שאלון!

ScrewTheRat

New member
יוני

19 ת"א כחול בקרוב יהיה קעקוע.. ענארף מה זה יהיה? סגנון:70'80' רוק ,אינדי,אלטרנטיבי להקות:,Rolling stones,The Doors, Frank zappa, janis joplin, hendrix,the strokes,pulp,death from above1979,deep purple כרגע שומע kenny rogers - just dropped in

slallum

New member
חחח ברוך הבא =]

אחלה מוזיקה אתה שומע
(מהלהקות שאני מכיר
) תשאר =]

ita89

New member
...

שם: איתמר גיל: 16.5 ישוב: צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור יש קעקועים\ פירסינג? איפה?: כן, קעקוע על הקרסול של dark side ופירסינג בגבה (ועוד כמה עגילים) משקפיים?: לא, אבל אני חושש שיהיו בקרוב סגנון אהוב: וואו, הרבה.. רוקנ'רול, בלוז, 60'-70', ג'אז, היפ-הופ\ראפ, Fאנק, Pאנק, גראנג', פרוגרסיב, פסיכדליה, מטאל, פרוגרסיב מטאל, R&B ועוד.. להקות אהובות: אין לי כוח לפרט, סתכלו למעלה ותבינו לבד. יודע לנגן? על מה?: גיטרה וגיטרה באס. חורף או קיץ?: קיץ! רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)?: לא יודע, אני לא ממש נמצא בפורום הרבה. מה שומע כרגע?: The Roots - I Dont Care

ShulHan

New member
אני הכי צעיר פה?

שם: עומרי מין: זכר גיל: 14 עיניים: חום שיער: כהה כזה לא קעקועים ולא פירסינג (...) משקפיים: עדשות מגע.. נראה בן 16 ככה.. רוק, רוק כבד, פופ להקות:, משינה,The Killers, Scorpinons ויש עוד מלא... מנגן על גיטרה קלאסית... אבל מתכנן לעבור לאקוסטית ואז לחשמלית.. חורף !!! בטח חורף !!! לא נראה לי שאני מגיע למפגש.. לא שומע כרגע כלום..

slallum

New member
לא :)

יש פה מספיק אנשים בגיל שלך, אל תדאג =] אחלה ניק, דרך אגב

Manic Subsidal

New member
לא יוצא לי לכתוב הרבה בגלל הצבא

אבל בכל זאת שם: ליאב מין: זכר גיל: 19 ישוב: מגדל העמק (בצפון שם איפשהו) צבע עיניים: כחול ירוק משהו... לא יודע שיער: שחור יש קעקועים\פירסינג? בקרוב... מחכה למשכורת הקרובה! איפה? שכם... יגלוש קצת לכתף משקפיים? נופ בן כמה אתה נראה? אאא... 19? אולי 18 סגנון אהוב: ראפ\ניו מטאל , הארדקור וסתם רוק בכללי להקות אהובות: לוסטפרופטס, פאפא רוץ', אורגי, קילסוויץ' אנגייג' , אמנמיק יודע\ת לנגן? כן על מה? גיטרה חורף - כן או לא? כן.. אבל קצת רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? למה לא מה שומע כרגע? ace of base - all that she wants

slallum

New member
הי מגניב

בישוב אצלך היה הקומונה של אחותי הגדולה, הגרעין שלהם נקרא גרעין שאחרי. מכיר במקרה?

rockninja

New member
אז הנה גם שלי../images/Emo13.gif

שם: יהונתן מין: כמה שיותר. (בסדר חרוש אני יודע. זכר
) גיל: 18 ישוב: קרית-אונו צבע עיניים: חום שיער: חום, תלתלים (לפחות היו) יש קעקועים\פירסינג? איפה? לא, בגלל הצבא המעפן הזה. רוצה לעשות בגבה ובשפה. משקפיים? לא בן כמה אתה נראה? אממ 17-18 אני חושב. סגנון אהוב: הארד רוק!! רוקנרולללל בייביייי להקות אהובות: פרל ג'אם, סקסון, דיפ פרפל, פויזן, איירון מיידן, מגה-דת', אלה העיקריות פחות או יותר. יודע\ת לנגן? על מה? כן על גיטרה. חולה על זה. חורף - כן או לא? בטחחח אין על החורף. האוויר הנקי והריח של אחרי הגשם.. רוצה מפגש פורום בחנוכה (או מתישהו)? אממ בכיף אני רק מקווה שזה יסתדר לי עם הצבא. מה שומע כרגע? Audioslave- be yourself תעשו חיים אנשים
)

למעלה