עידכונים

candyheart

New member
../images/Emo26.gif

1.לטקס קוראים ה-VMAs והוא מתקיים ב-9 בספטמבר.אףך אחד לא אמר שהיא תנחה אותו,אבל יש שמועות שהיא תופיע. 2.קווין הגיש מסמכים להעלת המשמורת.לא ידוע כמה הוא רוצה,אבל השמועות אומרת 70 אחוז. 3.הכתבה של x17 אמיתית.ךפחות זה מה שהם אומרים,ואין להם ממש סיבה לשקר.למרות זאת,עם כל השמועות אף פעם אין לדעת מה אמיתי ומה לא. 4.אין לאלור ראיון מכיוון שלפיהם היא לא הגיעה לפגישות המותכננות לראיון.אבל יש כתבה,וביא כנראה לא כל-כך פרו-בריטני. 5.זאת סתם שמועה שאין לה שום בסיס.עוד שטות של הצהובונים הדפוקים האלה.למרות שהכול יכול להיות,אני ממש בספק שזה נכון.

candyheart

New member
בואהאהאהאהא!../images/Emo6.gif

תמונה ששאנון פאנק כנראה לא רצתה שתצא לאור... למי שלא יודע,זאת שאנון פאנק(העוזרת לשעבר של בריטני וזאת שככל הנראה מכרה את התמונות של בריטני עם ההוא בבריכה) והבחור מהבריכה שקשקש עליה לתקשורת.

מריה111

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה תחתים לבנים חחחחחח מגיע לה!!

tali44

New member
יוו בדיוק באתי לכתוב תגובה:

"חתיכת תחת לבן".
ועוד הם הולכים להם עירומים בחופשית ומצטלמים כאילו אין מחר... יאק, ועוד הם בלי תחתונים
כל כך מגעיל, בריטני מילא, הייתה בתוך הבריכה אבל הם מהלכים בכיף על גדת הבריכה. בלאחסססססססס

YugiBoy

New member
אולי גם בריטני הלכה...

זה שאין תמונות לא אומר חחח....

tali44

New member
כן אבל לא הצטלמה...../images/Emo5.gif

או שאולי כן, אבל אם כן בטח היו תמונות... בכל מקרה, זה דוחה אותי...

איכס...

לעוזרת יש רגליים וטוסיק מהממות בעוד שלגבר יש רגליים של... גבר
כאילו, אישית אני מעדיף שלגבר יהיה רגליים עדינות כאלו, כמו האימואיים\סקייטר האמריקאים. הרבה יותר יפה

candyheart

New member
עורך הדין של קווין תוקף את הקרובים לבריט...

למי שלא מעודכן,ביום שישי אלי קיבלה זימון לבית משפט כדי להעיד על כישורי ההורות של בריטני.המבשר תפס אותה ב-3 בבוקר כשהיא יצאה ממסיבה. עכשיו,מדווח כי גם דיימון שיפן,השומר ראש הקודם של בריטני,קיבל זימון זהה. בנוסף לכך,גם שאנון פאנק קיבלה את אותו זימון.

tali44

New member
בטח הם רוצים להראות (ובמיוחד לין) שהם גאים

בבריטני למרות הכל ושהם אוהבים אותה. ומי זו לורה?

candyheart

New member
זה כנראה חדש...

זה לקוח מהמייספיייס של לורה לין ואומרים שהיא שמה את זה רק עכשיו.

למעלה