עדכונים מהוילה יום-83 6.2

SG12

New member
זה האירוניה פה! פותנה כל כך מזוהה עם המטבח

שאחרי זה שמציינים לה את זה וזה מה שזוכרים ממנה היא באה בטענות... הרי על מה היה הריב שלה עם עדנה- על מקומה במטבח!

BimBamBomm

New member
ובנוסף, מה היא עושה בבית אם לא להצדיק

את הסטריאוטיפ שאישה - מטבח? היא הריי לא נותנת לאף אחד להתקרב אליו.

ביטניקט

Well-known member
גואל שאל את אלירז אם משהו מפריע לו....

ואלירז השיב לו שכן, אבל זה לא קשור לעדנה, אבל דומה במהותו למה שיש לפותנה עם עדנה. אלירז כמובן התכוון לקטנוניות של פותנה כלפי אלין שמנסה כבר מאתמול להשלים איתה ופותנה בכוח, ובעקר לאחר שיחת "העידוד" שלה ם איילה באמבטיה, לא נותנת לה הזדמנות להשלים איתה. ולאלירז זה פשוט נמאס, כי הוא רואה איך הקטנוניות הזאת של פותנה פוגעת בה עצמה ובסובבים אותה, הן עם עדנה והן עכשיו עם אלין.

ואזנה

New member
בוקר טוב קופים

אני אוהד של אלירז ולפני שבוע הזהרתי מפני גואל ופותנה וכולם התנפלו עליי. נפל לכם האסימון ? התעוררתם ? עכשיו תקשיבו ותקשיבו טוב. גם אלין מזיקה לאלירז ותזיק לו עוד יותר בהמשך. יאללה, תחרפו ותגדפו אותי. קופים.

SG12

New member
לפחות נותנים לאלין לדבר בשם הקבוצה ולמסור

לה החלמה מהירה... נקווה באמת שזה ייצא לפועל וילה לא תידחף...

ממממיק

New member
האם מישהו יסכים איתי בזה ש..

אחרי הריב של פותנה עם אלין אתמול,פותנה כבר איבדה את כמה אחוזים של המצביעים לה,אחרי זה שהיא לא מוכנה לשמוע לדברי צדק של אלירז,שאמר שעדיף שהיא רק תאחל לעדנה בריאות והחלמה,היא איבדה עוד כמה אחוזים,ואם היא תגיד היום את מה שהיא רוצה להגיד אז תאבד עוד.האישה מדרדרת מיום ליום.וחבל שהיא יותר קשובה לגואל,מאשר לאלירז.זה יעלה לה בגמר.

SG12

New member
צודק!! אבל אני מההתחלה חשבתי את זה על פותנה

סער מקריא את נאום השיטנה שלו

איזה טינופת, אני פשוט בשוק מהשפלות שלו, איך הוא לא מתבייש, הוא פשוט משקר. איזה גועל, אפילו החבורה שלו מזדעזעת.

shouldistay

Active member
נאום שלצערי יקנה לו מעריצים חדשים ורבים!

נאום מאד מאד לאומני שהרבה אנשים שלא רואים ערוץ 20 יחשבו שהוא נאום טוב.

הכי מצחיק שעדנה יושבת עכשיו בבית ומכינה

נאומים לכבוד סער ופותנה - על מה שהם מתכננים להגיד לה......

יופי-כל הכיעור של פותנה, גואל, איילה וסער

מוצג בפנינו בערוץ 20 במלואו!!!! אנשים חסרי לב ורגש, איך מתכוננים להעביר את הפגיעות שלהם לאשה חולה מבלי לעצור רגע ולחשוב על האדם שמנגד.... העיקר לא להישאר חייבים, מה היה קורה אם היו מדברים איתה אחרי התכנית? ומי יגיד שזה לא לצלמות ולקהל....

תומס277

New member
חחחחחחחח

אבל עדנה לא צריכה להכין את עצמה.. היא אמרה את הדברים והייתה שלמה איתם והיא תדע גם איך להגיב הערב.

THILA9

New member
חבורה שעושה הצגה למצלמה שיתביישו להם שיגידו

רפואה שלמה וזהו מה זה כל הבילבולי מוח הללו יש לעדנה גידול במקום לאחל לה בריאות הם מזבלים את השכל.

למעלה