד"ר קספר. זמרת אהובה: שאקירה. שיר <שכרגע> נדבקת בו: ואה סיור טו שמא. דיסק אחרון שקנית: מורידה מהאינטרנט. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

למעלה