עדכונים מהוילה יום-83 6.2

חחחחחחחח.. בדיוק מה שאמרתי שיקרה...

אמרתי שסער יגיד לעדנה "אני סולח לך".... וזה בדיוק מה שהוא אמר לאנשים בבית שהוא הולך להגיד לה... "אני סולח לך ש..." ו- "אני סולח לך ש..." ו- "אני סולח לך ש... ובסוף אני אאחל לה החלמה מהירה"... מסתבר שבהחלט למדנו כבר להכיר אותו....

bobo2008

New member
מבחינתם המחלה זה לא משהו שקרה לעדנה

אלא משהו שעדנה עשתה להם

BimBamBomm

New member
כל כך הרבה רוע ושטנה בסער, פותנה וגואל

הם מתכננים מה לומר לעדנה. גואל רוצה שהם יחליטו עכשיו סביב שולחן האכול. אלירז אמר על הדברים שזו נקמנות ונטירת טינה. שאם זה יושב להם על הלב אז שיגידו אבל שידעו מה זה אומר עליהם. גואל מסכים וכך גאם איילה. אלא שגואל מתחיל לסרבל עוד יותר את הדברים ואומר לפותנה, אם תגידי את זה בדרך הזו אז זה באמת ישמע קטננוי, אבל את יכולה להגיד את זה בדרך אחרת שמסבריה ואז זה לא (הדרך של גואל: אני פותצנה מאוד מאוכזבת ממך כי וכו' וכו' וכו').

SG12

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif פותנה עושה טעות!! חבל שהיא מקשיבה

לגואל ואיילה במקום לאלירז וקצת לאלין..

שיבזו את עצמם מצידי, שיעשו מעצמם צחוק

סער החליט שהוא כן מגיב עכשיו, נראה אם יהיו לו ביצים ברגע האמת.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifעיצות אחיתופל של החברים ואלירז מנגד

פותנה בטפשותה כל הזמן אומרת דבר והיפוכו. היא לא מייצגת את המגזר הערבי אבל מחפשת תגובה של נציגת המגזר עם העברת מסרים של סטיגמות.... מתחילת התוכנית טוענת שהיא מייצגת רק את עצמה אז מה הקטע שנפגעת מעדנה כנציגת המגזר????? כך כל הזמן אומרת דבר והיפוכו - ולשמחתי גם לאלירז כבר אין יכולת לשמוע את האטימות של גב' פותנה! וגואל, ממשיך לתת עיצות אחיתופל לפותנה במקום לעזור לה לסתום את הפה וכך יטב עימה!!!! מסער ואיילה אין לי שום ציפיה שיעזרו לפותנה עם הגיון, שהרי לא נמצא בהם הגיון.... ובכלל, להגיד דברים שלא אתה בעצמך הגית אותם, אלא ניסוחים מפי אחרים מה דעתכם???? הלוואי ותתבלבל!!!!

בים בם בום

האם עד כדי כך את שונאת את גואל. מה שהוא יאמר את תפרשי איך שלך נוח. הוא הציע לפותנה שתחשוב שוב על מה שהיא רוצה לומר, יתכן וזה יראה לא טוב. אפשר לומר כל דבר בדרך אחרת לא פוגעת. הוא האיר את עיניה של פותנה גם את זה את לא רואה. עד היכן שנאה מגעת.

BimBamBomm

New member
אפילו הגואל, זה שאת תומכת בו אומר

אחרי שפותנה נושאת את דבריה שאין טעם להוסיף עוד מישהו שידבר מכיוון שזה כבר יותר מדי לעג לרש. אז, אם הוא ככה מעמיד להם את הדברים והם לא רואים וממשיכים איתו, אז מה זה אומר על כושר השיפוט שלך? וכן, אני מאוד לא אוהבת יצורים כמו גואל, קטנוניים, בחשניים ונחשים ללא טיפת חסד, ללא טיפת חמלה. עם המון רוע.

bibaso

New member
שמעי, אני נכנסתי לפורום בגלל שחשתי שעשו לגואל

עוול, ואני נבוך לראות אותו מתעסק בקטנוניות הזאת של כל העסק להגיב לעדנה.(ויש עוד דברים שאני נבוך לראות אותו עושה)

ברכותי! כמעט מאוחר מדי אבל עדיין בזמן

זהו גואל שהכרנו מתחילת התוכנית עד ליום שבאו החדשים וחשפו את פרצופו, שמאז הוא הסתגר במיטתו עד ששרד את ההדחה מול שרה (הוא ראה בזה אות לאהבתנו ולא הבין שזה בגלל אהבה לאלירז). אני זוכרת לטובה את הניק שלך מהעונה הקודמת, ולא תפסתי איך דווקא אתה היחיד שמצדד בגואל ולא קולט מי הטיפוס.

bibaso

New member
אני לצערי סנילי בניקים (לא רק בניקים) ../images/Emo187.gif

למרות מה שכתבתי כרגע על גואל - והיו לו כל מיני יציאות כאלו - אני מודע למגרעותיו, אבל הוא רחוק מאוד מאיך שתומר ניסה להציג אותו. עדיין אני טוען שהוא לא נחש, לא בוגד ולא יתקע סכין בגב לאף אחד מחבריו בבית, וזה מה שחשוב. אני ער מאוד למגרעותיו, אבל החדשים לא חשפו את פרצופו האמיתי אלא עשו לו - אני מתכוון לתומר - תעמולה בנוסח גבלס על היהודים. גם שימי לב שכל מה שגואל עושה ואומר רואים ושומעים גם בבית האח, כך שאף אחד לא עיוור שם ביחס אליו.

למעלה