חלק 2
על משפחתה של בריטני -- מקורנו אומר, "יש להם בעיות משלהם שעליהם הם צריכים לעבוד. הם צריכים להפסיק להאשים את בריטני." הוא לגמרי "מסתייג ממשפחתה של בריטני כרגע". הוא גם די מאוכזב מאמא שלה על שהיתה כל-כך נאיבית ובוטחת באנשים שבריטני פיטרה במקום לבטוח בבת שלה. זה היה בגלל ההשפעה של לארי רודולף על משפחתה שבריטני הוכרחה חחכת לגמילה,ובזמן שהיא היתה שם, לפי "ג'ף". הוא גם טוען שהצוות של "פרומיסז" נתנו לבריטני תרופות אפילו אחרי שורה של בדיקות סמים נקיות שלא הראו שום שאריות של דבר בגופה. הוא אומר ש'פרומיסז' נסוגו במהירות מאישומים על השצמשות מזיקה בסמים ובאלכוהול וטענו שיש לה דיכאון אחרי לידה אחרי שבדיקות הסמים יצאו נקיות,אבל בכל מקרה...בריטני *הוכרחה* להישאר בגמילה בגלל משפחתה, המנהל שלה ואחראים ב'פרומיסז' שאיימו לקחת ממנה את ילדיה אם היא לא תסיים את הטיפול. "אני חושב שלין כן אוהבת את בתה, אך אני גם מאמין שכעסה של בריטני אליה מוצדקת. אבל באמת,לכל אם ובת יש את הריבים שלהן. בריטני פשוט כועסת עכשיו,משפחתה פשוט צריכה להיות שם כאשר היא מוכנה לקרוא להם." אז למה בריטני גילחה את ראשה? -- קווין התגרה בבריטני שאפילו זה שהוא עישן מריחואנה בנוכחותה(ג'ף הראה לנו תמונה בפלאפון שלו של קווין עם ג'וינט בידיו,חוגג עם חבריו) ישאיר שאריות של סם זה שיוכל להתגלות בבדיקת סמים כאשר הם חיו יחד והוא איים להשתמש בזה נגדה במאבק על המשמורת. אחרי שבריטני גילחה את ראשה, היא התחננה בפני אמה וקווין לבדוק את השיער מהסלון,אך אף אחד לא הלך לקחת אותו. במקום זה,לארי ומשפחתה ביימו התערבות בבית מלון עם אותה עובד ששם את אביה של בריטני בגמילה ושגם עבד עם אחיה.בריטני התחננה מהם לתת לה בדיקת סמים אך בסופו של דבר הרגישה שאין שום אופציה אחרת חוץ מלהיכנס לטיפול כדי להוכיח למשפחתה שהיא נקיה ולהגן על עצמה מכל האשמות במאבק משמורת פוטנציאלי. בריטני נפגשה עם עורכי דין לפני מעל חודש בנושא פעולה משפטית נגד 'פרומיסז'. "אני חושב שבהחלט יש לה תיק נגד מכון הגמילה, אני חושב שמה שהם עשו לה היה לא רק רשעי ומביך,זה גם הוסיף עוד תחמושת שעוזרת ללהיטותו של קווין על משמורת על הכספים שלה,אופס אני מתכוון ילדים." "ג'ף" העלה את השאלה -- למה שקווין יגיש תביעה אזרחית אם הוא באמת דואג לשלומם של ילדיו כאשר הם עם בריטני? הוא יכל פשוט לקרוא לארגון להגנה לילדים ולארגן פעולות דחופות בדרך זו, אך מאבקו כרגע הוא בבירור להטבה כספית. בריטני לא מחביאה שום דבר. ולמה הוא לא נלחם למשמורת מלאה על הילדים שלו משר ג'קסון אם הוא כל-כך אוהב את הילדים שלו?" מקורנו אומר "בריטני היא האדם הנדיב ביותר שתוכלו לפגוש -- נדיבה מדיי" ושהיא לא מתרכזת בכסף בכלל. היא תמכה במשפחתה כספית לשנים ומרגישה שהם לא צריכים למהר כל-כך לשפוט אותה לפעמים. לבריטני אכן יש קשר טוב עם אחותה ג'יימי לין. למרות הרגשות הבעיתיות במשפחה "ג'ף" כן מרגיש שאיחוד מתישהו בעתיד אפשרי בגלל שהוא אומר, "בריטני היא כולה מסביב למשפחה. אני פשוט מאמין שכרגע,היא כועסת, היא מרגישה נבגת ויש לה כל זכות להרגיש כך. עמוק בפנים, כל המשפחה הזאת באמת אוהבת אחד את השני וזה פשוט עניין של זמן עד שהם כולם יהו ביחד שוב. בריטני והתקשורת -- "בריטני מאוד פיכחת. היא סלבריטאית מנוסה ומשופשפת, אם מישהו יודע איך התקשורת מסובבת סיפורים, זו בריטני. תבינו אנשים,בריטני לא יוצאת כשלידיה בבית!! באמת,יש לה משמורת משותפת,יש חצי שבוע שהיא לא עם הילדים. התקרשורת צריכה להפסיק להיות כל-כך בורה לפעמים. אם היו לכם 50 מצלמות וצלמים מסתובבים סביבכם, ס"מ ממכם כל הזמן,דוחפים ונאבקים, תקלות בלבוש חייבות לקרות." חיי האהבה של בריטני? -- "ג'ף" אומר "בריטני היא כמו ילדה קטנה לפעמים" והיא "ביישנית סביב בנים. היא צעירה ופנויה ותשמח למצוא את הגבר הנכון; איך מישהו יכול להאשים אותה בזה. אני חושב שלפעמים היא שוכחת שהיא מגה-כוכבת , מישהי ששינתה את פניה של המוזיקה, אייקון היסטורי שעדיין יש לו עוד הרבה ללמוד והרבה מאוד לתת." וויו! זה הראיון שכל מגזין מנסה להשיג,אבל יש לכם את זה כאן, אקסלוסיבי ל-x17! "ג'ף" סירב להצעות ספורות שמתיימרות להיות מעל 500 אלף דולר כדי לספר את סיפורו אבל החליט לדבר באופן ישיר ל-x17 מחוץ למועדון(אחרי קצת דירבון!). הוא לא היה מעומיין בכסף,רק בהבהרת העניינים.