עידכונים

YugiBoy

New member
הלו להרגיע ../images/Emo46.gif

סתם
....כמו שלא אוהבים שיורדים על בריטני, כנל ריהאנה. היא חשובה, אבל זה לא מחייב אותה לפתוח את הטקס... מה שכן, אני ממש מקווה שהיא תיקח בו חלק.. לא משנה איזה.

YugiBoy

New member
מאיפה לי... ראיתי תמונות שלה פעם על קביים

לא יודע עם היא עדין על קביים.... כל אלה בהוליווד, יכולים להחלים גם מסרטן תוך יום....חח

lolo6

New member
תרגום.

האם בריטני ספירס הולכת לפתוח את טקס פרסי המוסיקה הקרוב של אמ טי וי? רק שלושה חודשים לאחר החזרה לבמה עם המופע הנוראי שלה עם הפסאודוגרופ , " the M&M’s" , אני שומע שאמטיוי לקחו את ספירס לפתיחת המופע של הטקס השנתי ב9 בספטמבר בלאס וגאס. "אני לא יכול לאשר ולא יכול להכחיש" איש בעל מוניטין באמטיוי אמר לי. כמו שכולנו יודעים עד עכשיו , ספירס היא לא דבר בטוח כשזה נוגע להתחייבויות. בשבועות האחרונים היא הלכה באמצע מכמה עבודות , בניהן צילומים למגזינים OK! ו-Allure ועוד צילומים למודעה של הבושם החדש(אם הבנתי נכון). זאת לא תיהיה הפעם הראשונה שההופעה של ספירס במופע הפתיחה של טקס פרסי המוסיקה של אמטיוי תעשה כותרות. לפני ארבע שנים מדונה נישקה את ספירס ואת כריסטינה אגילרה אחרי ששני כוכבות הפופ הצעירות-לבושות ככלות-הופיעו בלהיטה הקלאסי של מדונה , ”Like a Virgin”. כל מה שיש לי להגיד זה הלוואי שזה נכון...!

tali44

New member
תודה...!!../images/Emo13.gif

ואת יכולה לתרגם את הקטע שהיא אולי תשחזר את טקסיק עם אלי?

oved16

New member
בריטני תשחרר מחדש את TOXIC...

כרמיקס עם פיפטי סנט ובת דודתה אלי? Oh No She Didn't LiveJournal: Breaking News from Britney's Camp - As most likely a ploy to keep her fans busy while she's preparing for the release of her upcoming album, Britney Spears is set to re-record her hit single "Toxic" with guest vocals by her gal pal/cousin, Alli Sims, and featuring rapper 50 cent. The single is set to hit stores in a "sleek, sexy, cyber sex package" with additional re-mixes of the song, and a 20 minute video of Britney in the studio working on her new album. There're also supposed to be three 20 second clips of a few of Britney's newest songs she's cut in the studio. There will be no video for the single, however, reps say Britney is planning on performing the single with rapper 50 Cent in Miami, and at a premiere night club opening in Las Vegas in early December. Britney's camp says Britney only wants the single to be hot in night clubs and give her fans something to listen to, she is not expecting a #1 single with its release. It's rumored to be dropping on Halloween. Stay tuned!

Upgrade U

New member
נשמע מאוד הזוי הדבר הזה

בריטני ופיפטי?? נקווה שזה אכן נכון.

YugiBoy

New member
לא, שלא תעשה את הטעות הזאת!

אחרי כמה שנים לשחזר שיר של עצמך? עזבו שהשיר עדין לא דאך מספיק כדי שישחזרו אותו, זה יראה עלוב... כאילו היא מצתה את עצמה והיא מתחילה לשחזר... זה יראה לעוס ומנסה לרכוב על אותה ההצלחה פעמיים. מקווה שזה לא נכון... זה יכול להיות נחמד בתור פרומו או ביסייד, או סתם משהו כזה שמפיצים בלי שום קידום.... אבל שלא תעשה את זה.....=\\\\\

Britney Style

New member
../images/Emo41.gifלכל מי שלא מבין../images/Emo41.gif

הסינגל המחודש הזה הוא בשביל המעריצים בלבד! לא מתוכנן לו שום קליפ ויחד איתו יגיעו: 1.קליפ באורח 20 דק' של צילומים מהסטודיו של בריט אשר מתעדים את תהליך העבודה על האלבום החדש. 2. קובץ של 20 שניות שיכיל קטעים של שירים מהאלבום החדש, יענו ספויילר. ועוד כתוב: בתחילת דצמבר בריטני ופיפטי יופיעו עם השיר בפתיחת מועדון בלאס וגאס. ואם זה לא מובן אז שוב - הסינגל ממש לא אמור להיות "שיר הקאמבק" אלא רק אקסטרה למעריצים
!
לדעתי זה נהדר! אני מקווה שזה נכון

YugiBoy

New member
אהה...אבל שלא יצא כסינגל!

זה הרס עצמי... היא אמורה להמציא את עצמה מחדש...לא ללכת לריסייקל בין

lolo6

New member
תרגום.

חדשות מרעישות ממחנה בריטני-ככל הנראה כתחבולה כדי להשאיר את המעריצים שלה עסוקים בזמן שהיא מתכוננת ליציאת אלבומה הבא , בריטני מתכוונת להקליט מחדש את הלהיט טוקסיק עם אירוחים קוליים של חברתה/בת דודתה , אלי סימס , ובנוסף הראפר 50 סנט. הסינגל צפוי להגיח לחנויות בתוך "אריזה מלוטשת(?!) וסקסית" , בנוסף לגרסה המחודשת של השיר , וידיאו של 20 דקות של בריטני באולפן עובדת על אלבומה החדש. בנוסף אמור להיות שם גם שלושה קליפים של 20 שניות של כמה משיריה החדשים של בריטני שהיא חתכה באולפן. לא יהיה וידיאו לסינגל , אך יודע דבר אומר שבריטני מתכננת להופיע עם הסינגל ועם הראפר 50 סנט במיאמי , ובפתיחת מועדון חדש בלאס וגאס בתחילת דצמבר. המחנה של בריטני אומר שבריטני רק רוצה שהסינגל יהיה להיט במועדוני לילה ויתן למעריציה משו להאזין לו , היא לא מצפה ללהיט מספר 1 עם יציאתו. השמועות אומרות שהוא יצא בהלוואין.השארו מעודכנים!

tali44

New member
יאייייייייי נשמע ממש ממש טוב!!

ואני מקווה שהדיסק הזה או הדבר הזה יגיע לארץ. אם הוא לא יצא אני לי יודעת מה אני יעשה...
כי שי שם קטעים שהיא עובדת על האלבום החדש וקטעים משירים. אבל רגע, שאמרת הלוואין התכוונת ל'ליל כל הקדושים'?
זה עוד מלא זמן, מתי היא מתכוונת להוציא את הדיסק??? מה קורה פה? אהה ותודה....!!

lolo6

New member
כן ליל כל הקדושים...מתי זה בכלל?

אני בכלל נוטה לא להאמין לזה...

xtina 4 ever

New member
ועכשיו אחרי שקראתי בעברית..../images/Emo210.gif

זה נשמע כמו אוסף שטויות. אל תפתחו צפיות.

למעלה