אענה ^^ ../images/Emo42.gif
שם: יעל גיל: עוד 3 חודשים 18 גובה: 1.62 מידת נעליים: 39-40 מאיפה אתה בארץ: חיפה פירסינג: יהיה קעקועים: יהיה תאריך לידה: 8.3.88 מזל: דגים עדה: P: מספר מזל: 8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות גדולה ואח קטן תכונה טובה: זיכרון טוב לתאריכים תכונה לא טובה: חוסר ביטחון עצמי רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: משהו שקשור לקרימינולוגיה. צבע עיניים: ירוק
בעד/נגד
סמים: בעד סמים קלים ובכמות לא גדולה סיגריות: נגד אלכוהול: בעד [שוב, לא יותר מדי] נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: ברור שנגד!!! יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: אין לי דעה מיוחדת לגבי הנושא מערכת יחסים וירטואלית: נגד
אוכל
בשר או חלב? שניהם P: שוקו או נס? מוקה P: קולה או מים? מים במבה או ביסלי? ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: נקניקיות בבצק עלים [משה בתיבה ^^] מסטיק: בזוקה תות ^^ מתוק או מלוח? שניהם טובים שוקולד-חום או לבן? חום פיצה או פלאפל? שניהם טובים המבורגר או פיצה? שניהם טובים פיתה או לחם? ג'בטה ^^ בגט או פיתה? בגט לחמנייה או לחם? לחם קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי? גם וגם
אהבה
יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות? לא התנשקת עם בנים? לא בכית בגלל בן? כן בכית בגלל בת? לא שברו לך את הלב? כן שברת את הלב? לא אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן
מוזיקה
שיר אחרון ששמעת: כנראה שסיגפו ממכונית באמצע הרחוב שיר אהוב: השיר שלי של קספר זמר אהוב: כל מיני זמרת אהובה: לא יודעת להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר <שכרגע> נדבקת בו: אל תעזבי את ת"א של א"א דיסק אחרון שקנית: שני דיסקים של כנסיית השכל, נדמה לי P: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) יעל
שם: יעל גיל: עוד 3 חודשים 18 גובה: 1.62 מידת נעליים: 39-40 מאיפה אתה בארץ: חיפה פירסינג: יהיה קעקועים: יהיה תאריך לידה: 8.3.88 מזל: דגים עדה: P: מספר מזל: 8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות גדולה ואח קטן תכונה טובה: זיכרון טוב לתאריכים תכונה לא טובה: חוסר ביטחון עצמי רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: משהו שקשור לקרימינולוגיה. צבע עיניים: ירוק